Grizli koji ti je dan ciklusa? Pa ne mora znaciti da nece biti dobra js nemoj odmah misliti negativno. Nikad se ne zna.
Tek je 8dc mi danas. Sta je bas rano za tako velik folikul. Nije ni dr bila neka optimisticna, al necu se bedirat.
Grizli, i meni su se ciklusi nakon spontanog dosta skratili, sada mi obicno ovulacija bude izmedu 11.i 13.dana, nadam se da to ne znaci da js nije dobra
Grizli, pokusajte naravno. Inace, i meni su bili kratki ciklusi prosle god, 23,24 dana, O do desetog dana. Poslednja tri su se sama produzila na 27 i tako sam zatrudnela tad. Verovatno u tim kratkim ciklusima ni moje js nisu bile kvalitetne i do trudnoce nije dolazilo. Srecno sutra!!
Tena, dobrodosla.
Mika, srecno onda u 7om mesecu, ne znam ti sta na pitanje odg. 🤞
url=https://lilypie.com]
A idem sutra na tu punkciju pa cemo vidit sto ce biti od svega toga. Meni je O rano jos od 12 mj lani, cak ni sa duphastonom se nije pomakla meg onda mi dosla 5dc tako da nis ne ocekujem previse
A idem sutra na tu punkciju pa cemo vidit sto ce biti od svega toga. Meni je O rano jos od 12 mj lani, cak ni sa duphastonom se nije pomakla meg onda mi dosla 5dc tako da nis ne ocekujem previse
Grizli meni je O isto bila 12-13 dc sad na 16-17 dc u biti jedno vrijeme mi O znala bit i 14-15 dc, tak da uvijek šeta...želim ti sutra svu sreću i pozitivu ovog svijeta 🤗 nikad ne znaš, možda baš ovaj put uspije, mislim na tebe sutra i javi nam kako je prošlo...
Grizli ja baš mislim da bi tako kada se ne nadaš moglo biti to to! Obično tako u životu tako ispadne...
Mislite stvarno da trajanje ciklusa ima veze s kvalitetom jajne stanice? 😥 Cure koje su na potpomognutoj što su vam rekli doktori o tome? 😕
MaybeBaby zista mi je žao, o dvorogoj maternici ništa točno ne znam... Čula sam da je to neki problem, ali što, kako, zašto, neznam. Možda da na nekoj drugoj podtemi vidiš ima li netko s sličnim iskustvom i situacijom?
MalaTajna jeli ti danas radiš test?
Ja radila jutros, osjetljivosti 10ml/U, i kada se osušio vidim pod svjetlom neku sjenu, ali ne znam vise da li je to evaporacijska linija ili ne... pokazala sestri, ona me proglasila ludom. 😂
Muž dolazi tek sutra, ali svakako radim test sutra i u srijedu... danas je 11 ili 12 dana od lh pika...
Pa kaze dr mi danas da moze biti da js uopce nema, ili da ne bude dobra kod tako kratke prve faze cijlusa jer se ne stigne razviti, naravno to je ako ti inace imas duze cikluse. Jer ima cura kojima normalno od uvihek ciklusi traju 22-24 dana i kod njih je to druga prica. A skuzila sam kod mene ti recimo ako je rano O i nije js ili mozda ca i ako je losa ja onda kad dobim M bude bas oskudna i jako kratka . Probala sam imam neku lh trakicu doma al nije mi pokazala ll a ocekivala sam da hoce mozda sam previse pila ili nesto.
Mozda sam i ja luda ili mi se te crtice vec pricinjavaju al neka sjenka je.
Malatajna kad radiš test? Evo ja kupila u Mulleru onaj jeftini...meni danas tek 22 dc, i čitam da se taj test može radit na dan (ne)očekivane M...
Misice35 ja sam radila 14 dana od lh pika i to onaj iz DM- a što dobiješ 2 u kutiji za 30 kn otprilike. I bio je ovakav. A 2 dana prije je bila neka blijeda sjena, ja ga bacila jer sam mislila da je negativan.
Ma da grizli, razumijem sve sada. Znaš da se prije lh testa nebi smjelo min 3h mokriti?
Možda nisi dovoljno čekala, pa urin nije bio dovoljno koncentriran...?
Monika raditi cu ujutro opet test s prvim jutarnjim, i maloprije sam radila isto i pojavila se debela linija kao i kontrolna, baš ono dosta debela, ali skroz svijetla... Upravo stigao MM i on je vidio, tako da službeno čekamo jutro!
MalaTajna i AnaDonna kad cete raditi test? Ana Donna piše li osjetljivost? Jeli 25mlU?
Misica pa nema veze zeno dal je svijetla ili tamna... Crtica je tu 😀! Potvrdi ti nama sutra jos da je to to 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Dosta je proslo vremena prije nego sam isla piskit, al nema veze to sam i tako pisnula cisto sam se nadala vidit tu crtu drugu na tom testu, kao ono eto i ja uhvatila lh pik, al vraga nista od toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji