A joj Mini bas su te nakrcali sa svime, al nema beze sve za dobar razlog. Gynositol pij navecer ako mozda ne znas prije spavanja jer se od njega moze biti pospan.
Jel zna koja kako si odrediti kad bi dobila mengu nakon punkcije bez transfera? Imam bolove kao pred mengu, al to bi onda dobila 7 dana prije uobicajenog. Doduse os punkcije je proslo 15 dana.
A joj Mini bas su te nakrcali sa svime, al nema beze sve za dobar razlog. Gynositol pij navecer ako mozda ne znas prije spavanja jer se od njega moze biti pospan.
Mini, definitivno je bolje da ga poslusas. Mozda prolaktin i je trenutno ovako skocio, sta kazes da samo njega ponovis? A vidis recimo meni je moja ginicka prolaktin radila u 18h navecer poslije posla, bila sam i gladna i nervozna i u sredini ciklusa i mislila sam jao ne moze doci normalan nalaz, kad ono u ref vrijednostima. A na prvom vadjenju 3dc ujutro isto mi bio povisen pa sam zato ga i ponavljala. Odi privatno u neki lab nek ti ga zacas ponove pa da vidis na cemu si.
Istina ziva , mene taj lijek i nakon 2 mj.sto ga uzimam uspavljuje. Pijem ga ujutro ali navikla sam. Ali dodje mi navecer bas san ako sam doma.
Cure kako vi pokrivate O? Tipa jutros u uru smo pokrili , ali ja cak mislim treba li jos i popodne /predvece. Ono sta me zanima , je li dovoljno jednom ili ..?od 6ipo me tako boli dole , i jos uvijek nije prestalo.dole pogon na najjace 🤣
Mini najbolje ti ponoviti prolaktin i naruciti se kod endokrinologa da ti ipak dovede u red taj tsh.
Mala tajna ja se bas ne zamaram puno koliko puta iskreno koliko i kako nam se prohtije. Nekad cak i nismo na dan O, pa opet jednom eto smo samo dan prije i to ujutro i poslije nista ostale dane jer sam ja bila na putu 15 dana i kad sam dosla doma test bio pozitivan. Ako osjecas dole napetost to je dobro. Sretno 😊
Joj cure moje meni stigla M. Dakle bolniju nisam imala ne pamtim kad. Toliko mi je bilo lose da sam sa posla dosla doma. Nije pomogao ni buprofen, ni ketonal, ako ne popusti razmisljam da idem kod dr po neku injekciju jer ovo je koma.
Mini najbolje ti ponoviti prolaktin i naruciti se kod endokrinologa da ti ipak dovede u red taj tsh.
Mala tajna ja se bas ne zamaram puno koliko puta iskreno koliko i kako nam se prohtije. Nekad cak i nismo na dan O, pa opet jednom eto smo samo dan prije i to ujutro i poslije nista ostale dane jer sam ja bila na putu 15 dana i kad sam dosla doma test bio pozitivan. Ako osjecas dole napetost to je dobro. Sretno 😊
Joj cure moje meni stigla M. Dakle bolniju nisam imala ne pamtim kad. Toliko mi je bilo lose da sam sa posla dosla doma. Nije pomogao ni buprofen, ni ketonal, ako ne popusti razmisljam da idem kod dr po neku injekciju jer ovo je koma.
Grizli ako be mozes trpit ajde u doktora nek ti daju inekciju. Jeli sad opet moram uzimat uputnicu za prolaktin?rekao mi je doktor jutros da mi je najbolje ic na vađenje prolaktina ali na nacin fa u bolnici mirujem pola sata
Došao muzu nalaz spermiograma.. Dijagnoza normozoospermia, i uredan nalaz piše na kraju. Odmah sam guglala i pise da je to ok. 🙄🙏Zvali smo jednu drugu ginekologicu, ne moju 😬 i ona je isto rekla da je to ok nalaz jer smo joj ga poslali da ga ona pogleda
Sortiraj odgovore
Najstariji