Nela ma to je to!!!
Sigurno!!!!
Sretno naprijed!!!
Jutrić svima od još jedne trudnice! 🤗🤗
Jutros radila Geratherm, i kako ne volim zaista testove s folijom ili plastikom preko testnog polja, rastavila sam ga! Tek tada sam vidjela blijedu crticu!
Nakon toga u nevjerici napiravim Clear blue digital i + 1-2 tj!!!
Još ne vjerujem!!!
Očito je implatacija bila kasnije, jer je danas 15 dana od O.
Zvala sam odmah gin zbog terapije za štitnu i ostalog što pijem, a na uzv namjeravam tek u 7.tj.
What a day!!!! 😱
Jaoo cestitaaam stvarno ovo ljeto cini cuda ❤❤
Znaci namjeravas ic tek sa 7tj na uzv. I ja tako planiran ako uspijem izdrzat.
Kad si imala zadnju M? Jel imas kakve simptome?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja uvik pravim sa onim trakicama iz ljekarne. Vec 4 puta nije pogrijesila. Bude lipa normalna crta i pravim skoro uvijek dan prije nego trebam dobit, zadnji put sam radila popodne znacj nije uopce prvi jutarnji. Pa pokusajte s tim.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ovaj mj mi je O bila 12 dan bas se vidjelo i osjetilo.Pokrili smo dane prije i poslije.Danas od ujutro mi se vrti i nije mi dobro.Tlak mi je super.Mjerila sam ga.Inace imam nizak tlak.Jela sam pijem puno vode.
Svima vama čestitam od srca na plusicima.😍
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Nela ma to je to!!!
Sigurno!!!!
Sretno naprijed!!!
Jutrić svima od još jedne trudnice! 🤗🤗
Jutros radila Geratherm, i kako ne volim zaista testove s folijom ili plastikom preko testnog polja, rastavila sam ga! Tek tada sam vidjela blijedu crticu!
Nakon toga u nevjerici napiravim Clear blue digital i + 1-2 tj!!!
Još ne vjerujem!!!
Očito je implatacija bila kasnije, jer je danas 15 dana od O.
Zvala sam odmah gin zbog terapije za štitnu i ostalog što pijem, a na uzv namjeravam tek u 7.tj.
What a day!!!! 😱
Čestitam misiceeeee 😍😍😍 Nella tebi isto čestitke od srca 😊 baš koje jutro 😊
Oh Boze, ne mogu da verujem koliko lepih vesti 💕😍cestitke Misica i Nela od srca 💓💖💞💗💜💘❣️❤️💙💚😚🤗
url=https://lilypie.com]
Nella naruci se za pregled da se provjeri stanje maternice. Koliko znam nema veze sto nemas simptoma ali ipak bjež' na pregled pa javi...čekamoo 😀😀😀😀
WannaBeMama ponovi test bez obzira na prvi ili odi giniću neka ti da uputnicu za betu..najbolje je znati na čemu si. Isto javi kako je prošlo 💓💓
Ja tek danas idem na pregled u Karlovac jer je došlo do nekih nesporazuma pa ću znati krećemo li dalje na posao ili ću morati težim putem..ali nekako imam osjećaj da je sve u redu i da ću izbjeći tu kiretažu. I imam feeling da će mi ovo ljeto biti sretno i da ću napokon uspjeti iznjeti trudnoću do kraja 💓💓💓💓💓💓
Ako ne dode do sutra onda radim ujutro test...iako na zalost imam bol u lijevom jajniku i mislim da ce vjestica ipak doc :(
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….
Ako ne dode do sutra onda radim ujutro test…iako na zalost imam bol u lijevom jajniku i mislim da ce vjestica ipak doc :(
Držim fige da ne dođeeee
Tena92 i ja tebi da sve bude u redu! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….
Ajme dr.mi je na godisnjeg do 5.8 , 6.8 odmah su mi dali termin. Je li to prekasno??? Ne znam sta da uzmem piti , mislila sam da ce mi ona dati prijedlog.
Sortiraj odgovore
Najstariji