Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    23. Srpanj 2018. 22:46

MalaTajna, ako smijem pitat koliko ste dana pokrili ovaj dobitan ciklus? Prije O, na dan O?
    Kad bi muž i ja išli pokrivat te dane, bila bi cijela nekako napeta, šta ja znam...tako da sam odustala trenutno pratit O...
    Javi nam pregled kako je prošao 😘😘😘😘 

Ana Donna
    23. Srpanj 2018. 22:48

MalaTajna222

Pina96

Malatajna, kad uhvatis vremena bi li opisala ukratko kako si dosla do plusica? Koliko pokusavate, jeste li koristili kakve ljekove ili dodatke.. oprosti, mozda si vec negdje napisala , ali sam zaboravila 🙄

E draga.. a mi smo imali nezasticene odnose oko 7-8 mjeseci, i onda smo krenuli bas u akciju jedno 3 mjeseca nije se nista desavalo, onda ja rekla idem odma gin .ko zna kakva je situacija. Kad eto nisam imala ovulacije, pcos. Onda sam krenula sa klomifenom 3 mjeseca, redovna folikulometrija, tempirani odnosi. Prvi mjesec nista, drugi mjesec nista. I sad zadnji se eto pokazao plus.koliko se svega plasim, piskit cu ja jos jedan test .
    Uzimala sam glucophage i gynositol.zbog policisticnih jajnika.i klomifen 5dana x2 tablete od 3-7dc. Prije prvog klomifen ciklusa muz je odma napravio spermiogram.oligospermia, smanjen broj spermija ali sve ostalo uredno i dr.je rekla da on nije problem.

Evo već si napisala, čitaš mi misli :) 

Gricko3
    23. Srpanj 2018. 23:06

MalaTajna222

Gricko3

MalaTajna222

Gricko3

MALATAJNA cestitaaam ti ❤❤❤ ja i ti smo taman tu onda s trudnocama. Pa se mozemo pratit! 🙏🙏❤❤❤

Daaaa❤❤❤❤kad ti je dosla zadnja M? Meni je 28.6.

Meni je 21.6 😀
    Kad ces ic na prvi pregled?

Ajme ne znan draga jos nista, sutra cu vidit sa dr.putem telefona pa sta mi rece. Tako me povremeno uvati strah neki.kako si ti?

Uh pricaj mi umirem od straha, brige strasno nesto. Uopce se ne mogu veselit. Ja isto neznam kad cu sada sam po mom izracunu 4+4tj i to je definitivno prerano za ic. U svim proslim trudnocama sam isla sa 5+3tj i uvik je bilo prerano. A najrade bi sutra otisla...
    Kako se ti osjecaj jel imas kakve simptome? 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MalaTajna222
    23. Srpanj 2018. 23:26

Ana, pokrili smo 3 dana pred O, jutro na dan O, i jutro dan poslije. Kad ju ti ne cekas,sad nekad?
    Gricko, a onako digod osjetim stomak, imala sam danas dosta dugo zgaravicu pa sam popila malo donata mg pa mi je bilo bolje. Povremeno imam jaci iscjedak , ono osjecaj ko da mi je dnevni ulozak mokar.onako prozirno zuckasti.cak ko ovulacijski slican.jesi zvala gin? Pa da pitas kada ces doci.

MiniCooper26
    23. Srpanj 2018. 23:31

MalaTajna222

Pina96

Malatajna, kad uhvatis vremena bi li opisala ukratko kako si dosla do plusica? Koliko pokusavate, jeste li koristili kakve ljekove ili dodatke.. oprosti, mozda si vec negdje napisala , ali sam zaboravila 🙄

E draga.. a mi smo imali nezasticene odnose oko 7-8 mjeseci, i onda smo krenuli bas u akciju jedno 3 mjeseca nije se nista desavalo, onda ja rekla idem odma gin .ko zna kakva je situacija. Kad eto nisam imala ovulacije, pcos. Onda sam krenula sa klomifenom 3 mjeseca, redovna folikulometrija, tempirani odnosi. Prvi mjesec nista, drugi mjesec nista. I sad zadnji se eto pokazao plus.koliko se svega plasim, piskit cu ja jos jedan test .
    Uzimala sam glucophage i gynositol.zbog policisticnih jajnika.i klomifen 5dana x2 tablete od 3-7dc. Prije prvog klomifen ciklusa muz je odma napravio spermiogram.oligospermia, smanjen broj spermija ali sve ostalo uredno i dr.je rekla da on nije problem.

Po svemu sudeći i meni su pcos.. Bila san danas kod jos jedne ginekologice.. Ona mi preporuca kontracepciju da uzimam 3 mjeseca pa da onda ponovim svw nalaze. Uzimam i ja gynositol i prenatal plus jos duphastone... Jer su mi 2 ciklusa zadnja poludila i dala mi je duphaston da pijem od 14.do 26.dana ciklusa... Jer nisan jos uspjela doci do endokrinologa jer mi je tsh povisen... Zasto meni odma nisu dali taj klonifen da pijem? Jer i meni sumljaju da nemam ovulacija .. Cila san zbunjena 

Gricko3
    23. Srpanj 2018. 23:41

MalaTajna222

Ana, pokrili smo 3 dana pred O, jutro na dan O, i jutro dan poslije. Kad ju ti ne cekas,sad nekad?
    Gricko, a onako digod osjetim stomak, imala sam danas dosta dugo zgaravicu pa sam popila malo donata mg pa mi je bilo bolje. Povremeno imam jaci iscjedak , ono osjecaj ko da mi je dnevni ulozak mokar.onako prozirno zuckasti.cak ko ovulacijski slican.jesi zvala gin? Pa da pitas kada ces doci.

Da i ja imam taj iscjedak. Nisam zvala ja sam u Hr trenutno al tu ne zivim. Al vec znam svaki mi isto kaze da ne dolazim prije 7 tj al ja uvik odem, ne uspijem izdrzat al dode mi isto jer i kad odem prerano opet kao da nisam bila. 
    Al otic cu za koji dan cisto da pogleda jel barem u maternici to bi mi za pocetak bila super vjest.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Nela1990
    24. Srpanj 2018. 04:19

Djevojke evo sa prvim urinom.Isto kao jucer.Jako svijetla testna skoro neprimjetna.
    Zbunjena sam.mozda ako je ovako svijetla, nozda nesto nije ok s trudnocom.
    Tako mi je i od prosle bila svijetla na dan izostanka, ali nakon dan je bila ok.
    Danas bi mi trebao biti 1 dan da kasni.
    Koje je vase misljenje?
    Od simptoma nista nemam, samo malo stomak grcevi ostri.
    A proslu trudnocu grudi stomak glava, bas me skoro sve bolilo.Sad nista.Plasim se.

• Profa1988
    24. Srpanj 2018. 06:39

Nela1990

Djevojke evo sa prvim urinom.Isto kao jucer.Jako svijetla testna skoro neprimjetna.
    Zbunjena sam.mozda ako je ovako svijetla, nozda nesto nije ok s trudnocom.
    Tako mi je i od prosle bila svijetla na dan izostanka, ali nakon dan je bila ok.
    Danas bi mi trebao biti 1 dan da kasni.
    Koje je vase misljenje?
    Od simptoma nista nemam, samo malo stomak grcevi ostri.
    A proslu trudnocu grudi stomak glava, bas me skoro sve bolilo.Sad nista.Plasim se.

Nela, vjerovatno ti je O bila kasnije pa je još rano za tamnu crticu. Bez brige dvije svijetle ne mogu bit krive sigurno :) Čestitam i sretno :)

MalaTajna222
    24. Srpanj 2018. 07:33

Evo i danas napravila zrno tek deblja ali jos je svjetlo jako. Ali ipak mi je tek 27 dc a moji ciklusi su 29.
    Nela, to ti je pozitivan test. Ne brini se, evo i meni je danas 13dpo. Jesi zvala gin? 

Ana Donna
    24. Srpanj 2018. 08:27

MalaTajna222

Meni će doći vjerojatno u petak, subotu...ne vjerujem da ce ovaj mj bit ista, nisam nist pratila a imam dosta stresa na poslu u zadnje vrijeme...ići cu na jesen opet na inseminaciju pa cemo tako još pokusati :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.