Malatajna, ja imam 22 a on 28. Znam i sama da je tek pocetak, cak sama sebi zvučim malo bezobrazno jer ovdje ima cura koje godinama pokusavaju a ja se žalim na tek tri mjeseca. Zelim ti da brzo ozdravis da mozes lakse pratiti simptome !
Svjesna, zastitu ne koristimo vec dvije godine, od pocetka ove godine ne pazimo ni dane, a ovo je treci ciklus da aktivno pokusavamo. Prva dva mjeseca smo pratili o samo preko aplikacije i sluzi, a ovaj ciklus sam tek pocela sa trakicama (ocito ne na vrijeme s obzirom da smo propustili o i nikad nisam uhvatila pik). Sa 17 godina operirala sam endometriozu koja se dosad nije vracala, a prosle godine sam zbog ponavljajuceg cin 1 isla na zamrzavanje grlica. Prije dva mjeseca (kad smo se odlucili za bebu) napravila sam papu i briseve i sve je bilo ok, otada pijem i folacin.
Je li netko od vas možda imao iskustva sa cin 1 i zamrzavanjem grlića?
Moja mama je imala cin1, ona je isla na letz prije dosta godina, sve je u redu, ponavlja nalaze stalno od tada, nekada opet dodje pozitivan, nekada dodje negativan i sve zavisi koliko se ona posveti sebi i zdravo zivi. Kod HPV infekcije jako je bitno stalno jacati imunitet da cinovi ne idu u dalje, tako da radi na tome konstantno. I izbjegavaj stres maksimalno, znam da je lakse reci nego uraditi ali to se mora, tako ce i bebica brze doci 🤞
I jos nesto da napomenem, imala je cin dosta godina, ali papa nikada nije pokazala nikakve promjene, ali nikada. Papa je bila u redu uvijek. Dosta zena misli da ako je papa u redu opuste se i do godine ne rade nista, medjutim hpv je dosta podmukla bolest, i toliko cesta nazalost. Ja se jos nikad nisam testirala ali budem.
Pina, tnx, vec sam dobro 😄😄
Nije nista to sebicno, svak zeli dobiti dite , nisu bitne godine niti bilo sta drugo. Nemoj tako misliti, mjeseci dugo traju , pogotovo kad se ceka, i naravno kad dobijemo M , padnemo , ali izbacit iz sebe i nema stajanja, odmah iznova borit se.
Cure bas nesta razmisljam vec nam.dugo.nema plusica novoga❤
🤞svima !!
Grizli, di si nam zeno jesi ziva?
Magnezij.Pila sam i Vitamin d
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Pozdrav cure... bila sam vam se javila u svibnju... dočekala M na žalost i sad je opet "čekam". Uf... još 13 dana a samo o tome razmišljam.
Lutke drage da vas pitam nesto jel pijete vi ista od vitamina?
Ja pijem folnu kiselinu od siječnja i kombinaciju magnezija, kalcija i D3 već nekih godinu dana zbog cestih grceva u nogama i probave
Kako si pila tu kombinaciju?Jel to sve od puta ili razmak pravis
Mala Tajna, super ako je to implantacijski dip, ja ga vidis nisam imala. 👌
url=https://lilypie.com]
Aurora sad si me podsjetila da pitam, sto je najbolje za dragog da uzme kao dodatak prehrani? Postoje li neke tablete kao kombinacija bitnih vitamina, kao sto je za nas na primjer elevit i slicno? Ili da uzima pojedinacno ?
Aurora, ja sam pila taj noćurak iz dma i imala sam jakooo puno sluzi. Nadam se da budes i ti 😀
Nova sreća, navecer prije spavanja popijem sve. To su 2 tablete, folna i ova kombinacija je jedna. Danas sam u DM-u kupila i ulje noćurka s B6.
Je li netko uzimao taj noćurak? Uzela sam ga zbog plodne sluzi pa se nadam da ce mi pomoci a naisla sam na netu da se pije do ovulacije pa me zanima je li to tocno.
I dragi uzeo l-carnitin s magnezijem i b vitaminima kad je skuzio da ja vec svasta pijem pa da i on poradi malo na sebi.
Hvala draga na informaciji😘
Sortiraj odgovore
Najstariji