Tata prekrasno. bas mi je dago da ste super i da je sve ok. Drzim fige za pretrage da budu sve u redu.
Petra, bice naravno sve ok, samo znam koliko jedva cekas uzv, protiv toga ne mozemo... 😊
Grizli, hvala, mnogo sam opustena da vam kazem. Dobro se osecam zaista, i zaista verujem da ce sve proci u redu. I sa prethodne dve trudnoce su me eto i bockali i testirali, cak sam i na magnet isla. Pa evo, da mozete moju decu sada upoznati, ni vama ne bi bilo jasno zasto sve to. Ako treba, proci cu ja to sve i sad kazem, ako sam nosilac mozda nekog gena, ali ovo je i dete sa drugim covekom, mozda sada sve prodje glatko. Bitno da nisam vise u grcu i strahu. Kad cekas O Grizli?
url=https://lilypie.com]
dodem i lijepe vijesti
petraa nije te dugo bilo i vidim da je odmor od svega dao rezultate...čestitam ti od srca ❤ i želim ti bezbrižnu trudnoću do kraja!
tata - divna slikica sreće - bas me dirnulo - ali pozitivno ...pusa i uzivaj, javi kada saznate spol.
grizli tebi držim srečice da uspijete u ovim mjesecima bez postupka 💪
ja polažem nade u iduća dva mjeseca, M je sad pri kraju, a 8 mj smo na moru - poklopit će se dani i nadam se plusiću - do tada ću bez nerviranja i praćenja
a ako ne uspije od 9 mj ćemo napraviti sve pretrage i vidjeti što dalje
- da ne idem poimence - drage trudilice želim vam da što prije ugledate plus - sve pretrage neka vam se brzo rijese, čak i ako nalaz nije dobar sve se terapijom dovede u red - imajte samo na umu da je to mali korak do velike sreće !!!
Tata odlicno! I ja sam bila sa 10+1 na kontroli i bebac je bio 3.7cm, dakle napredniji ti je fino :)
Ja imam kontrolu za 7 dana i jedva čekam da radimo 4D ali uvijek me pred pregled uhvati neka nervoza. I danas sam napunila tih famoznih 12 tjedana, nekako mi je to bilo nedostizno. Cure drzim vam fige da nam se uskoro i ostale pridruzite.
Cure moje puno lijepih vijesti danas 😍❤️uzivajte i ne brinite se nista. Danas sam bila za narucit se za pregled stitnjace.. Govori sestra na salteru kao u cemu je problem ja joj nalaz pokazala, a ona meni pa ovo je blago poviseno,kao u cemu je problem, a ja njoj pa za ostat trudan treba biti do 2.5..a ona se nasmije i kaze pa imam ja trudnica koje su imale puno veci tsh pa su trudne ono kao da sam ja luda.. I onda sam joj rekla pa meni je vise dosta da nitko ne zna sta ce sa mnom i svatko rece nesto drugo. I onda me zapisala kao dođite na pregled 🙄 muz se danas isto narucio za spremiogram.. Cijeli je zbunjen i u nekom strahu😬
Blossom, e bas verujem da ce sada na moru lepo da se sretnu putnici i da ces se vratiti sa mrvicom🤞🤞
Mini, tako i treba, ostro sa njima i insistirati na svemu. Nema druge,pojeli bi nas drugacije. Inace, ne znam kako kod vas za spermogram, spominjete sobice i neprijatnost.. Mi to obavili kod kuce i u roku od 15min odneli uzorak... Tako nam rekli, i nikom neprijatno ☺️ i za spermokulturu posle, isto tako.
Svjesna, bas vidim na stikeru da je 12.diivnoo 😍 I ja sam mislila sad ce mi od te neizvesnosti skociti pritisak jer inace muku mucim, medjutim 110sa80.Mislim da je to normalno skroz da razmisljamo i brinemo u eto nekim granicama normale. Ja ne mogu tamo u onoj grupi zimskih beba nesto iskreno. Mnogoooo tipkaju, ne mogu pohvatati 😁
Pa tipkam na obje grupe jer sam se nekako vezala za djevojke ovdje i ostajem dok ne vidim plusice od Grizli, Monike, Malatajna, Aurora i ostalih cura!! Nadam se da nasi postovi ne smetaju i da necemo stvarati tenzije curama.
Ispravka, nije Monika nego minicooper. Monika nam odavno ima plusic 🤗
tata hvala ti - i ja se nadam :)
mi recimo za spermiogram ćemo morat do zg-a jer tu kod nas ne uzimaju i onda tamo davat uzorak - jer ako bude gužva trebat će nam više od sat vremena
tako da ne možemo doma uzet i nosit kad nam vrijeme nije na ruku...
jedino ćemo vidjeti dal ćemo privtano možda da mu stres bude manji :)
kako čitam u bolnicama je to običan wc-e - dijele te vrata od hodnika u kojem su drugi ljudi - žamor - pa nije baš ugodno - neka me ispravi i uputi ako netko ima iskustva da su u kojoj bolnici bolji uvjeti
Ma cure kakve tenzije - i vi ste bile trudilice ...meni je drago da se javljate i dalje nas savjetujete i pišete iskustva
veselim se svakoj vašoj vijesti i slikici bebaca - i slikama novih pluseva - meni osobno to daje snage da ne odustajem
Sortiraj odgovore
Najstariji