Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela1990
    23. Srpanj 2018. 20:49

Grizli

Nela jel mozes ici privatno ili bar nazvat svog gin da ti da upute sto i kako bi trebala. Super da imas heparin sa sobom. Drzim fige da ujutro bude ➕

Otici cu sutra privatno da vidim sta ce mi reci, ali naravno ako bude pozitivno :)

Ja sam prosli ponedjeljak bila na pregledu noje nisza vidjela, samo mi rekla da vidi da je ovulacija bila na desnok strani, a i na lijevoj ali nije sigurna da li ke folikul pukao ili se sasusiu.Jer na li jajniku kao ima veliko ili je zuto tijelo ilo sasuseni folikul.
    Hvala.

4 sreća
    23. Srpanj 2018. 21:08

Nela1990

Cure ja ne vjerujem u ovaj test.Danas sam trebala dobiti. Ali nemam nikakvih simptoma trudnoce.Samo me ponekad donji dio bas ostro presjeca i nista vise.
    Ja sam u soku.Sutra ujuteo radin jos jedan kupila sam.Ova testna crta je jako jako jako svijetla, mozda je neka greska. Vec godinu dana pokusavamo nakon izgubljenih blizanaca. Ljudi pa molite se za mene da sutra bude pozitivan pravo. :)
    ako je pozitivan moram odmah sa heprinom poceti i sa pregledima jer bi mi bila riziko trudnoca.

Draga nela cestitam ti!imam pitanje za tebe koje mutacije imas pa da moras heparin si davat?

Nela1990
    23. Srpanj 2018. 22:00

Nova sreca

Nela1990

Cure ja ne vjerujem u ovaj test.Danas sam trebala dobiti. Ali nemam nikakvih simptoma trudnoce.Samo me ponekad donji dio bas ostro presjeca i nista vise.
    Ja sam u soku.Sutra ujuteo radin jos jedan kupila sam.Ova testna crta je jako jako jako svijetla, mozda je neka greska. Vec godinu dana pokusavamo nakon izgubljenih blizanaca. Ljudi pa molite se za mene da sutra bude pozitivan pravo. :)
    ako je pozitivan moram odmah sa heprinom poceti i sa pregledima jer bi mi bila riziko trudnoca.

Draga nela cestitam ti!imam pitanje za tebe koje mutacije imas pa da moras heparin si davat

Imam mutacije na sva cetiri gena. Znaci pozitivna na sve faktore trombofilije nazalost. 

_svjesna
    23. Srpanj 2018. 22:09

Nela zao mi je, ali s terapijom nemas razloga za brigu, bar ja to mislim.
    Koju dozu heparina primas, ja imam PAI homozigot mutaciju i primam 0.6 dozu, s tim i Aspirin 100.
    Javi se sto prije doktoru telefonom i hematologu da odrede jacinu terapije ako vec nisu u prosloj trudnoci. Kako si izgubila blizance, u kojem tjednu, jako mi je zao to cuti, ali sada je plusic ja sam sigurna i biti ce sve ok 🤗

Gricko3
    23. Srpanj 2018. 22:27

Ajme jos plusicaaa, cestitam Nela ❤❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Nela1990
    23. Srpanj 2018. 22:29

_svjesna

Koju dozu heparina primas, ja imam PAI homozigot mutaciju i primam 0.6 dozu, s tim i Aspirin 100.
    Javi se sto prije doktoru telefonom i hematologu da odrede jacinu terapije ako vec nisu u prosloj trudnoci. Kako si izgubila blizance, u kojem tjednu, jako mi je zao to cuti, ali sada je plusic ja sam sigurna i biti ce sve ok 🤗

Nisam u prosloj trudnoci ni znala. Skoro sam otkrila. 
    Nemam jos terapiju. A danas sam sebi preventivno ako bi sutra bio pravi plus dala 0.3 kao sto dajem sebi dan prije i poslije putovanja.
    I ja sam PAI homozigot 4g/4g, faktor 5 heterozigot, faktor 2 homozigot i onaj cetvrti hetero. I plus Hasimoto.
    Da mi je samo taj plus.Jer vec godinu dana intenzivno radimo na tome. I jako sam tuzna bila svaki put kad dobijem.Ali ovaj test me sokirao jer ovaj mjesec nisam ocekivala.Jer sam mislila da nisam bas ovulaciju potrefila. :)  Vidim ti si oko 14 tt. Kako napredujes jesi li imala problema, meni prosle sedmice doktorica nije nista vidjela osim ovulacije da je bila. Zato sam iznenadjenba testom. :)

MalaTajna222
    23. Srpanj 2018. 22:31

Gricko3

MalaTajna222

Gricko3

MALATAJNA cestitaaam ti ❤❤❤ ja i ti smo taman tu onda s trudnocama. Pa se mozemo pratit! 🙏🙏❤❤❤

Daaaa❤❤❤❤kad ti je dosla zadnja M? Meni je 28.6.

Meni je 21.6 😀
    Kad ces ic na prvi pregled?

Ajme ne znan draga jos nista, sutra cu vidit sa dr.putem telefona pa sta mi rece. Tako me povremeno uvati strah neki.kako si ti?

MalaTajna222
    23. Srpanj 2018. 22:33

Grizli tnx na savjetima, javit cu vam sve naravno.💋
    Nela, cestitaaaam kad je tebi poceo zadnji ciklus?i ti su tu negdi bit ce.

_svjesna
    23. Srpanj 2018. 22:44

Nela1990

_svjesna

Nisam u prosloj trudnoci ni znala. Skoro sam otkrila.
    Nemam jos terapiju. A danas sam sebi preventivno ako bi sutra bio pravi plus dala 0.3 kao sto dajem sebi dan prije i poslije putovanja.
    I ja sam PAI homozigot 4g/4g, faktor 5 heterozigot, faktor 2 homozigot i onaj cetvrti hetero. I plus Hasimoto.
    Da mi je samo taj plus.Jer vec godinu dana intenzivno radimo na tome. I jako sam tuzna bila svaki put kad dobijem.Ali ovaj test me sokirao jer ovaj mjesec nisam ocekivala.Jer sam mislila da nisam bas ovulaciju potrefila. :) Vidim ti si oko 14 tt. Kako napredujes jesi li imala problema, meni prosle sedmice doktorica nije nista vidjela osim ovulacije da je bila. Zato sam iznenadjenba testom. :)

Pa nije mogla nista ti ni vidjeti na uzv tako rano, ponovi sutra testic i hitno ginekologu po puni tretman lijekovima jer ja sam heparin uzimala od 28 dc kada sam uradila betu. Kad je kod mene ova doza, kod tebe je sigurno jos jaca, ali to ce ti doktor bolje reci. Nisam imala nekih vecih problema, manjak progesterona i hematom, sada je sve ok, i ja sam imala jedan spontani jer nisam znala za trombofiliju. 

MalaTajna222
    23. Srpanj 2018. 22:44

Pina96

Malatajna, kad uhvatis vremena bi li opisala ukratko kako si dosla do plusica? Koliko pokusavate, jeste li koristili kakve ljekove ili dodatke.. oprosti, mozda si vec negdje napisala , ali sam zaboravila 🙄

E draga.. a mi smo imali nezasticene odnose oko 7-8 mjeseci, i onda smo krenuli bas u akciju jedno 3 mjeseca nije se nista desavalo, onda ja rekla idem odma gin .ko zna kakva je situacija. Kad eto nisam imala ovulacije, pcos. Onda sam krenula sa klomifenom 3 mjeseca, redovna folikulometrija, tempirani odnosi. Prvi mjesec nista, drugi mjesec nista. I sad zadnji se eto pokazao plus.koliko se svega plasim, piskit cu ja jos jedan test .
    Uzimala sam glucophage i gynositol.zbog policisticnih jajnika.i klomifen 5dana x2 tablete od 3-7dc. Prije prvog klomifen ciklusa muz je odma napravio spermiogram.oligospermia, smanjen broj spermija ali sve ostalo uredno i dr.je rekla da on nije problem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.