Napravila test i test negativan , 34dc mi je danas. Nista krecemo u novi mjesec , samo neka dodje vjestica vise. I kad prodje otici cu privatnom ginekologu na pregled.
Ako je referentno područje do 4,2 onda svakako ne treba biti 2,5. Mislim da doktori ipak bolje znaju
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Okozeleno, cestitam na pozitivnom testu! To je to, crta je blijeda jer je rana trudnoca, ali je tu! Sama si rekla kako osjecas da ce biti plus i imala si dobar osjecaj. Bravo, nastavljaju se plusici u ozujku.
Anymany, zao mi je sto je dosla...☹ Imala sam osjecaj da je to to kod tebe ovaj put...A nista, sta je tu je, ides dalje. lh trakice ce ti biti od velike koristi sad kad ih pocnes koristiti.
Malatajna, ima jos nade da bude plus, napravi test opet za dva dana ako ne dodje...bila je mpzda kasnija ovulacija. Drzim fige!
Grizli, Kike, Petraaa, …i sve ostale nase trudilice, pratim vas i navijam s vama da sljedeci ciklus bude dobitan.
Meni vec dva dana uzasan okus u ustima i poznata mucnina kad moram nesto zvaknuti...Poceli su simptomi trudnoce. Ajde da je i krenulo nesto, vec sam se brinula sta nije u redu, a nikako docekati prvi pregled u cetvrtak.Danas mi je tocno 6tjedana po zadnjoj M.
Zeno meni ovo djeluje da je +, jer ja sam jutros radila isti test i u toj kucici di je T nije se nista nadziralo a kod tebe je ❣❣ cini mi se da je 👶🏼
Okozeleno čestitam 💞💞
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Okozelenončestitke :) Meni jos nema M (trebala doc jučer). Jutros uradila ovaj test što sam imala doma (njega sam čuvala ali jedini mi ostao). Ovaj clearblue digitalni. Ako sam dobro skuzila upute trebao bi pokazat tjedne i tako to (ovo mi je 14 dan od O). Jel ovo negativan test (buni me ova poprečna crtica sto je slabo vidljiva) :/
Ispravak 13.-ti dan. Nikad nisam koristila ove digitalne pa nemam iskustva :/
Okozelenončestitke :) Meni jos nema M (trebala doc jučer). Jutros uradila ovaj test što sam imala doma (njega sam čuvala ali jedini mi ostao). Ovaj clearblue digitalni. Ako sam dobro skuzila upute trebao bi pokazat tjedne i tako to (ovo mi je 14 dan od O). Jel ovo negativan test (buni me ova poprečna crtica sto je slabo vidljiva) :/
Nažalost ovo je negativan test, da je pozitivan onda bi i okomita crta bila prazna a ne crna i pisali bi tjedni...možda je rano još.
Okozeleno iskrene čestitke. To je to.
Profa - nemam iskustva sa ovim testom, ali rekla bi da je to negativno ipak.
Malatajna - baš mi je žao, ali doći će i naša vremena.
Grizli - problem je što ona smatra da za tim pretragama nema potrebe, jer kao ovi nalazi su ok.
Moram se baš sabrat.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji