Evo folikul prezivio, js je tu sad cekat petak da saznam dal se oplodila i to je to. Sad slijedi cekanje na veliko.
MalaTajna i Ana Donna ja ne vjerujem toj temp dok god ne vidim M... 😀
Tako da, nade još ima!
U mene danas test osjetljivosti opet 10, na Gerathermu ništa na trakici opet skroz blijeda crtica... Neznam jeli me više vid vara, ne valjaju testovi, ili je još rano, pa se nije stiglo dignuti... Mislim da ću sutra ić izvaditi betu i gotovo, danas ne stignem jer radim popodne. 😥
Grizli, javi nam kako je proslo... 🙏🏻
Grizli nisam vidjela tvoju poruku! Pa to je odlična vijest! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍😍😍😍
Grizli, pa to je super vijest , drzim fige da je ovaj ciklus dobitan 🤞🤞🤞
Misica ,slazem se najbolje je da izvadis betu ali cim ti vidis neke sjenke mora da je tu nesta 🤞🤞🤞nego je to jednostavno mozda rano , ti si imala O Kad i ja , a to je danas 13dpo. Sta se tice draga temp.,a ja cu nastavit mjerit ali mislim da vjestica priprema dolazak. Ali stvarno ovaj ciklus je nevjerovatno drugaciji, tako da ja def nikad nemogu po sebi nista znat.
Grizli odlične vijesti, baš mi drago, bit ce to dobro, imam neki feeling dobar 🤞
Misice javi nam sutra bet, sretno 😘
Malatajna meni je danas tek 23dc, u petak ili nakasnije do nedj bi trebala (ne) dobit...
Jao Grizli pa to su odlicne vijesti tako to obicno i biva kada se najmanje nadas i očekujes!!!
Hvala cure! Bas i doktor se iznenadio da je js tu. Sad ostaje samo nadati se da je js zrela i kvalitetna i da se oplodi... Al posto znam da ce biti puno figica za nas ovdje mozda sva ta cuda se uspiju ostvariti
Grizli, znala saaam!!! Znala sam da ce tako biti. Znam i da ce se oploditi. Hoce sigurno. Joooj 🤞🤞🤞
Misice, pa sto nam nisi slikala taj danasnji. I moj je bio svetao jako, ali nisam sumnjala, cim je tu tu je. Ne znam sto sumnjas.
url=https://lilypie.com]
Bok svima, pokušavam Vas pohvatati ali mi neide baš. Vidjela sam nečiji test, ali nažalost ne i drugu crtu, pa se nadam da će danas testić biti bolji :)
Kod mene ništa, trenutno ne radimo na bebi, pijem Duphastone i to je to.
Ko ne čeka M?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Hvala vam stvarno na pozitivi. Doduse osjecam se bas malaksalo i ko da mi je neko svu snagu isisao. Uzas samo lezim.
Zaista di su cure sa testicima koje su trebale raditi ga?
Minicooper sto ima kod tebe? Jel ima kakvih pomaka
Sortiraj odgovore
Najstariji