Treba mi jedna informacija, nije povezana izravno sa ovom temom , pa se nemojte ljutit, zanima me koliko sada iznosi naknada za nezaposlene rodilje(koje su prijavljene na hzz) i koliko traje? Racunam ako je neko od vas proucio to.
Mislim da je oko 2600 bilo zadnje
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Mono draga znam ja da je bebica jaka kao sto si i ti i sam neka prođe sve pa da vas dvije uzivate skupa u divnim danima skupa 😘
Oko zeleno cestitke na plusu
Djevojke i zene koje imaju minuse ma doci ce uskrsni zeko pa ce nam donijeti pluseve 😂😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Grizli – doktorica opće prakse mi je koma nad komama. Onak, totalno nezainteresirana za išta. Ali vidiš, mogla bi probat kod nje, možda ona bude ok pa me zbilja pošalje nekuda dalje.
Ana Donna hvala ti na lijepim riječima, neka sad prođe gospođa M pa ćemo vidjeti dalje.
Teta90 – ona to ne smatra problemom, jer ja imam iza sebe tri trudnoće i dvoje djece. Naprotiv, ona kaže da ja nemam problema uopće.Rekla je nek si kupim lh trakice i to je to.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany, pa sta tvoju doktoricu briga na koliko ces ti pretraga ici, ne ide to iz njenog dzepa, ti svaki mjesec odvajas od svoje brutto place za to i zato se izbori za ono sto ti pripada!
Da, gin te drukcije dozivljava jer vec imas djecu, ali ne znaci da u ove 4 godine otkad si zadnji put rodila se nisu hormoni promijenili. Koliko imas godina?
Teta bas tako, puno se toga moze promjeniti kad su u pitanju hormoni posebno stitnjace. Moja mama je recimo probleme sa njom pocela imati u 40.-toj do onda nikad nista s time. Samo ti inzistiraj, makar navrh glave im se popela briga te imas praco na to. Ja kad mi gin nesto neda pitam opcu, ako ne da ni ona odem kod privatnog gin on napise preporuku i ova opca mora onda dati ili ono ato moze da uputnicu. Ja bi rekla toj gin da otkud njoj pravo da odlucuje o tome dal ces ti imat jos djece ili ne. To sto imas dvoje ne znaci da ne teebas imat jos ili da se moras patit da bi ostvarila trudnocu. Jo sto ja poludim na te doktore .
Teta90 - napunila sam u 11om mj. 30 godina.
Grizli - a baš tako, pa to je ona što mi je rekla da sam možda u menopauzi
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure što da radim? Jel vrijedi praviti test ako je na 33dc bio negativan, a danas je 38 i još nema M?
Čestitam novoj trudnici ❤️
Cure što da radim? Jel vrijedi praviti test ako je na 33dc bio negativan, a danas je 38 i još nema M?
Čestitam novoj trudnici ❤️
Ovisi koliko traje ciklus...ali zašto ne, ja bi ga uvjek napravila😀...sretno🤞
Ena31 inače mi traje 31-34 najkasnije. A već sam ovaj mjesec dva testa pišnula i razočarala se, a sada ne znam što da radim. O sam uhvatila na 20dc. Dakle zadnji test sam radila na 13dpo.
Hvala svakako na savjetu 😘 sačekati ću još koji dan jer sam prepuna simptoma za M.
Ena31 inače mi traje 31-34 najkasnije. A već sam ovaj mjesec dva testa pišnula i razočarala se, a sada ne znam što da radim. O sam uhvatila na 20dc. Dakle zadnji test sam radila na 13dpo.
Hvala svakako na savjetu 😘 sačekati ću još koji dan jer sam prepuna simptoma za M.
A onda pričekaj još koji dan, znam da je teško strpiti se, ja sam znala isto pišnuti na 2, 3 testa mjesečno...i na kraju sam rekla neću više nijedan kupiti...izdržala sam 12 dana kašnjenja😂(i eto nas u 30tjednu😍). Samo hrabro i strpljivo, želim ti od srca da čim prije ugledaš svoj ➕ ...isto tako želim i svim curama s ove teme 🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji