Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mawwan
    14. Lipanj 2018. 06:42

I still do not know about Tko planira, but I will continue to learn about it. But if anyone in this story helps me explain it.
    ประวัติศาสตร์

MiniCooper26
    14. Lipanj 2018. 10:29

Svima curama(da ne nabrajam po imenima) koje su ugledale plusic nek im je sretna i mirna trudnoca.❤️❤️❤️❤️ A nama kojima se trudimo nek nam uspije sto prije 😉 meni jos nista od stvari, poludit cu 😫 dosle i trakice sa e baya.. Sve san pripremila a one nikako stic... I jos moram te hormone vadit a ne mogu dok M ne dođe 😫

Grizli
    14. Lipanj 2018. 11:48

Eto samo da javim moja beta je negativna 0.5. Sad cekam M, pa u novi ciklus IVF-a, 
    Mini drzim fige da ti stigne sto prije da se jadnica ne mucis vise s time i da mozes napokon rijesiti si te hormone. 

Babyq
    14. Lipanj 2018. 11:49

Sutra idem vaditi spolne hormone.U Petrovoj se ne treba naručiti?

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

MalaTajna222
    14. Lipanj 2018. 12:47

Joj Grizli bas mi je zao 😔😔

_svjesna
    14. Lipanj 2018. 13:10

Grizli tako mi je zao, drzim fige za sljedeci, brzo ce to doci. Znam da u tim trenucima cekanja vrijeme prolazi najsporije na svijetu ali drzi se hrabro kao i do sada. Sve navijamo za tebe!

MalaTajna222
    14. Lipanj 2018. 13:48

Radila sam progesteron prosli mj(u privatnom labosu) medjutim dala mi je soc.gin slucajno uputnicu za to jer je mislila da nisam , pa da ga odem napravit i ovaj mj u bolnicu? Mislim sta ocu pitat, je li ima smisla to ponavljati ?reko aj da ne istekne ka uputnica...

Ana Donna
    14. Lipanj 2018. 13:56

Grizli

Eto samo da javim moja beta je negativna 0.5. Sad cekam M, pa u novi ciklus IVF-a,
    Mini drzim fige da ti stigne sto prije da se jadnica ne mucis vise s time i da mozes napokon rijesiti si te hormone.

A joj Grizli, baš mi žao...vjerujem da ce drugi pokusaj biti pozitivan + samo hrabro dalje 💪

• ANYMANY
    14. Lipanj 2018. 14:14

Žao mi je Grizli, idemo skupa u novi mjesec. Bit će bolje.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    14. Lipanj 2018. 15:04

Curke hvala na podrsci moram se malo sad sabrat, ispuhat i krenut dalje. Tjesim se da bolje da je beta negativna nego opet spontani. Znala sam da od prve je u promilima vjerojatnost uspjeha pa ajde valjda cu drugi put imat vise srece. Aurora nije prerano jer ja bi trebala dobiti za 2 dana, a kod potpomognute beta bi danas vec trebala biti i te kako pozitivna i visoka da je trudnoca tu. Anymany znaci skupa brojimo. Cek ti si dobila vec M ili tek trebas dobiti? Malo sam se pogubila trenutno. Mala Tajna pa zasto ne iskoristiti vec kad imas uputnicu iskoristi. Osim par mililitara krvi nista drugo ne moze ti faliti nakon pretrage. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.