Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Liaaaaaa
    16. Ožujak 2018. 12:19

MalaTajna ne mogu vjerovati jer sam to sanjala ja jutros!!!!!!!!!!!!!! Toliko valjda to želimo i razmišljamo o tome i sve ne mogu vjerovati da ovo čitam što si napisala. Dakle isti san sam imala jutros. 😂

Monikaharmonika prepametne smo mi za njih!!!! 

Liaaaaaa
    16. Ožujak 2018. 12:20

Okozeleno držim sretnice!!!💫💫

• ANYMANY
    16. Ožujak 2018. 13:00

Ja i dalje čekam, jutros aplikacija zvoni "Dali ste zaboravili unijet menstruaciju?".
    Čekam ja ko puška napeta...

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Liaaaaaa
    16. Ožujak 2018. 13:27

Anymany nadam se da neće ni doći!!! I da će završiti sretnom viješću. Ja sam toliko u iščekivanju zbog tog kašnjenja a test neg da bi kod gin najradije otišla ali on je na GO još idući tjedan :/

MalaTajna222
    16. Ožujak 2018. 13:36

Cure i ja ju (ne)cekam, mislila cak radit i test jutros ali necu da me ne zezne. Ovo je bas za poludit, oce nece (glava ko da govori oce doci ce).pihhh

• ANYMANY
    16. Ožujak 2018. 13:38

Ma ja neznam ni sama što da mislim, prošli mj mi je kasnila 7 dana, imala sam 7.2.
    E sad, aplikacija po prosjeku tri zadnje je rekla 14.03.- nije došlo.
    Počele su me boliti grudi, iskočio prišt, vjerovatno pms.
    Druga aplikacija mi je rekla prošli mj da je mogu kasnija M 9tog i došlo je 7og, sada kaže da je moguća kasnija 20.3. 
    Čekam i to.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    16. Ožujak 2018. 13:48

Bilogorka odes vaditi betu pa ti ne treba ni trst ni ginekolog. 😏 
    Anymany i MalaTajna drzim fige da neee dodju m... Hocemo jos koji plusic u 3 mj

wannababysomuch
    16. Ožujak 2018. 14:14

Hah blazene bile svekrve.. moja mene još ne dira za to. Možda dovoljno dobro glumim da me djeca ne zanimaju. Moja m ja ću napisat treba doć a i znam da hoće.. od 20 do 25 ovisi s obzirom da su svakak mi zbrkani ciklusi. Mislim da samo treba razmisljat da valjda postoji razlog sto bas tad nije plus. 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• ANYMANY
    16. Ožujak 2018. 20:45

Grizli

Bilogorka odes vaditi betu pa ti ne treba ni trst ni ginekolog. 😏
    Anymany i MalaTajna drzim fige da neee dodju m… Hocemo jos koji plusic u 3 mj

Ma doći će ona, sigurno. Ginekologica je rekla na pregledu da ima taj jedan folikul super, i da će biti odličan ako ovulacija bude za 4 dana. Očito nije bila za 4 dana jer bi onda dobila već M.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    17. Ožujak 2018. 00:59

Ma ja bi na tvom mjestu potrosila jeda testic. 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.