Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    25. Lipanj 2018. 20:08

misica35

Ma da grizli, razumijem sve sada. Znaš da se prije lh testa nebi smjelo min 3h mokriti?
    Možda nisi dovoljno čekala, pa urin nije bio dovoljno koncentriran…?

Monika raditi cu ujutro opet test s prvim jutarnjim, i maloprije sam radila isto i pojavila se debela linija kao i kontrolna, baš ono dosta debela, ali skroz svijetla… Upravo stigao MM i on je vidio, tako da službeno čekamo jutro!

MalaTajna i AnaDonna kad cete raditi nom test? Ana Donna piše li osjetljivost? Jeli 25mlU?

Misica još nam sutra jednom uslikaj, nadam se da je to to za tebe 💕 
    Ne piše osjetljivost u uputama, ja ću pričekat još do četvrtka ako izdržim haha :) 

tata_me_zove_zlato
    25. Lipanj 2018. 20:58

Misice, to je to!!! Radujem se jer znam da je 😁👌❤️

url=https://lilypie.com]

Tena92
    25. Lipanj 2018. 21:29

Mika111 od simptoma mi je bilo samo jedno 10-ak dana jaka žgaravica, par dana su me baš jako pekle žarile bradavice i svaki drugi dan primjetim prozirno sluzasto na papiru nakon mokrenja.
    A na djetetu radimo više od 2 godine... ali smo imali vaaterničnu i dva spontana...
    Doktor mi je rekao da im neprohodan jajovovod ali mi nije pouzdan doktor pa sam izvadila sve potrebne nalaze za potpomognutu oplodnju ali se nismo uzrujavali i nastavili dalje pa svome pa eto..možda je to to 💓💓
    Kaj vi mislite?

Ana Donna
    25. Lipanj 2018. 22:08

Tena92

Mika111 od simptoma mi je bilo samo jedno 10-ak dana jaka žgaravica, par dana su me baš jako pekle žarile bradavice i svaki drugi dan primjetim prozirno sluzasto na papiru nakon mokrenja.
    A na djetetu radimo više od 2 godine… ali smo imali vaaterničnu i dva spontana…
    Doktor mi je rekao da im neprohodan jajovovod ali mi nije pouzdan doktor pa sam izvadila sve potrebne nalaze za potpomognutu oplodnju ali se nismo uzrujavali i nastavili dalje pa svome pa eto..možda je to to 💓💓
    Kaj vi mislite?

Draga Tena, dobro nam došla :) svakako ujutro napravi test i javi nam lijepe vijesti :) 
    Jel ti M inače kasni, ili imaš redovne cikluse? Ne znam kako si do sad izdrzala da ne napravis test, ja bi već pukla :) sretno ujutro 😘

Grizli
    26. Lipanj 2018. 05:39

Tena dobrodsla i hajde ti testic napravi ovi tvoji simptomi su svakako dobar znak. 🤞🤞🤞

Lemon
    26. Lipanj 2018. 07:52

Tena ako si trudna plusic ce se jasno vidjeti, javi nam  ja cekam do sutra, pocelo me nesto probadati i sad moze ili doci m ili se primilo

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

MalaTajna222
    26. Lipanj 2018. 09:08

Hyy curke, vidim ovde ima dosta toga za pohvatat. 
    Misica , jesi radila danas opet test?? Mada kazes da je i jucer bio pozitivan. Ajmo onda za potvrdu da se veselimo s tebom 🤞😘😘
    Ja ovaj mj necu raditi test, mislim nema smisla, temp.mi je bila 37 i davala nadu , ali jutros u 7ipo 36,7. Znaci nista od T. Malo jesam bedirana , jer bogu fala ponadala sam se, ali sta se moze 😢🙄
    Grizli, Ana Donna, vidim i novih cura ima, javite ovih dana lijepe vijesti .da se razvedrimo svi skupa 🤞😍

Ana Donna
    26. Lipanj 2018. 09:43

Malatajna, ja jutros mjerila temp prvi put 36.8 , hmmm sad više ne znam, nisam do sad mjerila...grudi me i dalje ne bole, ono možda mi dođe M ovaj mj bez onih tipičnih simptoma...nisam više pametna...kada bi tebi trebala (ne)doći vještica? 

Ana Donna
    26. Lipanj 2018. 09:44

Misica teeeest draga, slikaj :) uljepšaj nam svima ovaj dan 😘

MalaTajna222
    26. Lipanj 2018. 09:49

Ana Donna

Malatajna, ja jutros mjerila temp prvi put 36.8 , hmmm sad više ne znam, nisam do sad mjerila…grudi me i dalje ne bole, ono možda mi dođe M ovaj mj bez onih tipičnih simptoma…nisam više pametna…kada bi tebi trebala (ne)doći vještica?

Sutra mozda ,ali vjerojatnije u cetvrtak.jer 28-29 dana, ali vise traje 29.😕
    E draga mozda inace imas nizu pa sad stoji poviseno , 36.8 je dobar znak  samo eto steta da nisi pratila od ovulacije.🤞🤞🤞 koji je tebi dan ? Mozda da piskis test sutra, posto nema simptoma m.?🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.