Lemon čestitam od srca 😘
Mini možeš po pravilu 2.-5.dc ali idi najbolje kako ti je Mala rekla 3.dc…aj napokon si dobila sad ces više znat nakon vadenja hormona…
Jutros napravila test, danas mi 24dc, naravno nisam više izdrzala…meni se pričinila sjena na prvu ali poslje kak se osušilo ništa više nisam vidila…muž ništa ne vidi (ali njemu je dioptrija inače -3, to nije pouzdan izvor haha).
Joj Ane da napravis neki test sta se moze ranije tipa geratherm..jer ako si nesta vidila 🤞🤞🤞🤞
Cure hvala vam, nemam simptoma osim pisanja koje ni nije vise tako cesto i malo me zna nesto zategnuti dolje
Ovulacija mi je bila 20 dc, a danas je 14 dpo. Testove imam sa ebaya. U prvoj trudnoći sam radila 4 dana prije očekivane, i svaki dan je bila skroz mala sjena, ali nije nestala, naravno da muž nije vjerovao jer se nije ni potrudio dobro pogledati Ana probaj ponoviti sutra ujutro, drzim fige da crtica ostane vidljiva
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mini super, sad mozes prestat pit duphaston. Idi vaditi 3.dan akk mozes. Moras biti full cool kad vadis ne zivcana. Najbolje je ici 1 h nakon buđenja i cekat tamo pol sata prije vadjenja. Znaci sjediti i mirovat, opustat se da ti ne bi prolaktin bio visok bespotrebno. I naravno javi nam nalaz. 😏
Ana koji dan ciklusa ti je ono? Da ne listam natrag. Mozda je prerano.
Mini super, sad mozes prestat pit duphaston. Idi vaditi 3.dan akk mozes. Moras biti full cool kad vadis ne zivcana. Najbolje je ici 1 h nakon buđenja i cekat tamo pol sata prije vadjenja. Znaci sjediti i mirovat, opustat se da ti ne bi prolaktin bio visok bespotrebno. I naravno javi nam nalaz. 😏
Ana koji dan ciklusa ti je ono? Da ne listam natrag. Mozda je prerano.
Grizli danas je prošlo 12 dana od inseminacije, tj 24dc.
Vidit ću još jel ću ponovit, nekako se ne nadam uopće više...počelo me dole bolit i grčit, grudi i dalje ne bole ko inače, samo su se malo napuhale...
Mini ja sam išla vadit te hormone mislim isto 3 dc, moraš mirovat prije vadenja, sestra ce ti reci da malo prilegnes to je jako važno zbog tog prolaktina...
Grizli,
Meni je moja htjela dato tablete dian da mi valjda to nestane ali me strašno naljutila jer mi nije vadila krv a (još je privatnik kojeg sam masno plaćala),da vidi koje mogu uzet jer su to ipak hormonske a ja sam inače veliki protivnik tableta. Daa tako je i mene malo probadalo ali ne uobičajeno kao kod M. Isto mi je kao "ispupčena" desna strana kad ležim kad šetam mislim ja to vidim. Nadam se da će nestat brzo. Je si nešto pila od ovih preparata iz ljekarne a da nisu tablete propisane od strane dr
Cure napravila test, naravno ocekivano negativan😢😢isplakala se ko kisna godina , mada ne znam zasto jer sam po padu temp i nekom ajmo rec osjecaju znala da nista ovaj mj. Znaci moram ici po uputnicu za klomifen , 3.put, ovo ce biti zadnji mjesec na taj nacin. M ce valjda doc sutra. 🤞🤞🤞 svima koje ju ne ocekujete i da vam bude test drugaciji od mog. I javite sve, vasi bi me plusici podigli 😘
MiniCooper26, ja sam hormone vadila 4. dan ciklusa, ujutro, nisam nešto pretjerano mirovala. Uputa je bila da se ne umaram previše u smislu da jurim, trčim na vađenje hormona, sestra mi je doslovno rekla da se ponašam kao da idem na najopušteniju kavu do grada. Nisam ležala u poliklinici, čekala red cca 10 min i izvadili mi krv.
Meni je danas 9. dan ciklusa, bila sam na folikulometriji 1/3, endometrij je 6mm, dominantni folikul 1,43 cm, produžena terapija Duphastona još dva mjeseca, opreza radi.
Imam pitanje za one koje prate sluz - koji cca dan ciklusa vam ista postaje prozirna, rastezljiva? Meni je od jučer takva, a 8. je dan.
I čestitke svima koje su donijele dobre vijesti ovih dana.
MalaTajna222, žao mi je zbog tvog rezultata , ja ti iskreno šaljem svoju pozitivnu energiju za idući ciklus.
MiniCooper26,ja sam hormone vadila 4. dan ciklusa, ujutro, nisam nešto pretjerano mirovala. Uputa je bila da se ne umaram previše u smislu da jurim, trčim na vađenje hormona, sestra mi je doslovno rekla da se ponašam kao da idem na najopušteniju kavu do grada. Nisam ležala u poliklinici, čekala red cca 10 min i izvadili mi krv.
Meni je danas 9. dan ciklusa, bila sam na folikulometriji 1/3, endometrij je 6mm, dominantni folikul 1,43 cm, produžena terapija Duphastona još dva mjeseca, opreza radi.
Imam pitanje za one koje prate sluz - koji cca dan ciklusa vam ista postaje prozirna, rastezljiva? Meni je od jučer takva, a 8. je dan.
I čestitke svima koje su donijele dobre vijesti ovih dana.MalaTajna222, žao mi je zbog tvog rezultata
,ja ti iskreno šaljem svoju pozitivnu energiju za idući ciklus.
Hvala ❤️ znaci to sse samo vadi krv i to je to... Ne traje to dugo ili?
Cloud pa dobra ti je folikulometrija, po tome mogla bi imat ovulaciju za par dana. Ne znam na koliko ti prane folikul, al mislim da je 14 mm uredu za 9dc. Taman ce ti i endo zadebljat do O. Ajde nek ti ej sretno. Meni je jak iscjedak prošli mjesec bio 3 dana prije punkcije koja se racuna kao O, ja vec bila mislila da je prosla, al nije. Ovaj mjesec recimo nista. Tako da mozda kod tebe isto je to priprema prije O. A ranije mi je znala biti uvijek 2-4 dana ranije prozirna i rastezljiva s time da dan nakon O doslovno bi nestala, ko presusila po tome bi znala da je O prosla.
MiniCooper26, tako je, izvade ti krv, kratko traje. Ja sam bila sveukupno 20ak min tamo, s čekanjem. Sad ne znam kakva je praksa drugdje, ja sam hormone izvadila u Poliklinici IVF u Babonićevoj.
Grizli, slažem se s tobom, vidjet ćemo što će biti u petak na 11. dan. Po tvom odgovoru i sluz bi mogla odgovarati taman vremenu prije ovulacije. Ako tebi traje 4 dana prije, možda je i moj ciklus ovaj put takav inače, ja sam sluz imala prošli ciklus samo jedan dan, i to 13. dan. Prije toga dosta dugo ju nisam upratila, zato i pitam za iskustva.
Sortiraj odgovore
Najstariji