Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babyq
    11. Srpanj 2018. 15:55

MiniCooper26

Došao muzu nalaz spermiograma.. Dijagnoza normozoospermia, i uredan nalaz piše na kraju. Odmah sam guglala i pise da je to ok. 🙄🙏Zvali smo jednu drugu ginekologicu, ne moju 😬 i ona je isto rekla da je to ok nalaz jer smo joj ga poslali da ga ona pogleda

Vi ste tražili pregled ili vas je doktor poslao na pregled?

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• misica35
    11. Srpanj 2018. 16:04

MalaTajna i mi jutros, i bolilo me do te mjere da su mi suze dosle na oci, ali izdrzala sam... Nikad tako. Cemu to? 😢😢😢 Tata znam da si ti pisala da te znalo boljeti
    Jucer i prekjucer imala pozz trakicu!
    Malatajna ja znam da kao pišu da je dovoljno svaki drugi dan, ali ja nemam mira... Osjećam kao da sam propustila ako nismo jedan dan 🤦🏻‍♀️

MiniCooper26
    11. Srpanj 2018. 16:09

Babyq

MiniCooper26

Došao muzu nalaz spermiograma.. Dijagnoza normozoospermia, i uredan nalaz piše na kraju. Odmah sam guglala i pise da je to ok. 🙄🙏Zvali smo jednu drugu ginekologicu, ne moju 😬 i ona je isto rekla da je to ok nalaz jer smo joj ga poslali da ga ona pogleda

Vi ste tražili pregled ili vas je doktor poslao na pregled?

Kao predlozila mi je to doktorica cisto da eto vidimo ako nije mozda neki problem sa njim, ali eto hvala Bogu ovo je dobar nalaz. A cure koje su dobile danas i ako vas jako boli, palo mi je na pamet da mi ke jednom doktorica rekla jer je mene jedo ljeto isto boljelo jako... Kao da zbog vrucina krvne žile pucaju puno vise nego zimi pa kao zbog toga boli jače nego inače. 

• misica35
    11. Srpanj 2018. 16:11

MiniCooper može biti, ali je ovo katastrofa. Doslovno samo što ne jaučem, a jadan M nemože se skoncentrirati nikako kaže kada zna da me tako boli. 😂
    Slatke muke! 👍🏻👌🏻

MiniCooper26
    11. Srpanj 2018. 16:51

misica35

MiniCooper može biti, ali je ovo katastrofa. Doslovno samo što ne jaučem, a jadan M nemože se skoncentrirati nikako kaže kada zna da me tako boli. 😂
    Slatke muke! 👍🏻👌🏻

I moj se danas uspanicio oko nalaza spermiograma, nije bio tako nervozan kad aam ja isla vadit hormone 😆rekli su mu da ce mu stici nalazi na mail do 2..proslo 2 on lud zove laboratorij .  100 brojeva je okrenuo a niko se ne javlja 🙄 i onda mu je tamo oko 2 i nesto dosao nalaz na mail.. Mislim da muskima je to ogroman udarac na ego, jer kao sta ako nesto ne valja, ipak su oni muškarci... Kao ne moze s njima nesto ne štimat😄🤦‍♀️

MalaTajna222
    11. Srpanj 2018. 16:59

misica35

Slatke muke! 👍🏻👌🏻

Hihih tocno ko i moj muz , zato sam i primjetila da je jutros bio malo napet ali sve proslo super ☺
    Da bas kako kazes, imas osjecaj da imas priliku samo sad pa ti zao propustit.
    Mini, ja isto mislim da je tako to sa muskima 😉🤣

blossom
    11. Srpanj 2018. 17:33

Minicooper - tebi TSH malo visi, ali vjerujem da ce endokrinolog to sve dovesti u red...i super za spermiogram..doci ce tvoj plus ubrzo 
    Cure zao mi je sto vas boli i nadam se da je do sada vec proslo...meni uz tablete pomaze utopljavanje...znaci debele carape i oko sebe zamotam onu flis dekicu da mi grije gornji dio, nekad i ogrtac nabacim...probajte se utopliti
    nisam neki prizor kad hodam takva po kuci ali pomaze ...moj odmah zna koliko je sati hahahaha

Grizli
    11. Srpanj 2018. 18:42

Uh nakon hrpe tableta i sna dosla k sebi malo. Ovaj put me bas pokosilo. Mini to je super da ti muz ima takav nalaz. I da udari ih na ego, al moj recimo nikad nije rekao ne moze samnom da nesto nije u redu, al bas ga je zdrmalo kad je vidio da mu je nalaz los i odmah krenuo raditi na popravljanju nalaza. Iako bezuspjesno. 
    Blossom to znam i ja raditi probala danas sve i svasta, al tek kad mi je dr dala zeleno svjetlo da popijem 2 ketonala sam dosla k sebi. Valjda jos od punkcije mi nije sve doslo na svoje pa eto. Al boze moj prezivjela sam, ma sve cemo mi to preziviti cure za nas cilj. 

tata_me_zove_zlato
    11. Srpanj 2018. 19:20

misica35

MalaTajna i mi jutros, i bolilo me do te mjere da su mi suze dosle na oci, ali izdrzala sam… Nikad tako. Cemu to? 😢😢😢 Tata znam da si ti pisala da te znalo boljeti
    Jucer i prekjucer imala pozz trakicu!
    Malatajna ja znam da kao pišu da je dovoljno svaki drugi dan, ali ja nemam mira… Osjećam kao da sam propustila ako nismo jedan dan 🤦🏻‍♀️

Bolelo me je samo taj jedan dobitni put. 😁🤞🤞🤞

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    12. Srpanj 2018. 09:38

Di ste cure vidim nema nikoga a nije ni cudo s obzirom na ono sinoc 👏🏆⚽️😄😄
    Misica, je li te prestalo bolit? Ja jos lagano osjecam.ali manje nego jucer. I temp jucer pala a danas pola stupnja porasla.
    Grizli, bas mi je zao da te ovaj put to tako uhvatilo.ali ajde da si dobila da mozes sto prije u nove borbe 🙏
    Tata, ti i dalje mirujes strogo? Di nam je Svjesna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.