MalaTajna ne mogu vjerovati jer sam to sanjala ja jutros!!!!!!!!!!!!!! Toliko valjda to želimo i razmišljamo o tome i sve ne mogu vjerovati da ovo čitam što si napisala. Dakle isti san sam imala jutros. 😂
Monikaharmonika prepametne smo mi za njih!!!!
Ja i dalje čekam, jutros aplikacija zvoni "Dali ste zaboravili unijet menstruaciju?".
Čekam ja ko puška napeta...
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany nadam se da neće ni doći!!! I da će završiti sretnom viješću. Ja sam toliko u iščekivanju zbog tog kašnjenja a test neg da bi kod gin najradije otišla ali on je na GO još idući tjedan :/
Cure i ja ju (ne)cekam, mislila cak radit i test jutros ali necu da me ne zezne. Ovo je bas za poludit, oce nece (glava ko da govori oce doci ce).pihhh
Ma ja neznam ni sama što da mislim, prošli mj mi je kasnila 7 dana, imala sam 7.2.
E sad, aplikacija po prosjeku tri zadnje je rekla 14.03.- nije došlo.
Počele su me boliti grudi, iskočio prišt, vjerovatno pms.
Druga aplikacija mi je rekla prošli mj da je mogu kasnija M 9tog i došlo je 7og, sada kaže da je moguća kasnija 20.3.
Čekam i to.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Bilogorka odes vaditi betu pa ti ne treba ni trst ni ginekolog. 😏
Anymany i MalaTajna drzim fige da neee dodju m... Hocemo jos koji plusic u 3 mj
Hah blazene bile svekrve.. moja mene još ne dira za to. Možda dovoljno dobro glumim da me djeca ne zanimaju. Moja m ja ću napisat treba doć a i znam da hoće.. od 20 do 25 ovisi s obzirom da su svakak mi zbrkani ciklusi. Mislim da samo treba razmisljat da valjda postoji razlog sto bas tad nije plus.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bilogorka odes vaditi betu pa ti ne treba ni trst ni ginekolog. 😏
Anymany i MalaTajna drzim fige da neee dodju m… Hocemo jos koji plusic u 3 mj
Ma doći će ona, sigurno. Ginekologica je rekla na pregledu da ima taj jedan folikul super, i da će biti odličan ako ovulacija bude za 4 dana. Očito nije bila za 4 dana jer bi onda dobila već M.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji