Tata, da znas da smo tu umrli od straha! Da ne recem, da sam danas vrtila cijeli film u glavi, zasto uvijek nesta mora biti , zasto nikada mira malo. Al eto ...ali sad kad vidim slikicu, fala Bogu da je sve kako treba👶🏻🙏❤ i miruj zeno , miruj .bit ce sve super, osjecam🤗saljem ti veliki zagrljaj
Tako je Svjesna u pon idem na folikulometriju. Ovaj put sam opustenija po tom pitanju jer znam sto i kako ide pa barem donekle sam psihicki spremna. Ti sutra imas pregled?! Jedva cekam da nam javis da je sve super. Mudro zboris - cure kad ce ti testici? Vec dugo nitko ne javlja nista....
Mala tajna, Anna Donna, kada radite testice?
Grizli, od ponedjeljka je folikulometrija?
Meni sutra pregled, drzite mi fige 😟
Draga tebi takodjer sutra sva sreca svijeta , da nam javis lijepe vijesti ❤👶🏼
Sta se tice testa nisam ti pametna.ne znam niti bi li ga radila.ili samo cekala dan M.danas je 10dpo.🙄
Misica ne nakon implantacije nije da bol prestaje. Ja sam u 2 t imala bolove svako malo neki ko pred M. Tocno sam znala da je bila implantacija kad su se bolovi nstavili i to specifično meni baren. Inace pred m imam bolove u trbuhu al samo u trbuhi, a ovi su svako malo isli kao u ledja. Znala sam i prije testa o cem se radi. Pa se iskreno nadam da su ti tvohi bolovi bas ti THE bolovi 🤞🤞🤞 dok ne dodje M ima razloga za vjerovati u plus
Uhh Tata. Cijeli dan mislim na tebe!
Dobro je!!! Odmaraj i sve ce biti ok!
❣️❣️
Prije 3 dana me poceo boljeti donji dio stomak, malo lijevo, pa malo desno, pa malo sredina… I jos uvijek svako malo zaboli!
Da je bila implatacija, prestalo bi boljeti? Tako da se ne nadam ničemu? Danas je 10dpo 😕
Misica , meni danas isto 10dpo.kad ti tribas NE-dobiti??
Btw meni je isto tako , bolovi dole svaki dan povremeno , malo livo malo desno.nekakav iscjedak. Pojma nemam...
Grizli hvala! Nadam se, a nebi se htjela nadati, znas i sama kako to ide... Svaki put kad me zaboli se ponadam, a i zabrinem.
MalaTajna po racunici trebam NE dobiti u srijedu. Test planiram napraviti već u ponedjeljak, pa šta je tu je. Ti??
Misica, i ja isto u sri ili cet ...je li imas stagod simptoma ili ne simptoma M..? Bole li te grudi?
MalaTajna ne bole grudi, ali me i inače ne bole pred M. Jedino ova bol u stomaku što mi je čudna, iako sam sklona upala i često me zna nešto boluckat, ali evo, nadam se da baš zbog bebice boli...
U prošloj T mi je isto baš ovaj, 4.ciklus bio dobitan.
Kakva je u tebe situacija? Meni su se skratili ciklusi, vec 11.dan je bio lh pik, a 14 dana poslije dobivam, to je taman u srijedu... Zadnja M je bila 03.06. Kad je tebi bila?
Tata hvala bogu 🙏 sada miruj ženo, nista se ne sekiraj, bit ce svee uredu, veliki zagrljaj šaljem 💕
Svjesna ništa još od testa, ja u biti čekam prve simptome M, ne znam šta mi je...baš se ovaj mjesec ne želim ničemu nadat...još 7-8 dana do M...vidit ću iza vikenda, ako ne dodju oni tipični pms simptomi onda ću počet razmišljat o kupnji testa 😆
Uživajte cure u vikendu, tata lezi i odmaraj, filmovi, knjige, čaj 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji