Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaybeBaby 😘
    23. Lipanj 2018. 20:20

I da mengu sam imala 11.6 rekao je jucer da vidi jedan folikul od 14 mm, znaci da ovulacija nece jos tako brzo i da ce onda i ovo biti malo duzi ciklus, valjda treba biti otprilike 28 mm, ubijte me ako sam sta zeznula sa pojmovima, bila sam u soku sve sam ga nesto na pola uspjela razumiti....

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

tockica1
    23. Lipanj 2018. 20:50

Pozdrav cure evo mene opet ☺️ 
    Neznam koliko je koja čitala moj post ja predhodnim stranicama Al evo da ponovim. 19 i 20 sam imala lagane bolove u stomaka koji nisu ni približni onima kad trebam dobiti M. Mens. Trebam dobiti sutra 21og mi se pojavilo krvarenje, naravno prvo na wc papiru neka smećkasto svijetlo crvena krv. Cijeli dan mi nije bila bas kao inače skoro pa nikakva, jučer sam isto imala nešto osrednje a kao neka svijetlija krv j danas isto skroz sitno. (  Inače mi je drugi dan najobilniji) Kad bi ta 3 dana zbrojila jedan uložak bi mi bio dovoljan. Krvarenje se pojavilo 3 dana prije očekivane M i po mom izračunu 11dpo. Kakva su vaša mišljenja oko ove trenutne situacije. Neznam bili radila test jer me sve nekako strah da vidim - . 

MalaTajna222
    23. Lipanj 2018. 21:33

Vece svima.. ajme lipote , Svjesna!!  Aaaa kako slatkoo , malo bice raste , razvija se...👶🏻❤
    Tockica ; pa po tvome opisu moglo bi biti implatacijsko krvarenje.ono obicno se i poklopi danom ocekivane M. Pa ja bi ujutro napravila test...🤞sritno i javi!!
    Curke, mene grudi bole za poludit.najvise sa strane prema pazuhu. Sa ove unutarnje strane nista.ali ovo, ajme ajme.

tockica1
    23. Lipanj 2018. 22:10

MalaTajna222

Vece svima.. ajme lipote , Svjesna!! Aaaa kako slatkoo , malo bice raste , razvija se…👶🏻❤
    Tockica ; pa po tvome opisu moglo bi biti implatacijsko krvarenje.ono obicno se i poklopi danom ocekivane M. Pa ja bi ujutro napravila test…🤞sritno i javi!!
    Curke, mene grudi bole za poludit.najvise sa strane prema pazuhu. Sa ove unutarnje strane nista.ali ovo, ajme ajme.

Radila sam test prije 2 dana i bio je - neznam dali to sta znaci. I po vama koji su najbolji Testici, radila sam sa clear blue obični , plus i digitalnim. Trakice nisam stim da mi je neko od čura rekao da je šuper gravignost. Evo i sada imam skroz svijetlu na papiru dok se brišem, i nema one sluzi kao inače kod Mens. 

Ana Donna
    24. Lipanj 2018. 00:32

tockica1

MalaTajna222

Vece svima.. ajme lipote , Svjesna!! Aaaa kako slatkoo , malo bice raste , razvija se…👶🏻❤
    Tockica ; pa po tvome opisu moglo bi biti implatacijsko krvarenje.ono obicno se i poklopi danom ocekivane M. Pa ja bi ujutro napravila test…🤞sritno i javi!!

Radila sam test prije 2 dana i bio je - neznam dali to sta znaci. I po vama koji su najbolji Testici, radila sam sa clear blue obični , plus i digitalnim. Trakice nisam stim da mi je neko od čura rekao da je šuper gravignost. Evo i sada imam skroz svijetlu na papiru dok se brišem, i nema one sluzi kao inače kod Mens.

Tockica jesu ti inače redovni ciklusi, jel tak? Mislim da si napisala da jesu u prošlom postu...da ti se možda nije nešto poremetilo ovaj ciklus? Jel ti nešto još čudno osim krvarenja? Ako se ovako nastavi obavezno otidji iza vikenda kod svog Ginekologa

tockica1
    24. Lipanj 2018. 00:49

Ana Donna

tockica1

MalaTajna222

Tockica jesu ti inače redovni ciklusi, jel tak? Mislim da si napisala da jesu u prošlom postu…da ti se možda nije nešto poremetilo ovaj ciklus? Jel ti nešto još čudno osim krvarenja? Ako se ovako nastavi obavezno otidji iza vikenda kod svog Ginekologa

Inače je sve Okej, bas se nikad ne mijenja ciklus. Pa stalno idem na wc. Opet sam malo prije krenula na wc svako 20 minuta. I bolji me nešto kao u donjem dijelu stomaka. Ništa strašno ali nije ona standardna jaka intenzivna bol kao kod Mens prošlih mjeseci. 

MalaTajna222
    24. Lipanj 2018. 08:13

Temperatura na dan O 36, 3 i onda poslije nje 36,5-36,7, zadnja 3 dana 36, 7, a sad ujutro  nakon 8 sati sna 37,0. Danas 26dc. Svaki dan mjerim uredno bez ustajanja i naspavana.i to ispod jezika zatvorenih usta. I sad kad sam se pomirila da nista ovaj mj, zbog bolnih grudi , sad sam se ko glupaca opet ponadala 🙄🙄🙄imam test u kuci koji se radi bas od izostanka M, onaj mullerov od 13kn.tako da mi je rano😕

Grizli
    24. Lipanj 2018. 10:28

Tockica clearblue testovi svi su katastrofa, dobro su to cure rekle gravignost je super, mullerov onaj jeftini isto hvale cure sa MPO cak 5-6 dana ranije ga rade i pokazuje im tocne rezultate, a ja uvijek preferiram geratherm test. Mislim da sve navedeno im prilicnu osjetljivost pa moze i prije izostale M. To i za Malu tajnu vrijedi. Imas Mullerov od koliko osjetljivosti je pogledaj na pakiranju mislim da mi je neko rekao da je od 25, al provjeri. Ako ti je temp 26dc povisena, a ciklusi su ti 28 d, mozes vec toga sto imas raditi samo sa jutarnjim urinom obavezno jer onda ti je vec 12 dpo kad bi hcg trebalo vec biti da se ocita. Naravbo najbolje je ako je test onaj od 10. Ajd esretno cure i javite rezultate pozitivne naravno! 

Ana Donna
    24. Lipanj 2018. 13:16

MalaTajna222

Temperatura na dan O 36, 3 i onda poslije nje 36,5-36,7, zadnja 3 dana 36, 7, a sad ujutro nakon 8 sati sna 37,0. Danas 26dc. Svaki dan mjerim uredno bez ustajanja i naspavana.i to ispod jezika zatvorenih usta. I sad kad sam se pomirila da nista ovaj mj, zbog bolnih grudi , sad sam se ko glupaca opet ponadala 🙄🙄🙄imam test u kuci koji se radi bas od izostanka M, onaj mullerov od 13kn.tako da mi je rano😕

Mala koje je osjetljivosti taj test iz mullera? Ja sam ga jednom koristila 2 dana prije M, ali ne znam koliko se može dana unaprijed testirat? Jel može 5-6 dana prije M? 
    Kod mene sve po starom, grudi ispuhane, ne bole uopće, prištići po bradi i problemi sa probavom već cijeli tjedan :/ 
    Možda se zaletim danas do Mullera ako stignem :)

MalaTajna222
    24. Lipanj 2018. 14:07

Ana Donna

MalaTajna222

Temperatura na dan O 36, 3 i onda poslije nje 36,5-36,7, zadnja 3 dana 36, 7, a sad ujutro nakon 8 sati sna 37,0. Danas 26dc. Svaki dan mjerim uredno bez ustajanja i naspavana.i to ispod jezika zatvorenih usta. I sad kad sam se pomirila da nista ovaj mj, zbog bolnih grudi , sad sam se ko glupaca opet ponadala 🙄🙄🙄imam test u kuci koji se radi bas od izostanka M, onaj mullerov od 13kn.tako da mi je rano😕
    Mala koje je osjetljivosti taj test iz mullera? Ja sam ga jednom koristila 2 dana prije M, ali ne znam koliko se može dana unaprijed testirat? Jel može 5-6 dana prije M?
    Kod mene sve po starom, grudi ispuhane, ne bole uopće, prištići po bradi i problemi sa probavom već cijeli tjedan :/
    Možda se zaletim danas do Mullera ako stignem :)

Bas gledam na kutijici ali ne pise :/ to je ona trakica od 13 kn. Kako mislis probava? Ja imam ptoblema sa zatvorom ali to kontam da je od svih tih lijekova .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.