Cure, izvinjavam se, nisam mogla pre pisati. Muz me vodao po gradu da kupujemo i na sladoled, presrecan je. Ja se jos uvek nisam potpuno opustila iako mi je lakse mnogo. Dakle, imamo jasan eho embriona i srcanu akciju. 😍🤗Dugacki 3,4 mm i odg trudnoci od 6 nedelja. 6+2sam danas, tako da ok.Dobili smo i sliku😊
Naravno, ne moze sve idealno biti. Imam i miom na zadnjem zidu materice. Moja dr kaze da ne brinem, da nece smetati nista, da ce cak potpomognuti u trudnoci.
Grizli, zamisli, ja izrazila brigu za taj beta blokator sto si mi citala o njemu, kaze ona da ga slobodno pijem jer on odrzava trudnocu! Nisam ni pitala detalje, jednostavno ga necu piti, lekovi za pritisak koje pijem dozvoljeni su u trudnoci i pomazu mi.
Cure, hvala vam svima ☺️
Tata koji beta blokator piješ? Ja sam na Concor cor od 1.25 mg. Jucer mi dr opće medicine rekla da odmah prekinem
Svjesna jel se sjecas koji test je bio? mislim ne da se ja zavaravam, nego cisto da znam ako kazes da je tako osjetljiv a beta ti tako visoka onda zaista ne zelim naletiti na takav test.
Ne pijem vise, Monika. Pila sam bisoprolol, ali od poz testa je izveden. I sad mi ona kaze mogu ga piti, ponekad se daje za odrzavanje trudnoce. U svakom slucaju, ni dr opste prakse, ni ginekolog, kardiologa konsultuj.
url=https://lilypie.com]
Tata, bas mi je drago cuti da ste sretni,bebica je tu, i to svaki dan sve veca.bit ce sve super ❤
Grizli , nadam se da bi moga biti plusic jer nemas simptome pms 🤞
Svjesna jel se sjecas koji test je bio? mislim ne da se ja zavaravam, nego cisto da znam ako kazes da je tako osjetljiv a beta ti tako visoka onda zaista ne zelim naletiti na takav test.
Pa bio je gravignost od 10 jedinica onaj obicni iz drogerije, i ja sam ga ranije radila linija je bila bas mikroskopska ali je bila tu, sve sam mislila svijetla je jer je jako rano. Na dan ocekivane sam opet popiskila kontam gledaj sad kolika ce biti tamna crta kad ono slabasna skroz, a beta dodje 500 taj dan dakle crta je trebala biti full full tamna za toliku betu.
Evo danas je 13.06 i nema M.nadam se da ce tako i ostati.😁
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Ne znam Grizli, stvarno. Do sada je delovala super strucno, sad juce mi kaze da miom i beta blokatori potpomazu trudnocu. Ja kazem, pise da je stetno, kaze ona pise i za bensedin, pa ti ga dajem na porodjaju 😁ugl, videcu sl put, uvek mogu promeniti jer privatno idem, moj je izbor skroz. Dala mi je upute za lab, za antitela zbog rh faktora, za holeresterol i trigliceride zbog pritiska, glukozu, KKS, urin i urinokultura, gvozdje, glukoza i sve drugo sto sleduje… I kontrola za mesec dana 😊
Za sad nikakve naznake krvarenja nemam, nadam se da ce i ostati tako.
Mini, zao mi je za test. 😐Sad kad dodje, vadis hormone, pa vidis sta je sa tim ciklusima.
Grizli, i dalje se nadam. 🤞
Mala Tajna i druga cura sa inseminacijom(ne znam tacno ko je) , srecno, srecno, srecno!! 😊
Hvala tata :) drago mi je da je sve uredu, pazi se sada :)
Evo danas je 13.06 i nema M.nadam se da ce tako i ostati.😁
Kad pravis testic?☺
Bolje da nisam ništa pisala.Evo dosla M.😢 tak je čudna boja skroz smeđa.Uglavnom sutra idem po uputnicu za spolne hormone a u petak idem endokrinologu.Isplakala sam se ovaj put.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Pozdrav drage dame , nova sam ovdje i mlada sam 😀 mjesecnicu sam imala 01.06 do 06.06 razmak mjesecnice mi je 25 dana . imam aplikaciju neku za te plodne dane i pratila sam je ali nisam bas sigurna u to s muzem sam imala odnos posle mjesecnice svaki dan zadnja 3 dana na aplikaciji pokazala su mi da su to najplodniji dani , svaki put dnevno jednom u meni je zavrsavao, lezala sam po 10 min ustanem ono iscuri sve , preksinoc i sinoc nisam ustajala zaspala sam onako odmah ujutro kad ustanem sasvim malo mi izlazilo , ali prije 3 dana sam napravila test nisam mogla stvarno da cekam to mi samo u glavi , i bio je negativan ali eto znam da se mora pricekat sedmica dvije .. Ako bi koja mogla da mi kaze da li stvarno na dan ovolacije moze se ostat trudan . Pozdrav za sve ♥️
Imala si mjesecnicu 6.6 prije 7 dana i vec radis test a ovulacija ti nije ni bila jos? Procitaj malo po knjigama ili na internetu i informiraj se malo o tome kada je ovulacija i nakon koliko se radi test za trudnocu, zaista si napisala toliko ludosti da evo ne znam kako planiras djecu a o svome tijelu i opcem znanju koje svaka zena treba imati ako radi ili ne radi djecu, uopce nemas niti blizu.
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji