Cure moje držte se 🙏💪❤️ ja sam sinoc pukla po šavovima. 🙄😬 Svađa sa mužem.. Stres na poslu,sve mi se skupilo. Danas se osjecam kao da me netko pretukao, sve mi je nekako tesko. Najradije bi se zavukla u neku rupu i ne izlazila. 🤦♀️ Sve me opterećuje i dira.jesu li to hormoni ili štitnjača.. Ne znam
Tena bilo bi svakako dobro da njemu porvjere krvnu grupu posebno jer si ti minus. Meni je muz B minus, a ja 0+ pa su rekli da je to ok situacija jer nije problem ako je beba minus, a ja plus. Ali ako ti je partner +, ti bi mogla nositi bebu sa + rh, a onda moras primit injekciju odmah nakon poroda ili npr u trudnoci nakon aminoceteze isl.zahvata. Vjerujem da bi ti tvoja gin vec napomenula u toku trudnoce, al bolje ti je unaprijed znat, bar sam ja takva. Stvarno mi je zao sto kroz to prolazis, drzi se i zelim da ti ovo prodje sto je pozitivnije moguce.
Pina mozda samo nisi uspjela uhvatiti lh pik al ako ste bili aktivni onda drzim fige da za 10 dana javljas plus i da onda malo smanjis dozu posla.🤞
Da znam za tu injekciju..dobila sam ju prvi puta nakon laporoskopskog zahvata kada je bila vanmaternicna trudnoca. Ali hvala na brizi. A to da bi on saznao krvnu grupu mora traziti uputnicu od dr.opce prakse?
Evo nalaza bete 3335.78 😢😢😢
Oh Boze Tena, znaci moras na kiretazu? 😢😢Drzi se, budi jaka 💔
url=https://lilypie.com]
Mi smo i krvnu grupu privatno odradili. Nije skupo bilo, pa mi bilo draze tako nego da cekam celo jutro red u bolnici
Zasad još ne...za 7 dana ponovo beta i navijamo da bude u padu. Ali znaš kaj me veseli? Kaj je plpd ipak bio u maternici neko vrijeme i to znači da nije problem u mom jajovodu ..nije začepljen 😊
Neka ova posteljica ode sad lijepo i onda ćemo otkrivati zašto mi se plod nije uspio ugnjezditi... Znam da ludo zvuči ali ja sam sretna jer sada znam da možemo i prirodnim putem začeti 💓💓
Zasad još ne…za 7 dana ponovo beta i navijamo da bude u padu. Ali znaš kaj me veseli? Kaj je plpd ipak bio u maternici neko vrijeme i to znači da nije problem u mom jajovodu ..nije začepljen 😊
Neka ova posteljica ode sad lijepo i onda ćemo otkrivati zašto mi se plod nije uspio ugnjezditi… Znam da ludo zvuči ali ja sam sretna jer sada znam da možemo i prirodnim putem začeti 💓💓
Bit ce to sve uredu 🙏❤️
Tena, razumem potpuno. Bice treca sreca. ☺️🤞
Evo me curke, sve u redu, neopisivo sam sretna. Beba je 8cm, veselo mlati rukama svi parametri ok. 😊
Gledala me prvo vaginalno pa kaze vec je velika beba, ne mozemo vise vaginalno, idemo preko stomaka. 🤗
Rekla mi mogu na more, kaze kupaj se sto vise to je zdravo, samo ne po jakom suncu.
Tena draga drzi se, puno snage za dalje i da, bit ce treca sreca, puno puno zagrljaja ti šaljem 💕
Mini, ah razumijem te, to su ti dani, sve ti se skupi, a mi smo onak malo vec iscrpljene od toga svega...bit ce bolje, samo se toga sjeti...oprosti moram te ovo pitat, vidim da imas dosta stresan posao, jesi mozda razmislila da promjenis? Jer taj stres ti je stvarno neprijatelj broj jedan...
Tena nadam se da ce ti pasti beta. Samo ne kuzim zasto te toliko pustaju da cekas. To se vidi kroz 2-3 dana i ako ne pada dovoljno brzo bolje kiretazu nego komplikacije neke. Meni za svaki spontani su provjeravali betu za 3 dana i kako je uvijek opadala relativno brzo onda nisam morala na kiretazu. A meni bi realno u 10 dana pala prakticki skroz. A cura koja je samnim hhodocastila jednom na taj hitan prijem isto zbog spontanog odugovlacila sama jer nije hrjela na kiretazu na kraju upale neke i u bolnici zavrsila. Ne da te plasim nego nazalost kad trudnoca nije uspjesna bolje je da to sto prije ode, ovako se samo muci tvoj organizam.
Za krvnu grupu za muza nek pita opcu dr. Posto vam se zapravo ne zuri mozes to obaviti tako da ne placas privatno.
Drzi se
Sortiraj odgovore
Najstariji