Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    14. Ožujak 2018. 18:10

Evo došla danas vještica...dosadna je više...uhvatila prošlu O pozitivnu lh trakicu, ali očito sam još prenapeta...muž ide po uputnicu za spermiogram sutra, lani mu sve bilo ok, pa ćemo vidit...
    ništa, idemo u nove pobjedeee, bit će, bit će bebice male :) želim svima nama, sretan travanj :)

Beba
    14. Ožujak 2018. 19:54

Monikaharmonika

Cure ja mislim da neš ne valja. Ili ja ili Lh trakica. Pišnula sam na nju jučer kada mi je bio 2 dan menstruacije onako iz znatiželje i pojavila mi se i testna crtica. Znam ona mora biti dosta tamnija kao kontrola i da to još nije to. Ali znači li to da ću ja za koji dan ovulirati. A menstruacija mi je tek danas 3 dan. Prošli mjesec mi je bila na 19 DC. Možda imam duple ovulacije tko zna.

Kod mene je isto uvijek prisutna i dr crtica ,a znalo mi se desiti i da počne blijediti par dana prije nego potamni za ovulaciju ,i budući da sam prošli mjesec bila na folikulometriji i pratila sa crticama mogu vam reći da da se treba keksat i nakon ljeta pika jer tek poslije pukne folikul,dakle pozitivna trakica znači da se folikul sprema na pucanje.nadam se da sam pomogla

url=https://lilypie.com]
    DANTE

MalaTajna222
    15. Ožujak 2018. 09:59

Jutro drage sve , ja i dalje imam zuckasti iscjedak i to popodne /navecer, kroz jutro ne , grudi nista ne bole. M treba doc najkasnije do subote(gledano unatad god dana), i vec sam se pomirila da ce 99posto doc(1posto nade je uvijek tu) .a za travanj pripremam borbu samotakvu , hihihih, pokusat cu i sa trakicama , ali svakako najvaznije je nam da se opustimo i vidit ce te donit ce proljece plusice i plusice !!! ❤❤👶🏻👶👶🏼

nopobo
    15. Ožujak 2018. 10:37

Zdravo cure, evo i mene opet. Ovaj ciklus sam neposredno nakon O imala nešto smećkastog krvarenja dan-dva, a danas bi po kalendaru trebala dobiti. Već tri dana imam jako lagane grčeve u donjem djelu trbuha i spotting, tako da mislim da M ni ovaj mjesec neće izostati. Muž i ja unazad 15 dana smo oboje počeli piti Maca prah, natrijev askorbat, ja sam osim toga i na folnoj i pijem fermentirano ulje jetre bakalara i maslačne kiseline, pazim na prehranu, nastojim se dosta kretati...eto, nadam se da će i plus doći skoro, ne samo meni nego svima nama ovdje. Puno sreće svima! 

15. Ožujak 2018. 10:52

Tata me zove zlato, brz oporavak tvome malenome želim ❤

Vidim, da ovaj ožujak i dalje ide nizbrdo 🙆 bez plusica 😕, zato travanj treba da nadoknadi sve.
    Ja cu ovaj mjesec pauzirat sa trakicama i plodnim danima, prepustit cu sve prirodi, pa kako bude 🙈
    Sretno svima 🤗🤗🤗

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

15. Ožujak 2018. 10:53

Ana Donna

kike000

truskawka

Eto ja se iskreno nadam da ce nekom pomoci..nije skupo a zapravo djeluje kao kucna insemenacija..kupit ovulacijske trakice i pikirat dan..napravit navecer i lec s tim..i ujutro ste trudne 😁😁 sretno svima

😂😂😂😂 zvuči tako jednostavno, daj Bože da bude tako

Više vjerujem mužu nego toj spravici, i noge gore 🤣🤣

Ana, svasta zena oce pokusat za plusic 🙆🤗 kod mene noge u zrak nisu upalile, pa toj teoriji ja ne vjerujem 😒🙈

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• ANYMANY
    15. Ožujak 2018. 13:16

Curke moje M nema, jutros je prišt iskočio, grudi bole kao lude, očito dolazi. Nego došle su mi trakice, iz znatiželje sam išla probat, i nije mi jasno ništa. Testna crtica se vidi, ali druge nema uopće :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Monikaharmonika
    15. Ožujak 2018. 13:25

Ajd uslikaj i pošalji. Ja bi pišnula opet na novu trakicu. 

Grizli
    15. Ožujak 2018. 13:38

Ok ja svoje trakice jos cekam iako su trebale doc jos prije 2 dana. Posiljke nigdje. Ali ja danas skuzim da mene boli donji dio trbuha ko da imam ovulaciju i to bas onako full intenzivno.Cak sam skuzila da imam i prilicno jak iscjedak koji je nesto izmedju bjelanjka i silikona.Grudi bolne.Dakle sve simptomi koje inace imam kad je O, samo sto su puuuno intenzivniji. problem je jedino sto mi je tek 9 dan ciklusa.Ma valjda je to zaista ovulacija stigla ranije, a trakice ce ocito ako dodju izgubiti smisao ovog mjeseca.

• ANYMANY
    15. Ožujak 2018. 13:38

Evo, sad se vidi i druga kad se osušilo, ali neznam jel to sad valjano nakon toliko minuta?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.