Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Lipanj 2018. 14:20

Mala tajna sto od lijekova uzimas? Zatvor moze biti i zbog trudnoce, ako te bas muci zatvor uzmi magnezij sumece nakon obroka ili Donat/Mivela.

tockica1
    24. Lipanj 2018. 14:42

Mislim da ništa od mog plusica, i danas 4.dan ide Al ništa specijalno. Po vama ima li nade za test možda ipak ? 

MalaTajna222
    24. Lipanj 2018. 15:02

Grizli

Mala tajna sto od lijekova uzimas? Zatvor moze biti i zbog trudnoce, ako te bas muci zatvor uzmi magnezij sumece nakon obroka ili Donat/Mivela.

Glucophage(a on navodno bas tjera na wc) , gynositol i 5 dana poc.ciklusa sam pila klomifen.ae ono  sad zadnja 3 dana nista 😕😕je mg je super , bas cu si ga kupit.

MalaTajna222
    24. Lipanj 2018. 15:05

tockica1

Mislim da ništa od mog plusica, i danas 4.dan ide Al ništa specijalno. Po vama ima li nade za test možda ipak ?

Ja nemam iskustva s time, ali koliko cujem ovako od drugih , obicno im jmplatacijsko krvarenje traje svega dan dva sa po par kapi krvi.ali opet ako mislis da.bi moglo biti ,napravi test ujutro sa prvim urinom

Ana Donna
    24. Lipanj 2018. 15:26

MalaTajna222

Ana Donna

MalaTajna222

Temperatura na dan O 36, 3 i onda poslije nje 36,5-36,7, zadnja 3 dana 36, 7, a sad ujutro nakon 8 sati sna 37,0. Danas 26dc. Svaki dan mjerim uredno bez ustajanja i naspavana.i to ispod jezika zatvorenih usta. I sad kad sam se pomirila da nista ovaj mj, zbog bolnih grudi , sad sam se ko glupaca opet ponadala 🙄🙄🙄imam test u kuci koji se radi bas od izostanka M, onaj mullerov od 13kn.tako da mi je rano😕
    Mala koje je osjetljivosti taj test iz mullera? Ja sam ga jednom koristila 2 dana prije M, ali ne znam koliko se može dana unaprijed testirat? Jel može 5-6 dana prije M?
    Kod mene sve po starom, grudi ispuhane, ne bole uopće, prištići po bradi i problemi sa probavom već cijeli tjedan :/
    Možda se zaletim danas do Mullera ako stignem :)

Bas gledam na kutijici ali ne pise :/ to je ona trakica od 13 kn. Kako mislis probava? Ja imam ptoblema sa zatvorom ali to kontam da je od svih tih lijekova .

Kod mene obrnuto, stalno moram na wc...pila sam samo klomifen i sad progesteron ali vaginalno...

Lemon
    24. Lipanj 2018. 17:32

Pridružujem se i ja u neočekivanju menge, poz trakica je bila 13.i koristim utrice, 11 mi je dpo.  Od jučer primjećujem češće odlaske na wc i umor, nadam se da se nešto događa iako čekam do utorka sa testom 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

MaybeBaby 😘
    24. Lipanj 2018. 18:56

Cure ja vas pozdravljam i idem ca sa teme, imam osjecaj da ste tu kao ekipa jer vidim sta god napisem ne dobivam odgovor od nikoga iako ne pisem stalno o trakicama, testovima i simptomima, ali vidim da vas ima tu sta dosta znate o svemu, pa kada mi zaista treba pomoc ne dobijem odgovor. Lijep pozdrav i svima puno srece zelim 😘😘

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

tata_me_zove_zlato
    24. Lipanj 2018. 20:35

Maybe baby svasta od tebe stvarno. Pa ja pratim i vidim da si pisala o dolasku od dr, o obliku ppolicisticnih jajnika, o dvorogoj materici. Videla sam i da su neke cure pisala iskustva drugih o tome. Ja iskreno o tome ne znam nista.Verujem da si uznemirena zbog tog saznanja i kompletne situacije neuspelih pokusaja, ali cure su ovde za podrsku, nismo doktori.Ne mogu dati savet ako nisu upucene u nesto. Necu nikoga da pravdam u stvari, zaista prenagljujes sa takvim zakljuckom. Izbor je tvoj naravno, i ja ti od pocetka, od kada sam se pridruzila forumu pisem i pitam za tebe i zelim ti svu srecu sada kao i tada. 

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    24. Lipanj 2018. 20:40

Lemon dobrodosla ☺️meni je test pokazao crticu 12dpo, a radila sam ga jer mi je simptom bolnih grudi izostao, a u to vreme bi u pmsu vec bio prisutan. 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    24. Lipanj 2018. 21:47

Maybebaby meni je zao da ti tako nas napustas, iskreno nije mi jasno zasto. Cure sa tim policisticnim jajnicima su ti se javile, a mi ostale ocito nemamo iskustva s time. Ja bih ti rado pomogla da znam ti sto pametno napisat, al ne znam, a iskreno zadnji dana imam i veliku guzvu s obavezama pa ni ne stizem previse istraziti. Tu smo sve uvijek spremen pomoc, ni meni se nije svaki put odgovorilo na pitanja pa eto jos sam tu. To je naravno tvoj odabir, a ja ti svakako zelim da sto prije docekas urednu trudnocu i ako nista da nam se barem javis s lijepim vjestima. Sretno!
    Tata jel mirujes? Kako se osjecas? 
    Aurora da bar iz tvojih poruka u bozje usi pa da krenu +++
    Lemon nadam se da s dobrim razlogom trckaras na wc.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.