Blossom, Tata 😘😘
Cure sretno svima koje su dobile da je ovaj ciklus taj 🤞
Jutros sam otvorila novu kutiju gynositola, znaci 60 kesica sam vec popila , u cas.kako mi je brzo proslo.
Bas sam nesta citlala da folikuli pucaju na 21-23 mm, znaci 2 ce biti do nocas taman 23. Cekam sve opusteno ☺☺
Mala tajna 🤞🤞🤞 sretno ovaj mjesec!
Blossom krizam dane do GO i cekam jos M. Valjda ce uskoro stici.
MalaTajna sretnooooo!!!!
Meni sinoć LH trakice i Clearblue pokazale pik! Akcija je na turbo ovih par dana, pa sta bude! 😀
Cureee svima koji love O ovih dana želim punooo sreće i aktivnosti 😊👍
I dalje vas čitam svaki dan i jedva čekam vaše plusiće 😘 Malatajna sretno i u akciju draga 😘
Ja ne lovim O nemam više trakica, a pretpostavljam da će bit za vikend prema zadnjoj M, ali sve sad spontano...malo pauziramo ovo ljeto...okupirala sam se poslom, kupanjem i izlascima :)
Tata - hvala ti, meni je bio u 6mj i tek sad si me sjetila :) ali nije bitan datum - drago mi je što si se sjetila i sretan imendan i tebi sa malim zakasnjenjem
kuhaš iz kreveta - super bitno da je nekakav movingPetra samo polako i miruj koliko možeš do pregleda - bit će sve dobro
Grizli - križamo tjedne IIII do g.o.
anymany super za ciklus
MalaTajna super za folikule - sretno!
slatkica89 čestitam!!
MiniCooperti si danas imala pegled, šta kaže doktor? Ili sam krivo polovila - pitam jer me baš zanima šta će ti reći za TSH (koliko ti je bio?) - meni nije jako visok ali je povišen - isto tako dr o.p i gin. ne smatraju to problemom - ali oglušila sam se na njih - kad ću imat sve nalaze idem direkt endokrinologu na vrata
ispričavam se ako sam nekog izostavila - čini mi se da nas je baš puno, ima da bude puno pluseva - nove djevojke dobrodošle i sretno vam!
Misica , 🙏🙏🙏🙏.kolliko tvoja djeca imaju godina?
Ana, tnx draga , i nema veze sto ne pratis, ima da za 2-3tjedna javis nam plus 🤞😘😘
Mini sretno sutra na pregledu i da napokon dovedes u red stitnjacu. Ja isto nekako zapamtila da danas imas oba pregleda, al nema veze bitno da si ti sve obavis. Koji dan ciklusa ti je sada?
Ja vas cure pratim stalno, al ne stignem tipkat izmdju poslova, al nadam se da ste sve super i da uskoro krece novi ciklus pluseva. Danas sam bas happy jako cura na drugom forumu sa potpomognute ide na isti KBC di i ja i danas javila ogromnu betu. Bas sam puna pozitive odmah i jedva cekam da od svih vas procitam takve bete.
Mini sretno sutra na pregledu i da napokon dovedes u red stitnjacu. Ja isto nekako zapamtila da danas imas oba pregleda, al nema veze bitno da si ti sve obavis. Koji dan ciklusa ti je sada?
Ja vas cure pratim stalno, al ne stignem tipkat izmdju poslova, al nadam se da ste sve super i da uskoro krece novi ciklus pluseva. Danas sam bas happy jako cura na drugom forumu sa potpomognute ide na isti KBC di i ja i danas javila ogromnu betu. Bas sam puna pozitive odmah i jedva cekam da od svih vas procitam takve bete.
Grizli ❤️ danas mi je 14 dan ciklusa. Doktor mi je jucer preporucio da pijem i novalac pa sam i to uzela uz gynositol . A moja ginekologica mi je rekla da pijem duphastone od 14.do 26.dana ciklusa pa sam i s tim krenula
Sortiraj odgovore
Najstariji