Ma da grizli, razumijem sve sada. Znaš da se prije lh testa nebi smjelo min 3h mokriti?
Možda nisi dovoljno čekala, pa urin nije bio dovoljno koncentriran…?
Monika raditi cu ujutro opet test s prvim jutarnjim, i maloprije sam radila isto i pojavila se debela linija kao i kontrolna, baš ono dosta debela, ali skroz svijetla… Upravo stigao MM i on je vidio, tako da službeno čekamo jutro!
MalaTajna i AnaDonna kad cete raditi nom test? Ana Donna piše li osjetljivost? Jeli 25mlU?
Misica još nam sutra jednom uslikaj, nadam se da je to to za tebe 💕
Ne piše osjetljivost u uputama, ja ću pričekat još do četvrtka ako izdržim haha :)
Misice, to je to!!! Radujem se jer znam da je 😁👌❤️
url=https://lilypie.com]
Mika111 od simptoma mi je bilo samo jedno 10-ak dana jaka žgaravica, par dana su me baš jako pekle žarile bradavice i svaki drugi dan primjetim prozirno sluzasto na papiru nakon mokrenja.
A na djetetu radimo više od 2 godine... ali smo imali vaaterničnu i dva spontana...
Doktor mi je rekao da im neprohodan jajovovod ali mi nije pouzdan doktor pa sam izvadila sve potrebne nalaze za potpomognutu oplodnju ali se nismo uzrujavali i nastavili dalje pa svome pa eto..možda je to to 💓💓
Kaj vi mislite?
Mika111 od simptoma mi je bilo samo jedno 10-ak dana jaka žgaravica, par dana su me baš jako pekle žarile bradavice i svaki drugi dan primjetim prozirno sluzasto na papiru nakon mokrenja.
A na djetetu radimo više od 2 godine… ali smo imali vaaterničnu i dva spontana…
Doktor mi je rekao da im neprohodan jajovovod ali mi nije pouzdan doktor pa sam izvadila sve potrebne nalaze za potpomognutu oplodnju ali se nismo uzrujavali i nastavili dalje pa svome pa eto..možda je to to 💓💓
Kaj vi mislite?
Draga Tena, dobro nam došla :) svakako ujutro napravi test i javi nam lijepe vijesti :)
Jel ti M inače kasni, ili imaš redovne cikluse? Ne znam kako si do sad izdrzala da ne napravis test, ja bi već pukla :) sretno ujutro 😘
Tena dobrodsla i hajde ti testic napravi ovi tvoji simptomi su svakako dobar znak. 🤞🤞🤞
Tena ako si trudna plusic ce se jasno vidjeti, javi nam ja cekam do sutra, pocelo me nesto probadati i sad moze ili doci m ili se primilo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hyy curke, vidim ovde ima dosta toga za pohvatat.
Misica , jesi radila danas opet test?? Mada kazes da je i jucer bio pozitivan. Ajmo onda za potvrdu da se veselimo s tebom 🤞😘😘
Ja ovaj mj necu raditi test, mislim nema smisla, temp.mi je bila 37 i davala nadu , ali jutros u 7ipo 36,7. Znaci nista od T. Malo jesam bedirana , jer bogu fala ponadala sam se, ali sta se moze 😢🙄
Grizli, Ana Donna, vidim i novih cura ima, javite ovih dana lijepe vijesti .da se razvedrimo svi skupa 🤞😍
Malatajna, ja jutros mjerila temp prvi put 36.8 , hmmm sad više ne znam, nisam do sad mjerila...grudi me i dalje ne bole, ono možda mi dođe M ovaj mj bez onih tipičnih simptoma...nisam više pametna...kada bi tebi trebala (ne)doći vještica?
Malatajna, ja jutros mjerila temp prvi put 36.8 , hmmm sad više ne znam, nisam do sad mjerila…grudi me i dalje ne bole, ono možda mi dođe M ovaj mj bez onih tipičnih simptoma…nisam više pametna…kada bi tebi trebala (ne)doći vještica?
Sutra mozda ,ali vjerojatnije u cetvrtak.jer 28-29 dana, ali vise traje 29.😕
E draga mozda inace imas nizu pa sad stoji poviseno , 36.8 je dobar znak samo eto steta da nisi pratila od ovulacije.🤞🤞🤞 koji je tebi dan ? Mozda da piskis test sutra, posto nema simptoma m.?🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji