Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    23. Srpanj 2018. 19:40

Aurora87

misica35

MalaTajna u mene još nema M. Ocekujem je danas, ali jos se nadam 🤣

A ja taman prije par sati isla traziti da vidim sto je s tobom, zaboravila sam jesi li napisala jel stigla M ili jos cekas, ali su me prekinuli u trazenju. Drzim ti 🤞 da ni ne dođe. Mislis da bi mogao biti plusić?😊 To bi bilo bas fora da se pratite…

Ajme u mene je bila M isto 28.6, kao i od MalaTajna. 11 i 12.dan ciklusa su bile pozz lh trakice, sve sve smo pokrili i prije i poslije. U subotu 24.dan sam bila vaditi betu, i 0.2mlU je 🤦🏻‍♀️
    Danas je 26.dan i ocekivala sam M, ali je nema... Svako malo me bole jajnici, pa cak mislim da imam neku upalu.
    Nisam se stvarno htjela nadati nicemu ovaj mjeseci, ali opet se nadam 🤣

• misica35
    23. Srpanj 2018. 19:40

Nela1990 jeeeee
    Čestitaaaam
    Krenili plusići napokon!! 😍😍😍

Nela1990
    23. Srpanj 2018. 19:46

misica35

Nela1990 jeeeee
    Čestitaaaam
    Krenili plusići napokon!! 😍😍😍

Zezas me ili i ti vidis sto i ja :)

_svjesna
    23. Srpanj 2018. 19:52

Nela cestitke,  pozitivan je testic, jos je rano ali ponovi ga za dva dana i to ce biti to :)
    Tata, vratili smo se u subotu, prijalo mi je. Maloprije sam se vratila sa neplanskog ultrazvuka, otisla po terapiju za klebsiellu, srecom samo je u vagini cerviks je sterilan, pa mi radila ispiranje vagine jodom sto moram ponoviti jos par puta, dobila antibiotik i vaginalete, i usput mi je skicnula bebaca preko uzv stomaka da vidi je li sve ok, sve super. 

Tena92
    23. Srpanj 2018. 19:57

Lijepe vijesti sa svih strana!! Samo da tako nastavi 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

Nela1990
    23. Srpanj 2018. 20:22

Cure ja ne vjerujem u ovaj test.Danas sam trebala dobiti. Ali nemam nikakvih simptoma trudnoce.Samo me ponekad donji dio bas ostro presjeca i nista vise.
    Ja sam u soku.Sutra ujuteo radin jos jedan kupila sam.Ova testna crta je jako jako jako svijetla, mozda je neka greska. Vec godinu dana pokusavamo nakon izgubljenih blizanaca. Ljudi pa molite se za mene da sutra bude pozitivan pravo. :) 
    ako je pozitivan moram odmah sa heprinom poceti i sa pregledima jer bi mi bila riziko trudnoca.

23. Srpanj 2018. 20:28

Nela,  koji ti je dan ciklusa, odnosno kad je nisi ocekivala? Iskrene cestitke, i ja vidim isto!

Grizli
    23. Srpanj 2018. 20:30

Nela nema veze sto nemas simptoma sve je to normalno. Opusti se, ujutro ponovi test i odmah se javi dr ako je pozitivan. Preporucam ti ako ne pijes vec da si odmah uzmes andol 100 dok ti ne daju heparin. Sretno i samo pozitivno. 
    Super tata da si dobro, jedva cekam cuti dalje lijepe vijesti od tebe

Nela1990
    23. Srpanj 2018. 20:42

Danas mi ke 31 dan ciklusa. Dobijem uvijek na 30 ili 31. A sta me podstaklo na test je to sto nisam imala smedji iscjedak inace u zadnje vrijeme dobijem dan dva prije.
    Pijen Aspirin 100 protekt i vec sam ja sebi sad odmah heparin za svaki slucaj dala jer imam vec ostalo mi od putovanja.Moram se javiti ako stvarno bude pozitivno za progesteron.Ali ljudi moji ja sam na godisnjem daleko od drzave gdje zivim.Moram cekati da dodjem nazad. 
    Boga molim da je plusic :)

Grizli
    23. Srpanj 2018. 20:45

Nela jel mozes ici privatno ili bar nazvat svog gin da ti da upute sto i kako bi trebala. Super da imas heparin sa sobom. Drzim fige da ujutro bude ➕ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.