Cure hvala vam.na lijepim porukama bas ste ❤❤❤ljubim vas sve!!
Svjesna, to sam i mislila da ne moze stetiti gynositol. Ali eto pitat cu je sve za savjet, dok zena ne rece kako stvari stoje ne mogu se opustiti.
E napravila rucak , pospremila, nes ti nekog posla, i zaspala ko beba.
Malatajna, kad uhvatis vremena bi li opisala ukratko kako si dosla do plusica? Koliko pokusavate, jeste li koristili kakve ljekove ili dodatke.. oprosti, mozda si vec negdje napisala , ali sam zaboravila 🙄
Mala tajna bez brige gynositol ne moze stetiti. Ima folne i to je najvaznije sad. Al uvedi si jos neki prenatal da imas i sve ostale vitamine i minerale, a folne mozes do 800 jedinica uzimat u trudnoci.javi sto ti kaze dr?
Tata kako si ti? Ovih dana imam ludnicu pa samo citqm. Jeste cure sve dobro? Ja brojim dane do godisnjeg.
Misica 🤞🤞 da bude plusic
MALATAJNA cestitaaam ti ❤❤❤ ja i ti smo taman tu onda s trudnocama. Pa se mozemo pratit! 🙏🙏❤❤❤
Daaaa❤❤❤❤kad ti je dosla zadnja M? Meni je 28.6.
Meni je 21.6 😀
Kad ces ic na prvi pregled?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Grizli, da, znam da ti se blizi godisnji, prijace ti... 😊Hvala na pitanju, odlicno se osecam. Povratila mi se energija, radim punom parom opet(predajem Engleski online), tako da sam kpd kuce, mirujem kad osetim preforsiranje, ali sad sam super zaista. Sto kaze Mala Tajna, sad 30og mi je taj vazan pregled, pa brojimo dane i nadamo se lepim vestima.
Svjesna, jeste li jos na moru, uzivate?
url=https://lilypie.com]
Cure jel ovo po
zitivan test ?
Ne mogu da slikam ispravno da se vidi jer je linija jako svijetla.ali postoji neka linija.
Sortiraj odgovore
Najstariji