Nela nemoj se nervirat...pusti njih sta pricaju, ti znas zasto si dosla ;) javi rezultat bete ❤
Gricko i tebi je na g.o. :(
joj nezgodno ako morate piti terapiju neku - ne znam, mora biti neki koji ga mijenja (osim ako nije privatnik) ili otic na ginekologiju i traziti dezurnog
Folnu pretpostavljam da pijete od prije - a za vitamine udrite po vocu i povrcu sad ih ima
Curama koje neocekuju drzim srecice za +
Fantasia pisale su cure na forumu - ne mogu sad nac - potrazim i zaljepim ti - ali cula sam i za taj FertilUp
Greska nisu tablete FertilUp nego ProFertil
aha FertilUp su za zene znam da je na Fertil-nesto
Ajme dr.mi je na godisnjeg do 5.8 , 6.8 odmah su mi dali termin. Je li to prekasno??? Ne znam sta da uzmem piti , mislila sam da ce mi ona dati prijedlog.
Ja isto jutros zvala privatnika u kojeg sam prije isla i na go je prvi termin slobodan ima
Gricko ti imas vec bebu ili si imala i ti spontane ?
A sad si trudna ?
Meni je ovo cetvrta trudnoca, imam curicu od 3 godine. A sad sam trudna da. Zadnja M mi je bila 21.6
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Nela 🤞🤞za dobre rezultate!! Ne sekiraj se stvarno je jako rano.
Ana, Aurora, to mi i je privatna gin , u ove socijalne neidem, samo digod po uputnicu.pa ja bi cak i otisla dr.gin samo provjere radi ali ne znan kome.malo cu izguglat kasnije. A tad bi bilo oko 6tj.ako se ne varam.
Sta mislite da odem sutra vadit betu? Ono bez uputnice, u labos .Sutra je 14dpo?
Uff Gricko, mislis da su nam ok ti termini? Ajme ja cu se izjest od brige do tada ☹.ono bar da znan neki detalj nesta. Razumis sigurno i sama😄
Hvala svima! Gricko, zadnja m je bila 28.6., isto kao i kod MalaTajna 😀
Stalno me bole jajnici i jako nisko stomak, cak sam mislila da imam neku upalu, i imam iscjedak, osjecaj mi je da su mi stalno mokre gacice...
To je to.
Na kontrolu cu tek u 7.tj, tocnije s 6+1, zvala sam odmah naruciti se, mislim da nema smisla prije, a i doktorica mi je na godisnjem. 😀
Ljeto donosi plusice i proljece bebice, drzim fige i za vas ostale da cim cim prije ugledate drugu crticu!
Wannabe ti si prvi na redu! 😀
Misica 35...da i ja stalno imamo osjecaj da su mi gacice non stop mokre...stalno provjeravam jel dosla vjestica kad ono samo neki iscjedak al vodenasti..ni mirisa ni boje...a donji dio me danas izrazito boli kao da cu dobit svaki cas a nikako..zadnju sam mjesecnicu imala 21.6 i trajala mi je 4 dana kao i uvijek...
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….
I mene boli donji dio stomaka ko sa svako malo moram obavit veliku nuzdu a nemam sta 😂😂🤦🏻♀️
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….
Uff Gricko, mislis da su nam ok ti termini? Ajme ja cu se izjest od brige do tada ☹.ono bar da znan neki detalj nesta. Razumis sigurno i sama😄
Uh razumin vjeruj mi, ludim vec. Ko ce jos izdrzat toliko dugo.
MISICA35 pa da i ja mislim da prije 6tog cak i 7mog tjedna nema smisla ic ali tko moze izdrzat uhh. Ja ako odem na ovaj termin 7.8 bit cu 6+5
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Našla sam :)
Ovo je pisala Mono za poboljšanje spermiograma
Suplementi u visokim dozama (naznacene su pored) - nekome se nazalost uopce ne popravi..stvarno sve zavisi, ali vrijedi probati
Vitamin C 500
Vitamin D 400
Vitamin E 400
Selen 55 ili 100
L karnitin
B12 250
Bioastin 12 mg
Cink 15 ili 30
+ maca prah jedno vrijeme
+ sjemenke suncokreta i bundeve
+ cimet i med svako jutro i folna
Navodno ovih vitamina ima i u PROfertil tabletama - ali su u manjim jedinicama