Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    13. Lipanj 2018. 19:24

Buduca mama... prvo test si bezveze radila. druo ako ti je 1.6. bio prvi dan M, ciklus 25 dana, tebi bi po matematickom racunanju ovulacija bila danas. al to nije nuzno tako da je. tvoji plodni dani su od 8 dana ciklusa do 14 dana. test mozes raditi dakle ako ti M izostane na dan izostanka ili eventualno neki osjetljivi test 2-3 dana ranije. ne znam koja ti je to aplikacija al ne vjerujem da su ti po njoj plodni dani zavrsili ako si sve tocno ispunila. slijedece sto ti zelim reci zena jedino i MOZE ostat trudna za vrijeme ovulacije,koja realno traje 12-24 sata. a sex svaki dan samo umanjuje kvalitetu sperme. Dobro ti je Maybebaby napisala daj malo se informiraj barem danas nije tesko doc do informacija na internetu. 
    Babyq zao mi je da je stigla. Drzim fige za drugi mjesec da bude vise uspjeha. Vadi homone najbolje 3 dan ciklusa. 

Babyq
    13. Lipanj 2018. 19:45

Grizli

Buduca mama… prvo test si bezveze radila. druo ako ti je 1.6. bio prvi dan M, ciklus 25 dana, tebi bi po matematickom racunanju ovulacija bila danas. al to nije nuzno tako da je. tvoji plodni dani su od 8 dana ciklusa do 14 dana. test mozes raditi dakle ako ti M izostane na dan izostanka ili eventualno neki osjetljivi test 2-3 dana ranije. ne znam koja ti je to aplikacija al ne vjerujem da su ti po njoj plodni dani zavrsili ako si sve tocno ispunila. slijedece sto ti zelim reci zena jedino i MOZE ostat trudna za vrijeme ovulacije,koja realno traje 12-24 sata. a sex svaki dan samo umanjuje kvalitetu sperme. Dobro ti je Maybebaby napisala daj malo se informiraj barem danas nije tesko doc do informacija na internetu.
    Babyq zao mi je da je stigla. Drzim fige za drugi mjesec da bude vise uspjeha. Vadi homone najbolje 3 dan ciklusa.

Budem u petak vadila sutra idem samo po uputnicu

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

MalaTajna222
    13. Lipanj 2018. 19:48

Zeno nemos raditi test odmah nakon odnosa , ne ide ti to bas tako.,nije to neka aplikacija u mob nego cjelokupni proces u tijelu.savjetujem ti da odes prvo kod gin obavit kontrolni pregled i dalje se savjetovat sa njime ako mislite ic na dite.
    Grizli 🤞
    Di je Ana, jesi primila stopericu?

Lemon
    13. Lipanj 2018. 20:25

Imam jedno pitanje... nakon dva spontana i urednih nalaza sada nakon ovulacije počinjem koristiti vaginalete utrog. 4x2. E sad, meni je trakica pokazala jučer kasno popodne da je pozitivna i mislila sam danas početi sa vaginaletama ali sam čitala da može zaustaviti ovulaciju (jer ne znam točno kada će biti), pa jel u redu da sutra krenem s njima? 

Ima netko iskustava s time i da je tako ostala trudna? Ako nam ovo ne uspije onda idemo na klomifene..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    13. Lipanj 2018. 20:51

Lemon meni su isto dali progesteron drugi dio ciklusa zbog ranijih spontanih. Ovulacija je obicno 24-36h iza pozitivne trakice nije odmah taj moment. Tako da ja bi ti preporucila da jos sutra i preksutra ponovis trakicu i ona bi trebala biti negativma odnosno svijetlija od ove jucer sto bi znacilo da je O prosla. Tako sam si ja pratila i taj dan bi krenula sa lijekom. Meni nazalost nije uspjelo iz drugih razloga, al zelim ti svu srecu da ti uspije.

Ana Donna
    13. Lipanj 2018. 20:56

MalaTajna222

Zeno nemos raditi test odmah nakon odnosa , ne ide ti to bas tako.,nije to neka aplikacija u mob nego cjelokupni proces u tijelu.savjetujem ti da odes prvo kod gin obavit kontrolni pregled i dalje se savjetovat sa njime ako mislite ic na dite.
    Grizli 🤞

E malatajna, evo upravo se bocnula u 20sati, ovitrelle su mi dali. Sve ok, jedva čekam petak :)

MalaTajna222
    13. Lipanj 2018. 21:26

Ana Donna

MalaTajna222

Grizli 🤞

E malatajna, evo upravo se bocnula u 20sati, ovitrelle su mi dali. Sve ok, jedva čekam petak :)

E tu sam i ja primila.. ☺sretno ti u petak... valjda cemo biti pametnije kroz 2 sedmice 🙏☺

Ana Donna
    13. Lipanj 2018. 22:58

MalaTajna222

Ana Donna

MalaTajna222

Grizli 🤞

E tu sam i ja primila.. ☺sretno ti u petak… valjda cemo biti pametnije kroz 2 sedmice 🙏☺

Hvala ti Mala, tebi isto sretno 🙏😘

tata_me_zove_zlato
    14. Lipanj 2018. 04:00

Grizli, upravo sam sanjala tvoj plusic, jako jasno i stvarno!!! Ustala sam da iz kreveta da ti to napisem, muz me malo sumnjivo gleda u 4 ujutro 😁😂 sresnoooo🤞

url=https://lilypie.com]

Grizli
    14. Lipanj 2018. 06:19

Hahahaha nisi normalna. Oprosti al zbilja si luda, dizat se iz kreveta da mi pises poruku i jos to sanjat o meni. Hahaha jos cu ja cmenac dobiti jer trudnicu zaj*! 😁😁😁 Uh da se bar tvoj san ostvari! Hvala ti na pozitivnoj vibri!
    Mala i Ana sretno sa stopericama i da nam za 15 dana javite plusice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.