Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    12. Srpanj 2018. 10:15

Gledali smo i mi sinoooooc 😊😊 Mirujem, da, ali ne onako strogo vise. I utrogestan sad pijem pola doze manje, ne krvarim vise, imam 26og jula zakazan ekspertni uzv.
    Svjesna je verovatno na drugoj temi, trudnickoj..☺️
    Ja samo sa vama ovde... 
    Cure, ako vas boli u toku odnosa, a uhvatile ste lh pik, znaci da ste blizu pucanja folikula i da je veca verovatnoca zaceca. 🤞🤞

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    12. Srpanj 2018. 10:29

A ne, ne, tu je Svjesna 
    Pratim vas cure, držim vam fige i dalje.
    Ja sam dobro, imam sutra pregled pa ga željno iščekujem, krvarenja više nemam, niti nekih drugih tegoba, krećem se polagano, odem i na posao po par sati, tako da nemam na šta da se žalim samo da nam sutra pregled bude ok pa da odemo malo i na more u subotu. 

MiniCooper26
    12. Srpanj 2018. 11:11

Stvar je u tome sto se narucit u endokrinologa ima lista cekanja ko zna do kad... Tako da cu vjerovatno opet privatno. Ne znam bili isla do svoje ginekologice da i ona procita nalaz i da mi da uputnicu za vadit prolaktin opet. Eto prijateljica mi je sazbala da je trudna prije 10tak dana i neki dan prokrvavila... Ona joj govori da ne moze tu ona nista i moja prijateljica otisla na hitnu i ovi joj rekli da je spontani.. Pa mislim stvarno.. Iden kod druge ginekologice vec sam dogovorila konzultacije

tata_me_zove_zlato
    12. Srpanj 2018. 13:59

Svjesna, znam ja da si i ti ovde, salim se 😁odlicno, obavezno sutra javi kako napredujete, znam da je sve ok, samo da cujemo detalje. Koliko je teska beba, a mozda cujes i pol? Ja cu najverovatnije 26og saznati.
    Prijalo bi vam malo mora, bilo bi super da odete. 
    Mini, nazalost, sve sam to isto prosla, i ovde je takva situacija, pa sam i ja privatno isla. Nisam skupo platila uzv i pregled stitne, pa eto ako je za utehu... A i brze to obavis i blize si terapiji i bebi 🤞☺️

_svjesna
    12. Srpanj 2018. 14:24

tata_me_zove_zlato

Svjesna, znam ja da si i ti ovde, salim se 😁odlicno, obavezno sutra javi kako napredujete, znam da je sve ok, samo da cujemo detalje. Koliko je teska beba, a mozda cujes i pol? Ja cu najverovatnije 26og saznati.
    Prijalo bi vam malo mora, bilo bi super da odete.
    Mini, nazalost, sve sam to isto prosla, i ovde je takva situacija, pa sam i ja privatno isla. Nisam skupo platila uzv i pregled stitne, pa eto ako je za utehu… A i brze to obavis i blize si terapiji i bebi 🤞☺️

Javim vam naravno.
    Mislis da tako rano moze vidjeti spol?
    Doduse kod frendice je u ovim tjednima vidjela da je decko, ali mislim da se decki lakse uoce na uzv 😄😄
    Samo da sve bude ok, naravno da bih sto prije voljela da znam ali mi je bitnije ostalo da bude ok jer mjerit cemo nuhalni i raditi double. 

tata_me_zove_zlato
    12. Srpanj 2018. 17:42

Svjesna, da, mene to ceka 26og.Ista procedura. Ali ja sam negde spremna da double bude rizican jer sam dva puta to vec prosla. Pa amniocentezu... Ali imam dva zdrava deteta, verujem zaista da ce i sada sve biti ok. Ne brini. Da, mislim da se moze videti ako je beba raspolozena da pokaze ☺️ali ja sam oba puta pol saznala tek nakon analize plodove vode, nege u 16oj nedelji. Ali kad god bude, nebitno. Mislim da ti sutra onda rade preko stomaka uzv, ne vaginalni?Znam da jedva cekas sutra, brzo na spavanje veceras, da sto pre svane😊
    Devojke, pa gde ste vi?? 😄

Tena92
    12. Srpanj 2018. 17:44

Evo ne natrag k vama drage trudiluce ;)
    Nakon kašnjenja od 2 i pol mjeseca i dva pozitivna testa ginekologica sumnja na molarnu trudnoću tako da nastavljam dalje borbu.
    Puse svima  💓

_svjesna
    12. Srpanj 2018. 17:52

Tata, zasto amniocenteta i kako si se odlucila na nju? Imas li neku opciju da radis Nifty ukoliko imas sredstava puno bi bolje bilo, meni je moja rekla da kad bi taj double nesto pokazao da ne bi radila amnio nego ili triple ili Nifty.
    Tena, uh, jako mi je zao, ali ostani pozitivna, ja sam se iznenadila koliko cura je imalo spontani ili neki drugi problem i sama spadam u tu grupu pa sad imaju zdrave trudnoce bez problema. Drzi se 😘

Petraaa
    12. Srpanj 2018. 19:07

Curke tu sam citam vas, opet malo kaskam za vama..ne pisem, nemam nista pametno za reci 😁 kod nas sve ok, ne moramo mirovati zasad, cekamo kraj 7.mj za prvi uzv...cekam info o vasim bebicama i novim plusicima 😘😘😘😘

Grizli
    12. Srpanj 2018. 22:37

Tena92

Evo ne natrag k vama drage trudiluce ;)
    Nakon kašnjenja od 2 i pol mjeseca i dva pozitivna testa ginekologica sumnja na molarnu trudnoću tako da nastavljam dalje borbu.
    Puse svima 💓

Tena bas mi je zao. Jesi radila neke pretrage nakon molarne? Jel znas koja ste krvna grupa ti i partner? Pitam jer moja kolegica sa faxa je imala molarnu da bi zakljucili da je problem nesto vezano za krvne grupe ona je A, a muz ja mislim O ili tako nesto nisam bas popamtila i to je neki problem kao, al su dobili bebu uspjesno u slijedecem pokusaju. Tako da ti drzim fige da ti uspije slijedeci put. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.