Anymany, to ti je normalno, negativan je test, kako ti se O bude približavala druga crtica ce bit tamnija, kad budu iste boje ili tamnija druga crta O stiže 😀
Grizli, u akciju najbolje, ako je O, da pokrijes za svaki slucaj 🤗🤗
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Hvala, meni je danas 36 dan ciklusa, to sam išla eto bezveze probat
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Hvala, meni je danas 36 dan ciklusa, to sam išla eto bezveze probat
Nema na čemu 🤗
Super ce ti doc trakice, pogotovo kod tvog ciklusa, nakon sta ti M prođe, možeš odma piskit na trakice ili nakon 2-3 dana i pratit crtice, ja sam ih ljepila na papir i zabilježila bi datum i dan ciklusa i čak sat, da lakše upratim, bitno da nije prva jutarnja mokraća.
Sretno ti i nemoj jos nista otpisati, mozda M ne dođe, da nas bar ti obradujes sa plusicem u ožujku 🤗🤗🤗
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Drage moje meni dns ujutro bio transfer.8-stanični i rana morula.. Uzela embyglue i nadam se da ce se mrvice zaljepiti!!!
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Baš sam komirana, od svega. Sve mi ide na živce. Gledam na fb sve neke nove trudnice, svi se hvale trbuščićem, a ja neznam ni kad trebam dobiti a kamoli nešto drugo. Znam da sam sebična, jer mnogi od vas nemaju ni jedno dijete, a ja imam dvoje, ali to se ne može objasniti. Oduvijek sam govorila da ću imati troje djece, i nekako sa godinama ta moja odluka bila je sve veća.
I sad ovo..zbilja nam želim svima plusić čim prije. Meni se čini da ću baš prolupat.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany, razumijem te skroz. Nisi sebicna. Predivno je sto zelis i trece dijete.
Mene zivcira sto ti ciklusi traju sto godina a treba naciljat dan ovulacije. I onda cekanje i cekanje grrrr 😂
Anymany, razumijem te skroz. Nisi sebicna. Predivno je sto zelis i trece dijete.
Mene zivcira sto ti ciklusi traju sto godina a treba naciljat dan ovulacije. I onda cekanje i cekanje grrrr 😂
Potpisujem svaku riječ, i kad sve napraviš kako spada(keksaš se kad je O, držiš dupe u zraku poslije keksa, pratiš sluz, temperaturu, buljiš i opipavaš cike jel su narasle i jel bole više nego jučer, preuspituješ se jel ti to muka jer si trudna ili si pojela nešto prestarilo iz pekare....) i onda dođe gospođa M i padneš u depru. Budeš ljuta, nervozna, bezvoljna.
Et tak se ja osjećam onda. I što da radim. Ništa, pomiriš s time da nije tvoje vrijeme i onda sve odpočetka krene. 😆😆😆😆
Monika, sve si rekla.tocno to😂😏 treba zeznut gospodju M, kako god !bitka je njena ali rat ne 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji