Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    15. Srpanj 2018. 02:11

Pozdrav svima, 
    evo ja se iskreno nadam da je ovaj mjesec upalilo... Naime trebala sam dobiti danas, no ipak nisam, za sad nema osjecaja kao da cu dobiti... Muz i ja imamo dogovor da necemo isprobavati test dok ne prode neko “konkretnije” vrijeme, no poludjet cu od nestrpljivosti... U zadnja dva dana me tako na mahove uhvatila muka od mirisa (uglavnom od svih vrsta dima (rostilj, cigarete..) Jeste li vi imali takve “simptome” ili stvarno simptome... Pozdrav i sretno svima!

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

tata_me_zove_zlato
    15. Srpanj 2018. 08:55

Vrapcic, nadamo se sa tobom da je dobitan mesec. Ja simptome nisam imala, kasnije su dosli, u 7oj nedelji... 
    Svjesna, da, potpuno se slazem da je individualno, eto meni se i trudnoce razlikuju. Jedino je u svakoj placentacija bila na zadnjem zidu. 
    Mala tajna, kako danas, ostale grudi tako osetljive?
    Misica, 26og je moj sledeci pregled, ekspertni uzv i double test. Opustena sam.Ispravno ste odlucili. Kad postane stresnije, najbolje pustiti da eto koji ciklus prodje bez brojanja, tempiranja, osluskivanja... 
    Mi ulazimo u 12u nedelju danas, polako ostavljamo rizicni period iza sebe... 

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    15. Srpanj 2018. 09:19

tata_me_zove_zlato

Vrapcic, nadamo se sa tobom da je dobitan mesec. Ja simptome nisam imala, kasnije su dosli, u 7oj nedelji…
    Svjesna, da, potpuno se slazem da je individualno, eto meni se i trudnoce razlikuju. Jedino je u svakoj placentacija bila na zadnjem zidu.
    Mala tajna, kako danas, ostale grudi tako osetljive?
    Misica, 26og je moj sledeci pregled, ekspertni uzv i double test. Opustena sam.Ispravno ste odlucili. Kad postane stresnije, najbolje pustiti da eto koji ciklus prodje bez brojanja, tempiranja, osluskivanja…
    Mi ulazimo u 12u nedelju danas, polako ostavljamo rizicni period iza sebe…

Bravo, i meni je lakse bilo kad je dosao taj 12 dugo cekani tjedan. Dobro mi guramo, samo da se ovako nastavi. Mi smo na moru, jucer sam putovala 7 sati s pauzama, toplo, sva sam mokra bila cijelim putem a naročito dolje 🙈
    Mislim da me malo klima skupa s tim dokrajcila jer osjecam neku nelagodu u urinarnom dijelu morat cu potrazit caj od brusnica. 

• Profa1988
    15. Srpanj 2018. 11:49

Bok cure, može pomoć, je ovo pozitivna lh trakica? Danas mi je 10dc (cuklus 28 dana). Na uputstvima pise da je O 24-48 h od pika. 

• Profa1988
    15. Srpanj 2018. 11:49
  • misica35
    15. Srpanj 2018. 13:23

Profa mislim da je! Piski opet predvecer, pa ces vidjeti kako ce izgledati... I kreni u akciju ✔️✔️

Grizli
    15. Srpanj 2018. 15:01

Mala tajna mene su u jednoj T uzasno pocele grudi bolit 7 dana iza O, a inace 2-3 dana prije bole al ne tako. Zato se nadam da je to preteca plusica jednog. 😀 
    Vrapcic 🤞🤞🤞 da ti bude plus. 
    Profa to je pozitivan lh, sad fino akcija. 😀 

• Profa1988
    15. Srpanj 2018. 15:51

I meni se učinilo da je pozitivan ali mi je bilo čudno da je ovako rano (inace osjetim o 14-16 dan ciklusa). Možda zbog ovo nogometne euforije ovo bude dobitni ciklus 💪🤞👶 :)

MalaTajna222
    15. Srpanj 2018. 16:13

Hvala svima na pozitivnim vibrama i ja vama uzvracam svima koje hvatate pik i koju je ne cekate , da bude dobitan ciklus ❤
    Uf Grizli samo mene je pocelo 3-4 dana nakon O.jucer se probudila sa uzasno bolnim grudima. Da je bar tako ko tebi sta je bilo ❤
    Tata , bole i dalje , danas ujutro kad sam otvorila oci prvo sam osjetila bol a onda sam ugledala svjetlo dana. Danas sam puno plivala , a morska voda mi nekako pomaze da toliko to ne osjetim. 
    Svjesna , gustajte sad na moru ❤

Vrapčić123
    15. Srpanj 2018. 22:19

Pozdrav svima i hvala svima na lijepim rijecima potpore!
    Jucer sam trebala dobiti, no danas “stiglo” nekakvo tamno smede vrlo oskudno krvarenje, menstrialne krvi nema, bilo je malo sukrvice  trbuh mi je tvrd i nadut, kao da nisam bile na wc, a bila sam vise puta (od hrane sigurno nije, jela sam lagano varivo danas..), takoder se osjecam kao da sam se prejela ( kao da mi je hrana stigla do grla, ne znam kako opisati, isprike na ludom opisu), takoder imam grceve (blaze nego inace)... Radi li se mozda o implementacijskom krvarenju? Jeste li imale takva iskustva? Moze li impl.krvarenje biti opasno iz vaseg iskustva, ukoliko se radi o istom... 
    Hvala vam puno i sretnooo!

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.