Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    26. Lipanj 2018. 16:06

Ja cekam jutro pa se javim, drzite fige da nešto bude. I ja mislim da bez obzira koliko je crtica svijetla, ako se nadzire to je to. Imam testice iz kine i uvijek su mi točno pokazali 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Ana Donna
    26. Lipanj 2018. 16:17

Aurora87

Grizli, to je to!😊😊😊😊😊😊 Ja bas vjerujem da ce se oploditi ali ti drzim i 🤞 za svaki slucaj.
    Misìce, rekla sam ja da imam osjecaj da ce krenuti plusici…ja mislim da je to pozitivno😊, i slaba crta je crta a dosta si rano radila test.
    MalaTajna, ako ti je malo pala temp ne znaci da nije uspjelo. Ja ti pratim na FF malo te grafove BT i zna se dodgoditi da mrvicu temp opadne. Danas sam kao zavrsila edukaciju njihovu, 20.lekcija, polozila s 95%. Sve u svemu, proucavam to i ovo ti ne mora znaciti da nije uspjelo. Samo ti napravi testic na dan ocekivane M. 😉
    Tockice, sto se kod tebe događa?
    Ana Donna, kad onda pravis testic?
    Bas sam uzbuđena zbog svih ovih vijesti, bas mislim da se zakotrljalo kolo sreće i da će biti ovo odlican mjesec☺
    Ispricavam se ako sam nekoga zaboravila, bas sam sretna zbog Misice i Grizli pa ne pamtim najbolje.

Aurora87 malo sam nestrpljiva po prirodi i možda ga ujutro napravim, iako ovaj Mullerov mogu tek na dan neočekivane...a to je pet,sub
    MalaTajna slažem se sa Aurorom, nisi imala baš veliki pad, i ta temp sto si imala jutros je dobar pokazatelj...nada postoji i dalje🙏 

_svjesna
    26. Lipanj 2018. 18:14

Daj cure pisnite te testove, ja sam ih 6 popiskila prije ocekivane znam kako izdrzite 🙈

Ana Donna
    26. Lipanj 2018. 19:44

_svjesna

Daj cure pisnite te testove, ja sam ih 6 popiskila prije ocekivane znam kako izdrzite 🙈

Svjesna sama se sebi čudim, ali nekak me strah opet to razočarenje, ali dobro ne bi bilo prvi put :/ jesi ti imala neki bijeli iscjedak taj mjesec nakon O? 

_svjesna
    26. Lipanj 2018. 19:51

Pa imala sam pojačan iscjedak, kad je bila ovulacija i par dana poslije ovulacije nisam imala nikakvu onu prozirnu sluz koju zene obicno imaju mozda zato sto je ovulacija bila indukovana pa je to izostalo. Medjutim kasnije se pojavio taj rastezljivi iscjedak sluzavi, nekada proziran nekada bijeli. Tako da moj odgovor na tvoje pitanje je DA 😊

Grizli
    26. Lipanj 2018. 19:53

Ja se divim koliko izdrzite cekat. Ja bi valjda prikolicu testera vec odradila ko sto Svejsna kaze. 
    Bijeli iscjedak moze biti dobar znakic

tockica1
    26. Lipanj 2018. 20:29

Ana Donna ja sam odustala od testica jer sam bas kupila jednu prikolicu jer nisam mogla izdržati da ne provjeravam kad ono (-) 
    Jedino sto mi preostaje cekat da se dragi vrati s broda, do tada s vama pratim vas plusiceee 

tockica1
    26. Lipanj 2018. 21:02

Pardon krivo sam napisala Aurora ja sam odustala 

MalaTajna222
    26. Lipanj 2018. 22:12

Aurora, tnx na slikicama, i na podrsci , bas mi puno znaci jer mi je dan onako 😕❤aj bas cemo vidit sta ce biti sutra sa bazalnom.
    Lemon , sretno ti ujutro🤞🤞
    I tebi Ana, ako se odlucis sutra radit test🤞😍. Ja mislim da cu jos pricekat sutra jer mi je sutra 28 dc .
    Je li ima tu ko da ga grudi bole onako sa strane , znaci sredina nista , nego sa strane-put pazuha .u mene je to strava .cak se brinem zasto je takva cudna bol. Inace kad bole me grudi , svaki mj, ono nelagoda i to je to.

Ana Donna
    26. Lipanj 2018. 22:31

MalaTajna222

Aurora, tnx na slikicama, i na podrsci , bas mi puno znaci jer mi je dan onako 😕❤aj bas cemo vidit sta ce biti sutra sa bazalnom.
    Lemon , sretno ti ujutro🤞🤞
    I tebi Ana, ako se odlucis sutra radit test🤞😍. Ja mislim da cu jos pricekat sutra jer mi je sutra 28 dc .
    Je li ima tu ko da ga grudi bole onako sa strane , znaci sredina nista , nego sa strane-put pazuha .u mene je to strava .cak se brinem zasto je takva cudna bol. Inace kad bole me grudi , svaki mj, ono nelagoda i to je to.

MalaTajna, nadam se da se vjestica sutra neće pojaviti 🙏🙏 šaljem ti puno pozitive za sutrašnji dan i zagrljaja 
    Mene inače grudi znaju tako bolit, počne mi ispod pazuha, znači sa strane, tak se ujutro probudim pa bolucka preko dana...ovaj mj ništa 🤔 Mala ne mora to ništa značit, vi ste super pokrili dane prije i nakon i dan O, dok god nema M postoji nada 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.