Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    24. Srpanj 2018. 08:50

Čestitam cure, nema veze što je svijetla crta. 

Nela1990
    24. Srpanj 2018. 08:56

MalaTajna222

Evo i danas napravila zrno tek deblja ali jos je svjetlo jako. Ali ipak mi je tek 27 dc a moji ciklusi su 29.
    Nela, to ti je pozitivan test. Ne brini se, evo i meni je danas 13dpo. Jesi zvala gin?

Nadam se da je to.Ne zelom opet 100% da vjerujem.Zvala sam imam danas termin.

Ja sam sebi dala sinpc 0.3 kleksan.a meni je doktorica na zadnjem pregledu rekla da moram imati kompletnu zastiti pa moram i utrogest ili takl nesto koristiti. 
    A neko rece koristi Andol i Heparin.Meni je moj hematolog rekal recimo aspirin i hepari  ne smiju zajedno. Ja danas prestajem sa aspirinom. 
    Ja cestitam tebi i djevojkama koje jos cekaju, Boze sve je moguce.Ne mogu da vam opisem koliko mi ke tesko svaki mjesec bilo. Ali sve dodje na svoje. :)

• misica35
    24. Srpanj 2018. 09:11

Nela ma to je to!!!
    Sigurno!!!!
    Sretno naprijed!!!
    Jutrić svima od još jedne trudnice! 🤗🤗
    Jutros radila Geratherm, i kako ne volim zaista testove s folijom ili plastikom preko testnog polja, rastavila sam ga! Tek tada sam vidjela blijedu crticu!
    Nakon toga u nevjerici napiravim Clear blue digital i + 1-2 tj!!!
    Još ne vjerujem!!!
    Očito je implatacija bila kasnije, jer je danas 15 dana od O.
    Zvala sam odmah gin zbog terapije za štitnu i ostalog što pijem, a na uzv namjeravam tek u 7.tj.
    What a day!!!! 😱

blossom
    24. Srpanj 2018. 09:21

eto 20tak stranica zaostatka :) ne stizem rijesavam sve tako da mi g.o. bude sto mirniji
    ne ocekujem ju za 10 dana - vidjet cemo

malatajna, gricko, nela čestitam vam od srca i samo pozitivno
    svjesna neka bestija sto prije ode
    tata i petraa jos malo i pregledi, jedva cekam lijepe vijesti da nam javite ❤
    tena zao mi je sto moras to prolaziti...nadam se da si dobro i da je beta i dalje u padu...od srca ti zelim plus sto prije
    grizli i mini opusteno i uzivajte  
    ana donna, aurora, nova sreca, pina, WannaBeMama, lalla nisam polovila tko ne ocekuje, tko lovi pik, svakako sretno vam 

misica imas pozitivan test...weee krenuli su opako plusici :) bas sam sretna...cestitam ti!

MalaTajna222
    24. Srpanj 2018. 09:24

misica35

Nela ma to je to!!!
    Sigurno!!!!
    Sretno naprijed!!!
    Jutrić svima od još jedne trudnice! 🤗🤗
    Jutros radila Geratherm, i kako ne volim zaista testove s folijom ili plastikom preko testnog polja, rastavila sam ga! Tek tada sam vidjela blijedu crticu!
    Nakon toga u nevjerici napiravim Clear blue digital i + 1-2 tj!!!
    Još ne vjerujem!!!
    Očito je implatacija bila kasnije, jer je danas 15 dana od O.
    Zvala sam odmah gin zbog terapije za štitnu i ostalog što pijem, a na uzv namjeravam tek u 7.tj.
    What a day!!!! 😱

Znas sta sam rekla kad sam vidila da je tvoj post zadnji?rekla sam dabogda zena javlja da ima plusic ❤❤❤❤Boze hvala ti bas me usrecilo!!!
    Nela, ajde sretno danas i javi nam. Ja sam sad usporedjivala test jucer i danas , svaki dan je to zapravo mrvicu jaca linija, bitno da je roskasta.
    Btw MISICA, ni ja ne volim testove ove sa poklopcima , trakice.su zakon!

MalaTajna222
    24. Srpanj 2018. 09:29

Mini, bas listam poruke i vidim da si.sinoc tipkala , pitala za klomifen. Meni je dala to odmah nakon njegova spermiograma, i kad je vidila prvi ciklus (prije tableta) , da nece biti folikula. Vjerujem da ces i ti dobiti slicnu terapiju. Jeli pratis O trakicama, jesi uspila dobiti koji pozitivan lh test?

MalaTajna222
    24. Srpanj 2018. 10:01

Aurora , jesam ljube. Na dan O bi mi pala temp, a odmah dan iza skocila za oko 0,5-0,7 stupnja. I zapravo svaki mj.mi je cili ciklus bila vrlo slicna bt.pratila sam 3 mj, i jos mjerim.sad mi je na 36,8-9, prosli ciklus na 27dc imala sam pad bt.Ti si nam sad na redu u 8.mjesec da javis sretne vijesti 🙏uvijek si tu za svakoga , i bas si aurora ☺☺☺
    Blossom 🤞🤞da nam za 10 dana javis plusic!
    Mini; tvoj muz ima super spermiogram , to sam zaboravila napomenut. Vjerovatno samo stimulacija ovulacije u tebe i bit ce!!!❤

• baby
    24. Srpanj 2018. 10:05

Čestitam cure :) 

WannaBeMama
    24. Srpanj 2018. 10:18

Cestitam svima od srca..a nama ostalima zelim da brzo ugledamo +...evo meni vec 5 dan kasni a nisam se jos udostojila ponoviti test jer me strah da ne bude -, test sam radila drugi dan kad mi je kasnila i ne sa prvom jutarnjom mokracom i bio je negativan tako da me sada jednostavno strah opet napravit test i ugledat - , pa cu pricekat jos do kraja ovog tjedna i ako ne dode onda cu napravit jos jedan test

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.
    1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
    2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….

blossom
    24. Srpanj 2018. 10:36

MalaTajna  
    Aurora  bas euforija....WannaBeMama nemoj ici na produzetke - kako kaze Aurora ponovi sutra uzmi gravignost mini -osjetljivost mu je velika i treba pokazat nakon 5 dana kasnjenja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.