Vrapcic , draga ako ujutro se nastavi tako oskudno, da napravis test ? Drzim ti fige!!!😘😘
Da da Vrapcic, ako se nastavi tako oskudno, odi po test...!
Malatajna kad ti radis test, jesi odlucila neki dan, ili?
Mala tajna nadam se da ce ti biti bolje nego meni. Da ce nakon bolnih grudi, biti plus i uspjesna trudnoca. 🤞
Profa nema veze ako je ranije. Ako nisi prije pratila sa lh moguce da si umjesto O,osjetila kad je js isla kroz jajovod. Tu sma ja grijesila recimo. Imam dosta izrazene bolove 1-2 iza O.ja dugo mislila da je to O, al sad kad sam pratila sa lh i kad su mi radili folikulometriju sam skuzila da to nema veze sa O, vec da je to bol nakon nje. Recimo meni je ta bol skroz izostala nakon punkcije folikula. Drzim fige da bude to slavljenicka 👶
Mala tajna nadam se da ce ti biti bolje nego meni. Da ce nakon bolnih grudi, biti plus i uspjesna trudnoca. 🤞
Profa nema veze ako je ranije. Ako nisi prije pratila sa lh moguce da si umjesto O,osjetila kad je js isla kroz jajovod. Tu sma ja grijesila recimo. Imam dosta izrazene bolove 1-2 iza O.ja dugo mislila da je to O, al sad kad sam pratila sa lh i kad su mi radili folikulometriju sam skuzila da to nema veze sa O, vec da je to bol nakon nje. Recimo meni je ta bol skroz izostala nakon punkcije folikula. Drzim fige da bude to slavljenicka 👶
Lako moguće da je to onda to. Do sad sam pratila sa mikroskopom ali kod njega mi je bilo dosta teško skužit kad je pik, skužila bi samo da su plodni dani :/. A ništa akcija sad pa držimo fige :)
Da da Vrapcic, ako se nastavi tako oskudno, odi po test…!
Malatajna kad ti radis test, jesi odlucila neki dan, ili?
Napravit cu ga na dan kad trebam dobiti ako ne dobijem prije. A to je za 10-11 dana.naravno ako ne kupim neki osjetljiviji i napravim ranije. Evo treci dan da grudi uzasno bole, tvrde su . Kada si ti mislila? Tebi je isto 19dc?
Cure, opet ja, molim vas za pomoc
Prije 2 dana, 27 dc osjećala sam bol u lijevom dijelu. Jucer i danas me grudi uzasno bole i natecene su. Ne ocekujem je za 5 dana, sta mislite da sutra ujutro napravim test osjetljivosti 10 m/i? Je li to jos uvijek pre rano? Znam da su simptomi individualni, ali ove bolne grudi su me zbunile jer me inace u pmsu pocnu malo ranije boljeti, ili je jos rano za ikakve simptome?
Pina,ako nisi kupila vec test, kupi geratherm test on moze i 4 dana prije ne ocekivane M.znaci sutra bi ti bio 30 dc mislim da mozes sutra ujutro napravit. 🤞🤞🤞
Mala tajna hvala ti, koliko sam nestrpljiva napravila bi ga odmah danas iza posla 😂 imam vec neki test koji sam dobila gratis uz lh trakice, pise osjetljivost 10miu/ml
Pina,heheh vjerujem ti i ja bi ga najradije napravila ali ja jos moram cekat 10dana🙁
Sretno sutra i da je plus ko kuca❤
Da da Geratherm moze 4 dana prije. I Clearblue digital i obicni isto, iako pise da detektiranu 25ml/U, jednako kao i svi ostali... Izuzev trakica s neta, one detektiranu 10ml/U (ove koje ja imam).
Jeli ispravno mislim ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji