Evo i kod mene razočaranje. Nakon 3 dana kašnjenja, mrljanja i brljanja po ulošku došla gospoja M. 😢😢😢
Monika žao mi je što je došla...nemoj se obeshrabriti, glavu gore i hrabro naprijed 💪💪 trebam dobit za 2 dana, tak mi više svejedno...ali stvarno, postala sam više tolilo umorna od te brige, strahova, i čekanja...evo čak mi prišt iskočio na uhu, pms na kvadrat 🤣🤣
Pozdrav svima. Nova sam na forumu i jos nisam stigla ni djelic svega procitati no nadam se da cu se usprkos tome uspjeti uklopiti ovdje. Trenutno sam u postupku svog prvog ivf-a na IVF poliklinici u zg. Sutra je nadamo se zadnji uzv i onda cemo vidjeti dalje kako i sta. Uglavnom, imam jedan savjet za sve cure i zene koje pokusavaju biti trudne. Ne znam da li je to vec bilo igdje napisano, ako je ispricavam se. No nasla sam na internetu jednu super spravicu 😉 koju sam i sama narucila preko ebaya no jos ju nisam imala prilike isprobati jer smo krenuli u postupak ivf. Da ne duljim, evo link pa pogledajte mozda nekom pomogne. Recenzije su veoma dobre sto se tice uspjesnosti i sto je najbolje spasit ce vas od drzanja nogu uz zid jer kapica dodje do maternice i sprjecava izlazak sperme van tako da spermici mogu plivati tocno tamo kud trebaju 😁😁 https://youtu.be/qBN9FyTrQ6s
❤N i V💙
Evo i kod mene razočaranje. Nakon 3 dana kašnjenja, mrljanja i brljanja po ulošku došla gospoja M. 😢😢😢Monika žao mi je što je došla…nemoj se obeshrabriti, glavu gore i hrabro naprijed 💪💪 trebam dobit za 2 dana, tak mi više svejedno…ali stvarno, postala sam više tolilo umorna od te brige, strahova, i čekanja…evo čak mi prišt iskočio na uhu, pms na kvadrat 🤣🤣
Ma znam ne treba se živcirati. Al ne možeš protiv sebe. Zatvoreni sam tip osobe i grizem se u sebi. Zato imam i kronični gastritis i kolitis.
Ali idemo u nove radne pobjede. 😙😙😙
Zenice moje, 2 dana me nema i jedva uspijem pohvatat koliko ste se raspisale 😊😊😊
Nove trudilice zelum vam dobrodoslucu i puno optimizma,
Djevojke koje ni ovaj mj nisu ugledale svoj + jako mi je zao ali samo naprijed 😊💖💖💖💖
Ugledat cemo i mi kad tada taj svoj +
Evo i mene, bole grudi, trbuh pomalo, vjerovatno stiže
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Grizli, evo molitve..ne znam jel mozete skinuti sliku pa si uvecati? Ja sam dobila prah, al je moj muz u Austriji a ja bila u Zagrebu pa nismo ga uspjeli koristiti. Svejedno sam ja molila, i on sa mnom kad smo bili zajedno. To sam dobila u 9 mj, u 12 sam saznala da sam trudna. I jos sam u 11 mj molila deveticu Blazenom Ivanu Merzu. Ja znam da mi je to sve pomoglo. I jos si pogledajte, Kristofori, to su karizmatici koji odrzavaju duhovne susrete. Cesto znaju moliti za neplodnost. U 11 mjesecu na susretu je molitej rekao da ce jedna obitelj koja dugo ceka dijete dobiti, ja sam mjesec poslije toga saznala da sam trudna. Eto, malo sam se raspisala al zbilja vam zelim pomoci 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
mina04 naježila sam se. Hvala ti na ovome. I ja sam osjetila moć duhovnosti i duhovnih susreta. Pomoglo mi je u nekim drugim stvarima. Nešto neopisivo. ❤️❤️
Evo i mene na kratko da podnesem izvjesce,nazalost i ovaj mj je moja M bila tocna,jutros stigla.svima vama zelim vise srece i da vam ne dode.a ja kroz par dana u novu bitku i nadam se da cu nekada i dobiti taj rat koji vec godinama traje!!
Truska hvala za info nisam nikad cula za to cudo o cem pricas, al vrijedi prouciti i to. I dobrodosla nam.
Mina hvala, ja nisam bas neka previse bogomolna osoba, al vjerujem da ako nista ovako nesto smiruje dusu i naravno da to onda pomaze.
Anavi zao mi.je sto si dobila ovaj mj, al sad idemo skupa hrabro unnove pobjede i da drugi mj skupa skupljamo +++++
Anavl samo hrabro naprijed. Bit će bolje možda već drugi ciklus.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji