Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2018. 10:07

Mala tajna, o je po kalendaru bila 21 dc iako sam bolove osjecala vec 17-18 dc, a pokrili smo oba dana. Ista stvar mi je s grudima, iako se bojim da je samo pms i da sam sve umislila. Oprosti nisam zapamtila , kad ti ne ocekujes m?

17. Srpanj 2018. 11:28

Znaci sad ce skoro 6 mjeseci da nisi na pilulama? Onda se strpi jos malo pa tamo oko ovulacije mislim da je idealno vrijeme za posjet gin, da ti usput potvrdi da je s tim sve u redu. Po mom misljenju uvijek je isplativije dati koju kunu više za privatnika, oni ipak imaju bolje i preciznije uređaje

tata_me_zove_zlato
    17. Srpanj 2018. 18:21

Mala Tajna, tvoje grudi obecavaju 😁
    Pina, ponovi opet za par dana. 
    Aurora, ako mislis da treba da odes kod dr po neku konsultaciju, ja sam za to sto pre to bolje. Ne moze da skodi, samo da pomogne, ako nesto ne daj Boze nije ok, da se popravi sto pre i da se posle ne jedes sto nisi ranije otisla..
    Grizli,Misice,samo opusteno onda. Grizli, popij i za mene jedno 😂
    Svjesna, nadam se da uzivate na moru i da se upala nije pogorsala. 

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    17. Srpanj 2018. 22:46

Pina , ne ocekujem ju za 9 dana.ti svakako ponovi test za koji dan , ako ce i dalje biti sumnja 🤞🤞
    Tata, eee da je bar tako ko sta kazes.😘😘

18. Srpanj 2018. 07:22

Evo jutros sam imala nekakav smeđi spotting. Pratit cu do sutra hoće li se pretvorit u m. Malo sam se iznenadila ali nisam se toliko razocarala, jer gledajuci ovako sad retrogradno simptome prije 10ak dana, moguće je da smo propustili O koja je očito bila 5 dana ranije. To objašnjava one negativne lh trakice. Ovaj   ciklus cu ih naruciti malo vise i bolje se pripremiti. Barem se malo tjesim da nije nikakav zdravstveni problem vec da jednostavno nismo pokrili sve dane. 
    Puno hvala svim curama na bezbroj odgovorenih pitanja, vi ste mi jedina podrska s obzirom da nitko drugi ne zna da planiramo bebu 😍
    Mala tajna, cekamo onda jos malo do testica, drzim fige za plus 🤞

MalaTajna222
    18. Srpanj 2018. 08:12

Pina, koliko imas godina ? Vidim kazes 3 mjeseca da pokusavate, vjeruj draga to je sami pocetak , ma bit ce brzo.ako ne i ovaj mjesec 🤞 kazu da 6 mjeseci-god dana je neki normalan prosjek. 
    U mene nema nista novo, ali od vikenda me muci probava(to nema veze sa ciklusom), ali me iscrpilo jer ne mogu normalno jest. Sinoc sam popila a i danas opet cu donat mg. 

_svjesna
    18. Srpanj 2018. 08:15

Tata dobro sam, lijepo nam je, odmaramo, pijem brusnicu malo me urinarna zeza, pa vidjet cu hoce li biti bolje 
    Pina, koliko dugo pokusavate? Sta je konkretno problem, je li ne mozes nikako uloviti ovulaciju ili ti promakne, koliko dugo pratiš ciklus i je li ti ikada potvrdjena ultrazvukom? 

MalaTajna222
    18. Srpanj 2018. 08:28

Zaboravila sam reci, danas mi je temp pala sa 37 na 36, 6 , danas je tocno 7dpo. Sve se nadam da je pad koji se dogadja 6-8dpo.🙏
    Svjesna , to je super ako si na moru , bas ces se lijepo odmoriti 😘

18. Srpanj 2018. 08:44

Malatajna, ja imam 22 a on 28. Znam i sama da je tek pocetak, cak sama sebi zvučim malo bezobrazno jer ovdje ima cura koje godinama pokusavaju a ja se žalim na tek tri mjeseca. Zelim ti da brzo ozdravis da mozes lakse pratiti simptome !
    Svjesna, zastitu ne koristimo vec dvije godine, od pocetka ove godine ne pazimo ni dane, a ovo je treci ciklus da aktivno pokusavamo. Prva dva mjeseca smo pratili o samo preko aplikacije i sluzi, a ovaj ciklus sam tek pocela sa trakicama (ocito ne na vrijeme s obzirom da smo propustili o i nikad nisam uhvatila pik).  Sa 17 godina operirala sam endometriozu koja se dosad nije vracala, a prosle godine sam zbog ponavljajuceg cin 1 isla na zamrzavanje grlica. Prije dva mjeseca (kad smo se odlucili za bebu) napravila sam papu i briseve i sve je bilo ok, otada pijem i folacin.
    Je li netko od vas možda imao iskustva sa cin 1 i zamrzavanjem grlića?

_svjesna
    18. Srpanj 2018. 08:56

Pina96

Malatajna, ja imam 22 a on 28. Znam i sama da je tek pocetak, cak sama sebi zvučim malo bezobrazno jer ovdje ima cura koje godinama pokusavaju a ja se žalim na tek tri mjeseca. Zelim ti da brzo ozdravis da mozes lakse pratiti simptome !
    Svjesna, zastitu ne koristimo vec dvije godine, od pocetka ove godine ne pazimo ni dane, a ovo je treci ciklus da aktivno pokusavamo. Prva dva mjeseca smo pratili o samo preko aplikacije i sluzi, a ovaj ciklus sam tek pocela sa trakicama (ocito ne na vrijeme s obzirom da smo propustili o i nikad nisam uhvatila pik). Sa 17 godina operirala sam endometriozu koja se dosad nije vracala, a prosle godine sam zbog ponavljajuceg cin 1 isla na zamrzavanje grlica. Prije dva mjeseca (kad smo se odlucili za bebu) napravila sam papu i briseve i sve je bilo ok, otada pijem i folacin.
    Je li netko od vas možda imao iskustva sa cin 1 i zamrzavanjem grlića?

Moja mama je imala cin1, ona je isla na letz prije dosta godina, sve je u redu, ponavlja nalaze stalno od tada, nekada opet dodje pozitivan, nekada dodje negativan i sve zavisi koliko se ona posveti sebi i zdravo zivi. Kod HPV infekcije jako je bitno stalno jacati imunitet da cinovi ne idu u dalje, tako da radi na tome konstantno. I izbjegavaj stres maksimalno, znam da je lakse reci nego uraditi ali to se mora, tako ce i bebica brze doci 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.