Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    27. Lipanj 2018. 12:25

Cloud , tnx 😘 i tebi sritno draga i javi sve 
    Ja san na firulama cekala uru ipo , dosla sam u 6ipo , u 8 i koji minut me tek primili. Ali to je bilo prije 3 god.ove god isla u privatnoga

tockica1
    27. Lipanj 2018. 12:28

Mala tajna bit će bolje sljedeci mjesec ❤️ 
    Kao sto se svi nadamo. 
    Jel NETKO pije folnu kiselinu ? Može li mi neko vise o tome napisati, mislim se da bi je počela pit? Ona se pije koliko znam do začeća pa se onda uzima pronatal? 

Cloud
    27. Lipanj 2018. 12:38

Ja.  Pijem Elenatal od Elevita, već tri mjeseca. Meni je rečeno da ga mogu piti do 12. tjedna trudnoće, a nakon toga imaju Elebaby, za od 13. tjedna nadalje. Preporuku sam dobila od ginekologice i još dvije poznanice, dalje nisam istraživala ima li što bolje.

Lemon
    27. Lipanj 2018. 12:57

Ja pijem folnu vec 2 mjeseca i sad ju nastavljam piti, a preci ću na elevit kad mi kažu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• misica35
    27. Lipanj 2018. 13:11

Uhh koliko ste natipakle od sinoć ☺️☺️☺️

Vadila jutros Betu, negativna. 😥😥
    Isplakala se, neznam više uopće što da mislim... 😥
    Cekam M i to je to.

Lemon čestitam!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🙏🏻🤗🤗
    MalaTajna žao mi je 😥😥

Kad dođem malo sebi javim se. 🤦🏻‍♀️

Grizli
    27. Lipanj 2018. 13:12

Tockica ja pijem prenatale vec 2,5 godine. Ne mogu skoditi. Najbolje ti je uzet neke te tablete di osim folne imas i vitamine i minerale i to pijes dok god ti ne kazu drukčije gibekolozi. Ja uzimam Prenatas je ima folnu u aktivnom obliku kao folacin pa je bolje pristupna posebno za zene koje imaju tromboflije. Kasnije ti u trudnoci gin doda jos folne do 800 mg. Za sad ti je dovoljno 400 mg. Ja pred postupke ivf uzimam 800 mg. Tokom svog perioda uzimanja napravila bi pauze svaka 4 mjeseca po 1 mjesec i onda opet. To je dobro da budes pripremljena za trudnocu 

Ana Donna
    27. Lipanj 2018. 13:25

MalaTajna222

Cure napravila test, naravno ocekivano negativan😢😢isplakala se ko kisna godina , mada ne znam zasto jer sam po padu temp i nekom ajmo rec osjecaju znala da nista ovaj mj. Znaci moram ici po uputnicu za klomifen , 3.put, ovo ce biti zadnji mjesec na taj nacin. M ce valjda doc sutra. 🤞🤞🤞 svima koje ju ne ocekujete i da vam bude test drugaciji od mog. I javite sve, vasi bi me plusici podigli 😘

MalaTajna a jooj :( baš mi žao, imala sam baš dobar predosjećaj za tebe...vidi ovaj ciklus još sa klomifenom pa malo pauziraj, da odmoriš tijelo od tih hormona...šaljem ti punoooo zagrljaja

Ana Donna
    27. Lipanj 2018. 13:33

misica35

Uhh koliko ste natipakle od sinoć ☺️☺️☺️

Vadila jutros Betu, negativna. 😥😥
    Isplakala se, neznam više uopće što da mislim… 😥
    Cekam M i to je to.

Lemon čestitam!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🙏🏻🤗🤗
    MalaTajna žao mi je 😥😥

Kad dođem malo sebi javim se. 🤦🏻‍♀️

Misice, ajme :/ šta je ovo jutros...listam maloprije postove i vidim tvoj test, i učinila mi se sjena, tak da više nisam sigurna u te testove...
    Sretno nam svima u sljedećem ciklusu 🤞🤞

tockica1
    27. Lipanj 2018. 14:20

Hvala cure na odgovorima, trebam li se s nekim doktorom posavjetovat za folnu ili je mogu uzet na svoju ruku u ljekarni? Grizli nema veze da pijem folnu ako je čista još uvijek tu ? 

Petraaa
    27. Lipanj 2018. 15:08

Drage djevojke, stare i nove, neke od vas me se možda i sjećaju ali sve vas pozdravljam puno ...za one koje ne znaju mi pokušavamo udarno od 9mj. prošle godine, pretrage manje više sve odradili, kod mene sve relativno ok,spermiogram u granici između normo i astheno ali u pravilu nas likvefakcija očito zeza, u međuvremenu odradili jednu turu klomifenom ali ništa, nakon toga trebali na drugu turu ali zbog spleta okolnosti nismo krenuli na drugu turu i nismo se protekla 2 mjeseca odkad se nisam ni tu javljala nešto baš  trudili, jednostavno nam je trebao mali predah... na klomifen se vraćamo na jesen a do tad što Bog da, ovulaciju imam svaki mjesec (potvrđeno) pa tako i ovaj, akcije je bilo, danas je 7dpo, nikakvih simptoma nemam pa se zato ni nenadam nešto previše (samo malkice)...eto zafalio mi je razgovor s vama ovdje i gledat pluseke s obzirom da s nikim drugim ne mogu o tome razgovarati a i vidim sad da ima nekih plusića pa čestitaaaaaaamm curkama!!!  da ne bi krivo imenovala jel ne stignem sve unazad pročitat, nešto malo sam uspjela, ako ikako mogu pomoći s informacijama koje ja znam bit će mi drago 
     Grizli vidim da ste krenuli u postupak, nešto sam pohvatala da je rana O bila ali da je sve ok tako da držim figice!!
    malatajna i misica žao mi je curke, pošteno oplačite i izbacite sve iz sebe i idemo u novi ciklus stress free!
    tata sad sam skužila da i ti imaš plusek, znam da je neka Grčka bila u planu, to je zadnje čega se sjećam i sad vrtim stranice a ono plus, pa ženo čestitam!!
    nemojte zamjeriti ako sam nešto preskočila, od danas ću se druškat malo više tu s vama pa ću pokušat pohvatat sve 
    dajte mi skratite muke da ne listam unazad, ko još iščekuje sada M, odnosno ne iščekuje?  jaa bi trebala dobiti 4. ili 5. 07., ovaj mj mi je O došla dosta rano 10dc vec pa nemam pojma kako će izgledat ovaj ciklus, cijeli je nešto čudan, tako da već ako krene smeđarit u subotu znam da ništa onda od T...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.