Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    25. Lipanj 2018. 09:08

Maybe zao mi je, ja sam ti zaista odgovorila na jedan od tvojih nedavnih postova, medjutim ti meni nisi dalje odgovorila tako da ti vise nisam mogla reci. Puno srece ti zelim, mi smo sve ovdje jedne drugima ekipa, sve smo skupa u tome bile ili cemo biti, i ti s nama, iako se ne poznajemo ali vjeruj da kad je Tata imala problem i nije se javljala cijeli dan bez obzira sto nekog ne poznajes ja sam cijeli dan refreshala stranicu jer mi je bila u glavi i mislima jer nam se svima mogu desiti iste stvari. I jos je bolje sto se ne poznajemo jer mozemo biti iskrene i otvorene sto nazalost s bliskim ljudima ne mozemo biti takav je svijet. 

• Babylove
    25. Lipanj 2018. 09:15

Drage cure nije me bilo nekoliko dana i nadala sam se lijepim vijestima kad ono nista... nadam se a ce bar netko napokon javiti sretne vijesti...
    A cure koje su cule srceka svijoje srecice sretnu i urednu trudnocu 😊
    Maybebaby zao mi je da se tako osjecas.. ja koliko se sjecam pisale su ti cure... a ako na nesto netko i nije odgovorio nije namjerno.. ili nismo znali odgovor ili je pitanje jednostavno promaknulo jer koliko nas ima i koliko se u samo jednom danu zna natipkati nije ni cudo.. u svakom slucaju sto god da odlucis zelim ti svu srecu svijeta 💖
    Nove djevojke dobro dosle i sretno 💪💪💪🤞🤞🤞

tata_me_zove_zlato
    25. Lipanj 2018. 09:52

Grizli, mirujem, spavam, ugl pritisak mi je visok ponovo. Bila sam na urgentnom sinoc, uveli mi opet onaj bisoprolol. Ah stvarno ne da mi se unormaliti stanje sad. Ugl, usli smo juce u devetu nedelju, idemo lagano napred ☺️Kad je danas uzv tebi?
    Svjesna, i ja se tako osecam, pricam sa vama ovde kao sto sa svojim prijateljicama ne. Jer, ipak smo ovde sve u istoj prici. 😍

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    25. Lipanj 2018. 09:53

Sto se Maybe tice, ne da se secam, nego sam prelistavala unazad juce da vidim da li je negde njeno pitanje promaklo, ali to nije slucaj. Svasta. 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    25. Lipanj 2018. 10:02

Dakle kod mene opet problemi. Bila uzv folikul vec 21mm, endometrij 8 i sutra ce raditi punkciju jer mogli smo birat ili pokusat pa sto bude ili preskociti do 9 mjeseca. Dr je predlozila da probamo, jer da obicno js ne bude dobra kad je tako kratko, al možemo probat rekla pa eto sutra imam punkciju i nadam se da ce ipak nac neku js kod mene. Ne kuzim zasto tako rano dovivam O i to je tako od zadnjeg pobacaja. Kao ako ne bude uspjeha taj put da ce me staviti par mjseci na kontracepciju da mi unormalbi cikluse.

_svjesna
    25. Lipanj 2018. 10:24

Grizli koji ti je dan ciklusa? Pa ne mora znaciti da nece biti dobra js nemoj odmah misliti negativno. Nikad se ne zna.

Tena92
    25. Lipanj 2018. 10:49

Ciao cure..evo da malo olaksam dusu..
    Kasni mi 17 dana i sutra planiram kupiti test. Do sad ga nisam htjela raditi zbog straha da opet nesto ne valja..
    Sada se nadam da je napokon sve u redu pa da i ja mogu u trudnice ❤❤❤❤

Grizli
    25. Lipanj 2018. 11:00

_svjesna

Grizli koji ti je dan ciklusa? Pa ne mora znaciti da nece biti dobra js nemoj odmah misliti negativno. Nikad se ne zna.

Tek je 8dc mi danas. Sta je bas rano za tako velik folikul. Nije ni dr bila neka optimisticna, al necu se bedirat. 

Mika111
    25. Lipanj 2018. 11:01

Hej curke, evo mene nakon duljeg izbivanja.
    Od pretraga nakon spontanog smo napravili urin na CUM i serologiju na TORCH, sve negativno, kaže doktorica ne treba nista više i da se opustim i probam ponovno. Dogovorili se cekamo mengu u 7.mj.i krecemo😀. E sad, imam jedno pitanje, nije baš u našoj temi, nadam se da ne smeta. Naime jucer mi je otpao nokat na palcu desne noge, pojele ga gljivice, zanima me ima li mozda koja slicnih iskustava s cime se smije tretirati buduci da planiram trudnoću?

Mika111
    25. Lipanj 2018. 11:02

Tena92

Ciao cure..evo da malo olaksam dusu..
    Kasni mi 17 dana i sutra planiram kupiti test. Do sad ga nisam htjela raditi zbog straha da opet nesto ne valja..
    Sada se nadam da je napokon sve u redu pa da i ja mogu u trudnice ❤❤❤❤

Tena, imas li kakvih simptoma? Koliko dugo radite na bebici?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.