Malatajna da možda odes kod nekog drugog, privatnik, čisto da vidi zbog terapije...ili ju nazovi ponovno da ti savjetuje koju terapiju da uzmes dok ne odes na pregled...
Evo ja sam bila, uz preko stomaka mi uradio kaze ne vidi se ni tackica.Nista.Mora utvrditi gdje je trudnoca.
Uradila sam sad betu pa cekam 1h da zavrsi se kobtrola krvi.
Kaze da sam trudna ako ke trudnoca u pitanju 4+1.
I kasni mi samo jedan dan. Pita me sto sam dosla. :( a ja htjela samo terapiju.Samo me nasikiraju.
Nela1990 mislim da je malo pre rano da bi se ista moglo vidjet na ultrazvuku...samo pozitivne misli i nemoj se previse nervirati jer ti to sigurno nece pomoc!
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….
Evo ja sam bila, uz preko stomaka mi uradio kaze ne vidi se ni tackica.Nista.Mora utvrditi gdje je trudnoca.
I kasni mi samo jedan dan. Pita me sto sam dosla. :( a ja htjela samo terapiju.Samo me nasikiraju.
Bas bezobrazno. Kad dođes rano onda je kaj si dosla kad dodes nakon 2 mjeseca kasnjenja onda je di si bila do sada...sigurno je rano za vidjeti plod ali dobro da ti je dao raditi betu..javi rezultat... šaljem 😚😚😚😚😚😚😚😚😚
Ajme dr.mi je na godisnjeg do 5.8 , 6.8 odmah su mi dali termin. Je li to prekasno??? Ne znam sta da uzmem piti , mislila sam da ce mi ona dati prijedlog.
Ja isto jutros zvala privatnika u kojeg sam prije isla i na go je prvi termin slobodan ima 7.8.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Definitivno prerano, meni se tek s 5+3 nazirala tockica od 3mm. Tako da s 4 tjedna se sigurno nista ne moze vidit. Javi rezultate bete 🙏🙏🙏❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Zene drage, cestitam vam svima od srca ne plusicima:) odmah saljete pozitivne vibre i nama ostalima😊
Citam vas redovno. Pisala sam prije cca 2 mjeseca kada sam imala spontani. Neke se mozda sjecaju, tada sam spominjala lijecenje na biljnoj bazi zbog pcos preparatom Ramize Orman. Za sada mogu reci nakon pregleda da nemam vise niti jednu cistu, sve je u super stanju; dakle prvi korak ucinjen:)
Trudimo se i dalje i nadamo plusicu naravno!
I cekamo godisnji za spermiogram.
Sto su vase bolje polovice uzimale u slucaju loseg spermiograma?
Fantasia sto se tice mm spermiograma moj je uzimao tablete FertilUp i to 3mjeseca i nakon 3mjeseca otisli na kontrolu i nalazi za 50%bolji nego sto su bili...on je imao jako mali broj pokretnih spermija koji je bio nekih 13% a nakon tih tableta je postotak porastao na 55% ....tablete jesu skuplje oko 470kuna za jednu kutiju od 60komada i traje ti tocno 30 dana jer svaki dan pije po 2 al su stvarno imale ucinka....dobili smo uputu da ih nastavi pit sve dok ne ugledamo + jer navodno nakon nekog vremena sto ih prestane pit moguce je da se nalazi opet pogorsaju
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
Greska nisu tablete FertilUp nego ProFertil
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
Ajme dr.mi je na godisnjeg do 5.8 , 6.8 odmah su mi dali termin. Je li to prekasno??? Ne znam sta da uzmem piti , mislila sam da ce mi ona dati prijedlog.
Ja isto jutros zvala privatnika u kojeg sam prije isla i na go je prvi termin slobodan ima
Gricko ti imas vec bebu ili si imala i ti spontane ?
A sad si trudna ?
Sortiraj odgovore
Najstariji