Cloud , tnx 😘 i tebi sritno draga i javi sve
Ja san na firulama cekala uru ipo , dosla sam u 6ipo , u 8 i koji minut me tek primili. Ali to je bilo prije 3 god.ove god isla u privatnoga
Ajme i ja idem na firule i isto mislim ic sta ranije jer ce me muz vozit pa da on moze stic na posao. Ma jedva cekam to sve rijesit da znam na cemu sam pa kakav god da ishod bio. . Gore mi je ovo kad ne znam sta je
Mala tajna i Misica zao mi je.. nekada se treba i isplakati
Petra sjećam te se iako sam još onda bila neaktivna na temi, još je rano za simptome, a mozda ih i ne bude, cekamo s tobom da ne dođe
Postoji li pravilo koliko dana nakon ovulacije se čuju otkucaji? kako mi je ovulacija bila 20dc čini mi se rano da 6 tt idem na pregled a tako mi je sestra rekla da dodem, idem privatno dok se moj ginek. ne vrati sa go, a nije mi blizu, pa se bojim da cu morati dva puta ako se nece cuti otkucaji
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Petraaaaaa!!! Zeno, hvala, da, ja sam u Grcku i otisla sa svojim plusicem 😁2 dana pred put se pojavio. Evo guram devetu nedelju, vec mi se vidi stomak, kaze dr da je to ok jer sam viserotka. Ugl, setila sam te se par puta i pomislila da si se morala skloniti malo da razbistris glavu... Dobrodosla nazad. Ja sam presla i na trudnice, ali... Nekako sam ovde vise kao kod kuce. 😍Tamo ni ne pisem. Tako da druzimo se i dalje.
Lemon, cestitaaam!!! 💕😍Divno. Meni su se culi jasni otkucaju na 6+2. Mislim da u toku sedme nedelje se cuju bez problema.
Ja sam inace zavrsila na urgentnom zbog pritiska koji me stvarno muci jer iako redovno uzimam terapiju, ne mogu ga spustiti. Bio je 160sa110 i ja odem. Dali mi bensedin, spao je. I uradili uzv opet, sad smo 1,6 mm, neverovatno koliko brzo raste to cudo u meni!!! Za dva dana 3 mm 😊
url=https://lilypie.com]
Lemon hvala ti!! Javljaj nam novosti, pratim sad svakodnevno 😙
Tata pa to su super vijesti!!! Ma da morala sam malo ohladit i neke nesuglasice izmedu muza i mene o svasta nesto, hvala Bogu sad smo sve rijesili pa eto sad cemo ljeto jos onako bez pomoci pokusavat, opusteno koliko moze biti i dobro...totalno te razumijem, ako mi se ikad i dogodi da vidim i ja taj + cisto sumnjam da cu moci maknit se s ove teme, nekako mi je prirasla, samo nas i ti dalje izvjestavaj kako napredujes, s uzitkom cu vas pratit 😉😙
Petraa, jako mi je drago da si tu ponovo. Pokusavajte eto nama je upalilo. Pratila trakicom O i uhvatila pk i pokrili cini mi se u vreme pucanja folikula bas. I ja sam rekla, taj ciklus, pa cu dalje da trazim pomoc. Usmerila valjda misli na more i uzela krvnicki da radim, 14 sati na dan sam radila u 5om mesecu da bih sto vise zaradila, da ne osetimo tih neplacenih 10 dana na moru. Bila sam kao zombi, ali em sam zaradila, em sam bebu dobila 😁ne kajem se i opet bih.
Grizli, ja mislim da se upravo desava oplodnja u nekoj tamo epruvetici🙏🤞
Misica, Mala Tajna zaista mi je zao i potpuno razumem kako se osecate. Znam da to nije neka uteha, ali verujte mi da sam ja to isto tesko podnosila, a kad se desio plus, bila sam u fazonu-znala sam da sam dzabe suze lila. Svu srecu u narednom ciklusu zelim. 🤞
Mini, konacno. Sad u nove pobede i pretrage. Isplatice se.
Aurora, ti ne cekas M jos, tako? 🤞🤞
Tockice, ja sam pila folnu od 400 jos 6 meseci pre zaceca. Po poz testu, 800mg i jedino to i dalje pijem. Videcu sad 5og da li ce mi promeniti. Pijem i magnezijum sama, sumeci. To ne moze skoditi, dnevno uzimam.
Curke zao mi je za negative testove i betu. Samo si olaksajte dusu i hrabro dalje. Treba nam svima malo oduska.
Petraa bas minje drago da si se vratila, sretno onda sad i super da si rijesila sve sto si morala rijesiti kako bi ppusteno krenula dalje. zelim ti sto prije to malo klupko srecice. Da meni je ovaj mjesec opet O stigla ocito prerano, u postupku smo ivf i sad xekam da se kako Tata kaze tamo u nekoj epruvetici to oplodi. U petak cu saznat. Mene pak zadnji 10 dana prati jako niski tlak. Pojma nemam, od jucer jos gore valjda jer sam dosta krvarila nakon zahvata. Imam samo 100/56. Morala bi neku kavu popit malo da se oporavim.
Folna ne utjece na ciste, slobodno dalje pij svaki dan. Moja preporuka je svima da folnu piju cim pocnu planirat T, ne skodi i ne utjece n hormone.
Cure napravila test clearblue (jer u ljekarni nemaju ni jedan drugi), i negativan je, to je onaj što pokazuje 5 dana prije M, a meni je danas 24dc, od 28-29.
Mogu stavit sliku, meni se čak i neka sjena prvo učinila, ali pošto je već 24dc ta crta bi trebala bit vidljivija, pretpostavljam...
Molim vas vi recite, više sam luda danas...em zbog posla, sve mi mutno pred očima od laptopa, muž ne vidi dobro, niti se trudi viditi haha...a nikog više ne mogu pitat...
Meni je ovo negativno, čekam M u sub/ned očekujem, iza ljeta krećem opet sa klomifenom...ne mogu više, preumorna sam sad od posla :/
Sortiraj odgovore
Najstariji