MalaTajna ne bole grudi, ali me i inače ne bole pred M. Jedino ova bol u stomaku što mi je čudna, iako sam sklona upala i često me zna nešto boluckat, ali evo, nadam se da baš zbog bebice boli…
U prošloj T mi je isto baš ovaj, 4.ciklus bio dobitan.
Kakva je u tebe situacija? Meni su se skratili ciklusi, vec 11.dan je bio lh pik, a 14 dana poslije dobivam, to je taman u srijedu… Zadnja M je bila 03.06. Kad je tebi bila?
30.5.zadnja M, ciklusi su mi 28-30 , ja sam pod stimulacijom , O je bila prije 10 dana, u sri.
Joj 🤞da ti je 4 i ovaj put sretan broj !!!
Cure, ima 2 ure pocele su me bolit grudi , sa strane i kod pazuha .bradavice nista , sto mi je bas cudno.obicno ako sta boli, bole one. Ovo kako boli kod pazuha , osjecaj ko da sam negdi vjezbala nakon 100 godina pa sad boli
Tata drago mi je da je sve dobro prosloo 🙏 ja od jucer pijem duphastone . Rekla mi je doktorica da pijem 10 dana po 2 tablete.. Ja nista ne osjecam ni da cu dobit ni ista... Jedino me nekako zna stomak malo dole zabolit ali prestane. Grudi su mo bolne na dodir i grudnjak mi bas smeta... Ali kontam da je to od ovih vrucina... I uvijek sam bila jedna od onih cim uđem na vrata od kuce odmah skidam grudnjak.
Grizli, Svjesna 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️ i svim curama
Misica i Mala tajna jedva cekam onda vase testice drugi tjedan. Ja nisam nikad imala implantacijsko krvarenje. Mislim da to ovisi od cure do cure.
Minicooper ja se stvrno nadam da ces sad dobiti napokon. Trebala bi nakon par dana pocet osjecat neke simptome barem vecina akze da osjeti.
Hvala cure na savetima. 😊Lezimo, mirujemo, pijemo lekice..
Mala Tajna, Ana, Misica, ajde bar koji plusic ako ne budu i 3 odjednom!
Grizli, verujem da je ovo vas mesec, da je uspeh na dohvat ruke. 🤞
Mini, nadam se da ces odreagovati na lek i normalizovati cikluse sad 🙏
url=https://lilypie.com]
Mini draga nadam se da će ti se da će ti duphaston sad pomoć i da ce se sve vratit u normalu :)
Malatajna kod mene još nikakvih simptoma nema, grudi ispuhane, jedino 2-3 prištiča na bradi...nadam se da ce grudi kod mene tak ostat haha to je onda dobar znak :)
Mini draga nadam se da će ti se da će ti duphaston sad pomoć i da ce se sve vratit u normalu :)
Malatajna kod mene još nikakvih simptoma nema, grudi ispuhane, jedino 2-3 prištiča na bradi…nadam se da ce grudi kod mene tak ostat haha to je onda dobar znak :)
Ana Donna e tako neka i ostane onda😁
Meni je bilo isto čudno što me od O nisu uopće boljele,a u stomaku jako nisko lagana probadanja kao lagano štipanje, malo lijevo malo desno. E sad me bole kako koji dan, nekad cijele nekad samo bradavice i pišaaaaam kao fontana. Noćas se 3 budila, svaka 2 sata otprilike. I cure negdje sam čitala da donja gospođa potamni i bome kod mene je tako. Sad me pere nervoza do idućeg pregleda 28.06. U četvrtak je vidljiv bio samo gestacijski mješak. Trebala bi biti po zadnjoj M onda biti 6+4.
Monika Harmonika, kako misliš potamni? 😂😂😂
Morat cu sta prije u provejru! Hahahahaha
Mislis da je ti zbog prokrvljenosti ili zasto?
Mala tajna, da i u mene O u srijedu po trakicama, ali su meni ciklusi kraci!
🙏🏻 Bit ce to sve dobro. Cekamo jos par dana.
Grizli, ili neko drugi ako zna jeli moze jedan ciklus uzimanja vrkute i marulje (15dana) trajno skratiti cikluse? Ili je to kratkorocno?
Mi smo otišli na skraceni go.Kada mi O mogu samo nagađati jer mi se totalno sve pomaklo.Ovaj mjesec cemo laganini pa kako bude.Nadam se što više plusica.
Pozz
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Monika Harmonika, kako misliš potamni? 😂😂😂
Morat cu sta prije u provejru! Hahahahaha
Mislis da je ti zbog prokrvljenosti ili zasto?
Mala tajna, da i u mene O u srijedu po trakicama, ali su meni ciklusi kraci!
🙏🏻 Bit ce to sve dobro. Cekamo jos par dana.
Grizli, ili neko drugi ako zna jeli moze jedan ciklus uzimanja vrkute i marulje (15dana) trajno skratiti cikluse? Ili j
Ha, ha smiješno mi pisati o tome. 😂😂😂Potamnila ženo. Prije je bila onako fino svijetlo ružičasta , sada je tamno ružičasta, barem za 3 , 4 nijanse se promijenila.Kažu da je to zbog jače prokrvljenosti da. 😆😆😉😆
Sortiraj odgovore
Najstariji