Evo ne natrag k vama drage trudiluce ;)
Nakon kašnjenja od 2 i pol mjeseca i dva pozitivna testa ginekologica sumnja na molarnu trudnoću tako da nastavljam dalje borbu.
Puse svima 💓
Tena bas mi je zao. Jesi radila neke pretrage nakon molarne? Jel znas koja ste krvna grupa ti i partner? Pitam jer moja kolegica sa faxa je imala molarnu da bi zakljucili da je problem nesto vezano za krvne grupe ona je A, a muz ja mislim O ili tako nesto nisam bas popamtila i to je neki problem kao, al su dobili bebu uspjesno u slijedecem pokusaju. Tako da ti drzim fige da ti uspije slijedeci put.
Za sada se samo sumnja na molarnu. Ja sam B- a za decka ne znamo..ali bilo bi dobro da saznamo svakako.
Sutra vadim betu pa ce se vidjeti idem li na kiretazu i je li doslo do molarne ili ne.
Javim kako je proslo.
Meni je ovo prvi puta da cujem za takvu trudnocu..ali svasta cu jos proci i nauciti :)
Drage cure, evo tipkam iz nocne smjene.. isto tako zbog dva posla prosli tjedan nista nisam stigla pisati, ali redovno vas pratim i citam..
Ja nazalost prvi mjesec pokusavanja nisam uspjela uhvatiti lh pik, najtamnija crtica je bila tjedan dana prije očekivane O (moguće cak da je ciklus bio malo zbrckan), kada sam imala bolove u lijevom dijelu.. nakon toga sam testirala ali svaki put je bio negativan, doduse nisam testirala u isto vrijeme zbog smjena na poslu od 14 sati. Ipak sreca je da smo najaktivniji bili u to vrijeme kad me bolilo. Cekam još 10ak dana pa cu napravit test..
Kako ste vi cure? Ima li jos novosti?
Tena bilo bi svakako dobro da njemu porvjere krvnu grupu posebno jer si ti minus. Meni je muz B minus, a ja 0+ pa su rekli da je to ok situacija jer nije problem ako je beba minus, a ja plus. Ali ako ti je partner +, ti bi mogla nositi bebu sa + rh, a onda moras primit injekciju odmah nakon poroda ili npr u trudnoci nakon aminoceteze isl.zahvata. Vjerujem da bi ti tvoja gin vec napomenula u toku trudnoce, al bolje ti je unaprijed znat, bar sam ja takva. Stvarno mi je zao sto kroz to prolazis, drzi se i zelim da ti ovo prodje sto je pozitivnije moguce.
Pina mozda samo nisi uspjela uhvatiti lh pik al ako ste bili aktivni onda drzim fige da za 10 dana javljas plus i da onda malo smanjis dozu posla.🤞
Svjesna, ja sam bila trudna pre 12 i 9 godina, nije bilo neinvazivnih zamena za amniocentezu... Sad se nadam najboljem, ali odlucicu se za najbolje za bebu naravno u svakom slucaju. ☺️
Pina, zao mi je zaista. Poslusaj Grizli i proverite mu krvnu grupu. Ja sam A-, a muz A+, tako da cesce proveravam antitela i ceka me rogham u 28oj nedelji. Ali nije rizicno ako se zna unapred, sve se moze iskonttrolisati sad. Petra, drago mi je da je sve OK.
Sad cekam Svjesnu da nam javi novosti sa vaznog pregleda 🤞☺️
url=https://lilypie.com]
Tata ipak je to davno bilo, mislim da ce ti sad ipak sve biti u redu.
Pregled je danas u 16h uh ko ce docekati vec samo hodam po kuci i nista ne mogu da jedem 😃
Svjesna sretno ti danas i da nam javis lijepe vijesti 🙏
Tena, zao mi je jako sto to prolazis.puno zagrljaja i pozitive ti saljem.
Cure moje , duga 2 tjedna cekanja sad jesmo li ili nismo uspili.ono ne smis se nadat a opet ne mozes da se ne nadas.joj srecom imam vas ❤
Mala tajna hvala ti, kad radis test?
Uf draga 29dc, a danas tek 16 dc 😄ma pozabavit cu se ja drugim stvarima ali svejedno zvuci daleko.naravno ako me vjestica ne preduhitri
To je cekanje ubjedljivo najgori dio, ja sam napravila 6 testova prije ocekivane hahahah. Inace sam nestrpljiva osoba i ne volim cekanje. Ali opet vrijeme tako brzo prodje tako da ce i to brzo doci. Sad mi je doslo da si isla s klomifenom i ovaj ciklus i to nedavno tako da ne znam otkud mi da si vec trebala raditi test 🙊
To je cekanje ubjedljivo najgori dio, ja sam napravila 6 testova prije ocekivane hahahah. Inace sam nestrpljiva osoba i ne volim cekanje. Ali opet vrijeme tako brzo prodje tako da ce i to brzo doci. Sad mi je doslo da si isla s klomifenom i ovaj ciklus i to nedavno tako da ne znam otkud mi da si vec trebala raditi test 🙊
Jesan zeno , 3iliti zadnji klomifenski ciklus, onda idemo dalje na AIH.i ja sam nestrpljiva osoba pa te razumim 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji