MalaTajna , iskreno uopce ne brojim dane! 🤦🏻♀️
Odlucila sam raditi test slijedecu nedjelju i to cekam.
Nikada nisam bila mirnija 😍
Cureeeee držim fige da bude plusića ❤️🙏 ja sam danas slobodna 💪💪💪 hvala Bogu muz radi ujutro.. Popodne i navecer uzivancija, šetnja, večera 😄❤️ malo sam se smirila ovih dana.. Malo sam poravnila.. Vjerujem da xe bit sve ok 💪 jos moram doci do endokrinologa... Iako je sad tesko jer svi idu na godisnji .. Ali no stress... Kad uspijem uspijem ici cu ma pregled... Treba mi mali predah od doktora
Pina geratherm je isto sa 10 osjetljivosti. Clearblue izbjegavaj jer pokazuje cesto kriv rezultat i to lazno pozitivnu crticu.
Mini samo opusteno, uzivaj, dobro je to da si opustena.
Ja zadnjih 7 dana sam skoro pa zaboravila na sve sto prolazimo, bavimo se drugim stvarima, uzivamo, cak sam se kako kaze mm propila - hahaha par pivica uz utakmice i odmah me deklarirao kao pijanicu. Al neka, bas sam opustena i uskoro mi krecu plodni dani i dogovorili se da necemo nist racunat nego uzivat, jer nas u 9 mj opet cekaju postupci i zelimo malo odmoriti se bez opterecenja.
Pina geratherm je isto sa 10 osjetljivosti. Clearblue izbjegavaj jer pokazuje cesto kriv rezultat i to lazno pozitivnu crticu.
Mini samo opusteno, uzivaj, dobro je to da si opustena.
Ja zadnjih 7 dana sam skoro pa zaboravila na sve sto prolazimo, bavimo se drugim stvarima, uzivamo, cak sam se kako kaze mm propila - hahaha par pivica uz utakmice i odmah me deklarirao kao pijanicu. Al neka, bas sam opustena i uskoro mi krecu plodni dani i dogovorili se da necemo nist racunat nego uzivat, jer nas u 9 mj opet cekaju postupci i zelimo malo odmoriti se bez opterecenja.
❤️😘
MiniCooper i Grizli ja se nadam da su vam bas sad ovi ciklusi u kojima ste opusteni dobitni!! Znam tako more situacija da bas kad se ne nadas i prepustis sve onome “kad bude - bit ce”, e tada baš i bude!
MiniCooper i Grizli ja se nadam da su vam bas sad ovi ciklusi u kojima ste opusteni dobitni!! Znam tako more situacija da bas kad se ne nadas i prepustis sve onome “kad bude - bit ce”, e tada baš i bude!
❤️
❤️❤️❤️❤️❤️
Minicooper i grizli , također puno sreće, znam da je najlakše govoriti a tesko djelovati ali samo opusteno, stres nam je najveci neprijatelj.
Mene je za dobro jutro docekao debeli minus, odnosno nikakva crtica, malo me rastuzilo.. ali tek je 30dc, trebala bih ne dobiti za 5 dana u nedjelju. Grudi i dalje bolne vec treci dan. Ne znam bih li se i dalje nadala ili da se odmah pripremim za dolazak m.
Pina,bas mi je zao nadam se da si uranila. Kad ti je bila O?
Aurora, tnx 😍
Mene grudi jos jace bole i tvrde su , ne znam na sta ce ovo izac. Nekako mi nije ona klasicna bol, nego ko da me neko izudarao po grudima.ne mogu ni na trbuh leci.Temp. danas popela se na 37,0. Danas 20dc.
Aurora, da i ja se nadam da je samo bilo prerano, jer nije bilo traga ni najsvijetlijoj crtici. I isto kao ti, pokusavam se ne opterećivati jer je tek treci mjesec pokusavanja, ali mislim da cu ipak otići kod gin na ove osnovne krvne pretrage i ostalo, za svaki slucaj, ako docekam ovu m. Nemoj odmah misliti da je neki problem, mozda ti samo nesto fali u organizmu sto se lako da riješiti.
Isto tako znam kako ti je s ovim komentarima, moja najbolja prijateljica je rodila prije mjesec dana, koja uopce nije planirala ni pokušavala, tako da mi je sada samo teze
Sortiraj odgovore
Najstariji