Tena nadam se da ce ti pasti beta. Samo ne kuzim zasto te toliko pustaju da cekas. To se vidi kroz 2-3 dana i ako ne pada dovoljno brzo bolje kiretazu nego komplikacije neke. Meni za svaki spontani su provjeravali betu za 3 dana i kako je uvijek opadala relativno brzo onda nisam morala na kiretazu. A meni bi realno u 10 dana pala prakticki skroz. A cura koja je samnim hhodocastila jednom na taj hitan prijem isto zbog spontanog odugovlacila sama jer nije hrjela na kiretazu na kraju upale neke i u bolnici zavrsila. Ne da te plasim nego nazalost kad trudnoca nije uspjesna bolje je da to sto prije ode, ovako se samo muci tvoj organizam.
Za krvnu grupu za muza nek pita opcu dr. Posto vam se zapravo ne zuri mozes to obaviti tako da ne placas privatno.
Drzi se
E da...rekla mi je dr.da pricekam sa betom tamo do cet ili pet posto sam joj rekla da sam pocela jace krvariti. Zato je rekla da ne zurim sa nalazom jedino kao ako prestanem krvariti onda odmah beta i dalje ovisno o nalazu ;)
Svjesna, odlicno. 😍Pa da, mora sad preko stomaka. Sad se lepo opustis i na kupanje, da napunis baterije lepo. ☺️
url=https://lilypie.com]
Tena draga drzi se, puno snage za dalje i da, bit ce treca sreca, puno puno zagrljaja ti šaljem 💕
Mini, ah razumijem te, to su ti dani, sve ti se skupi, a mi smo onak malo vec iscrpljene od toga svega…bit ce bolje, samo se toga sjeti…oprosti moram te ovo pitat, vidim da imas dosta stresan posao, jesi mozda razmislila da promjenis? Jer taj stres ti je stvarno neprijatelj broj jedan…
Nemam nekog izbora pa radim ovo sto radim... Stresno je.. .ali mozsa ja vise sama sebi stvaram stres nego sto zapravo jest... Ja jednostavno nisam od onih osoba koja je flegma i koja moze poravnit.. Sve kupim u sebi i zato sam i pukla sinoc.. Danas sam totalno u banani sto od umora sto od nekih drugih briga 🤦♀️ uvijek se pitam zasto bas meni neke stvari nisu mogle bit lakse u zivotu. Da ne duljim i ne kukam više.. Nadam se ipak da ce bit bolje.. Nekad 🤞
Cure jutros sam se probudila sa jako bolnim grudima, dakle 17dc danas , nidje veze , bole me 2ili 3 dana pred M i to ne svaki put. Ne znam sta da mislim. M treba ne doci za 12 dana 🙁
Mala Tajna, dajBoze da je to prva najava plusa, ali mnogo mi rano nesto za ikakav simptom.. Ti svakako za nekih 9,10 dana pisni test, pa da se radujemo 😊
Tata, nije niti meni jasno, jer mi je ovo prvi put se desilo.dakle bole me grudi uzas.najvise bradavice.tnx na pozitivi nadam se da nije pms2 tjedna poceo ranije, mislim stvarno. Uvijek par dana prije 🙁🙁
Mene u trudnoci jos ne bole grudi, niti su se povecale. Sa vremena na vreme me bole bradavice. A pazi, ako je doslo do zaceca i hormoni odmah podivljali, moze biti da si tako odreagovala. Jooj jedva cekam da vidimo
🤞❤️
Mene u trudnoci jos ne bole grudi, niti su se povecale. Sa vremena na vreme me bole bradavice. A pazi, ako je doslo do zaceca i hormoni odmah podivljali, moze biti da si tako odreagovala. Jooj jedva cekam da vidimo
🤞❤️
Možda jer ti je treca trudnoca. Kod mene su ooogroomne i bradavice su mi osjetljive da ne mogu da se obrisem rucnikom nakon tusiranja 🙈
To je sve individualno, Mala tajna vjerujmo da je to prvi dobar znak u svakom slucaju jer pms nije zasigurno. Hormoni su poceli da rade svoje. 🤲
Svjesna jako mi je drago radi bebice da je sve super!
Tata kada je tebi pregled? Mislim da sam negdje procitala, ali zaboravila...
MalaTajna nadam se da su te bolne bradavice dobar znak!
Ja sam ovaj ciklus u glavi bas nekako “pustila”... niti brojim dane... Odlucila sam da cu raditi test slijedecu nedjelju i to je to. Prije se samo bzvz nadam. Krajem srpnja idem s suprugom na dulji put, nakon doslovno 10g bez klinaca, tako da ako i ne bude nista ovaj mjesec, opet dobro, bar cu biti mirna na putu...
Drzim svima fige, jeli netko brzo treba raditi test???
Mala tajna sretno..
Mene jucer bolio stomak, 27 dc s tim da su inace 35 dana. Nadam se da se sada tu nesto ugnijezdilo, ne ocekujem je za 7 dana, s tim da bi mogla pokusati napravit test za 5 6 dana :)
Sortiraj odgovore
Najstariji