Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    19. Srpanj 2018. 08:15

Ja moram da vam se pozalim, tako sam se iznervirala. Strepim i iscekujem taj ekspertni uzv 26og,da bi me sestra nazvala juce i kao dr javio ne moze taj dan. Sad sam zakazana 30og,a tad sam 13+1,pa se plasim da nije kasno. Uf! 🤔😏

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    19. Srpanj 2018. 08:55

Tata ja sam bila sa 13+1 tacno, nije ti to nikakav problem, sve se fino vidjelo, nismo radili double nego je rekla da sam 16 tjedana cemo raditi triple test. Radila mi je briseve, i dosla je bestija klebsiella spp, nemam pojma otkud sad to. Koje sam samo antibiotike popila, ali ne gine mi nova tura 🙄

Lemon
    19. Srpanj 2018. 12:11

Evo da se javim sa pregleda, po ZM 7+5 a po uzv 6+1. Prije 10 dana se nije vidio plod, ali danas sve u redu, tako da cure koje imate kasnije ovulacije ne može se srce čuti brzo. Meni je ovulacija bila čak 20.dan i eto srce kuca tek sada na skoro 8 tt. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

_svjesna
    19. Srpanj 2018. 17:01

Sto se tice preparata, ja sam mjesecima prije trudnoce, minimalno 6 mjeseci uzimala folnu, ili prenatale. Sve sam to pila, i uzimala sam Inofolic. Muz nije nista uzimao.

tata_me_zove_zlato
    19. Srpanj 2018. 18:12

Svjesna, tako sam i ostavila, 30og na 13+1,mislim stvarno su smesni. Jedan dr kaze jedno, drugi peto.... Nama su rekli dai muz pije folnu, pio je par dana redovno, onda je zaboravljao, ode na posao, izgubi se i ne popije... Tako da, ne moze mu skoditi, naprotiv, ali ajde probaj ga naterati redovno da uzima..   🙄😊😁

_svjesna
    19. Srpanj 2018. 18:13

Inofolic mi je prepisao endokrinolog u kombinaciji sa Sioforom za pcos i za inzulinsku rezistenciju. Nisam imala svoje ovulacije tako da je ova bebica nastala iz prvog pokusaja stimulacije ovulacije. Zato se zalazem da sve cure prije nego izgube dosta vremena pitajuci se sto ne ide kako treba, utvrditi imaju li uopce ovulaciju jer su meni trakice uvijek bile dvosmislene i nikad jasno nisu pokazale nista posebno. 

MalaTajna222
    19. Srpanj 2018. 18:40

Svjesna 👍 , slazem se, eto isto nisam imala O , a samo se zavaravala. Kad smo odlucili da ocemo bebaca, odmah smo osli dr.i ja i on. Pa eto valjda ce i upalit barem tokom 2018.god.😮😍
    Tata, nemoj se brinit evo vidis Svjesna kaze da ti je ok vrijeme za pregled .bit ce sve super ❤

Grizli
    19. Srpanj 2018. 19:59

Curke pozdrav...
    Tata bez nervoze, sve ce biti u redu. Vjerujem da te nervira sto mjenjaju pricu doktori, al mi znamo da je bebac super. 
    Inofolic je za pcos ali i za kvalitetu jajne stanice tako da se moze i za to piti. Cak i kod cura kojima recimo folikul ne naraste dovoljno za potaknut njihov rast i dozijevanje.
    Od preparata sam ja stvarno sve probala i zakljucila najbolje piti prenatalne vitamine koji imaju folnu i sve potrebno i eventualno uz to andol 100 ako imate problema sa venama ili puno sjedite. Muzevima je dobro isto da piju neke te multice ako se nw hrane pravilno pogotovo. 

_svjesna
    19. Srpanj 2018. 20:50

Ja mutim muza otkad smo stigli na more da spava sa mnom, nismo od kad sam saznala da sam trudna, prvo je bila rizicna trudnoca pa svašta onda se desilo i sad njega strah. I konacno sam ga "slomila" i onda ja nisam smjela hahahhaa. Mi smo zene za ozbiljno izucavanje! 😂

tata_me_zove_zlato
    20. Srpanj 2018. 07:44

Haha Svjesna, pa nemojte se muciti. Slobodno sad mozes ako nema krvarenja ni hematoma vise. Ja se ne suzdrzavam uopste. Idem kod drugarice u drugi grad za vikend bez njega i samo mislim kako cu 😁😱
    Inace, meni moja dr nista zivo ne radi. Placam je kao kraljicu, ali nikakve briseve niti antibiogram mi nije predlozila. Pritisnucu je kad odem sl put. Tamo kad odem i vidim bebu, sve zaboravim da pitam.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.