Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    23. Lipanj 2018. 12:18

Monika, a nema druge, ogledalo i u provjeru! 🤣
    Ma zasto ne, pa sve je to moguce. Bas cu googlati malo o tome 😂

Grizli
    23. Lipanj 2018. 12:21

Mobika ja pisema 3 put na noc i sada. Hahaha da fontna! Pa ja cu onda u trdnoci biti slap ili sto vec?! 😂😂😂 Za donji kat je tocno da dodje tamnije boje zbog bolje prokrvljenosti cijelog donjeg dijela. Moze cak biti i oteceno zbog toga, al to se vise osjeti nego sto vidis kad gledaš. 😉 i sada ce masovno zene pregledavat medjunozja. Ahahaha... Koje smo mi ludare zene moje! 
    Ajde vise ti plusevi vec me polako nervira sto nitko e javlja ++++

_svjesna
    23. Lipanj 2018. 12:47

Evo meee, sve savršeno, bebica nam je mahala i bila nemirna pravo, nuhalni je ok, 4cm smo veliki sve super nema ni hematoma. Rekla mi je da se pricuvam jos malo, mozda me cak i pusti na more :)
    Dala mi antibiotik za urinarnu infekciju i da ponovim glukozu. Kontrola 13.07 da radimo 4D :)
    Hvala cure na brizi :*

Grizli
    23. Lipanj 2018. 12:59

🤗🤗🤗🤗 fantasticno Svjesna. Nek tako i nasravi sve super

Ana Donna
    23. Lipanj 2018. 13:46

Svjesna odlično, aaa bebica maja 💕💕 čuvaj se 

MaybeBaby 😘
    23. Lipanj 2018. 15:39

Cure ja sinoc isla privatno kod ginica na pregled, svoju nikako uhvatiti... ugl, blago policisticni jajnici, rekao je da se vjer znog toga odulje ciklusi malo, pa da sacekam onda jos par ciklusa i da cemo onda na duphaston... i da, podijeljena odnosno rogata maternica... pojma nisam imala o cemu prica, tek kasnije kuci malo surfala, kao moze bit problema i ne mora, vidjet cemo kroz neko vrijeme oce li to biti za operaciju... naravno, pola sata sam imala voziti do kuce, i cijelim putem plakala i cijelu noc, ne znam kako sam uopce kuci stigla ziva... 

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

MaybeBaby 😘
    23. Lipanj 2018. 15:39

Pardon, dvoroga maternica

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Ana Donna
    23. Lipanj 2018. 18:48

Maybebaby ne znam puno o tome, malo sam čitala sad po netu...i ima dosta žena koje su zatrudnile uspješno i trudnoću iznjele do kraja bez većih komplikacija...neke su isto pile duphaston i to im je pomoglo u trudnoći. 
    Nemoj se puno živcirat oko toga, samo slušaj ginekologa a i svoje tijelo...koliko ti je bio dug prošli ciklus? 
    Ja imam prijateljicu koja ima jako policistične jajnike, ima M 2-3 put godišnje, a ima dvoje prekrasne dječice :) sve je moguće :) 

MaybeBaby 😘
    23. Lipanj 2018. 19:58

Umjesto na 32- i dan nekad dode 35- i, nekad 40- i.. 
    citala sam i ja, moze biti puno komplikacija i problema, a i ne mora... a to sad ne mogu znat vec kroz dogledno vrijeme, ili kad se jednostavno dogodi neko s*anje... 

_svjesna
    23. Lipanj 2018. 20:09

Maybebaby, jesi pravila OGTT test sa inzulinom? Ako zelis, napravi ga, da vidis da li je povezano sa pcos, u vecini slucajeva jeste i izaziva neredovne cikluse bez ovulacija sto je kod mene bio slucaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.