Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    17. Ožujak 2018. 14:56

Anymany ja imam zelenu pastu u kuci hhaha 🤣

Grizli
    17. Ožujak 2018. 16:35

Hahahahhaha... umrla sam sad od smjeha. pa vi ste nasle te upute negdje ili otkud onaj detalajn opis??? nikad to nisam isla guglat, niti traziti po knjigama, ja mislila baba se zajebava sa nama, a to očito postoji. Mala Tajna ti prvo izblajhaj pastu pa piski po njoj. ajjoooj... sad će prorast prodaja bijelih pasti za zube. ponovi ti to s pastom sutra ujutro prema uputi pa nam reci ako valja budemo sve to paste imaš za se testirat 2 zivota. hahaha 

mono1111
    17. Ožujak 2018. 17:01

Cure,
    Vidim da ste novu temu otvorili..
    Nisam se stigla javiti uopce.
    Moja djevojcica je bila pustena iz bolnice u srijedu, jedan dan smo bile doma, u cet je bila jako cudna, uspavana I nije htjela jesti..otisli smo na hitnu navecer I dijagnosticirana je sepsa. Ocito bas te zadnje dane u Petrovoj je pokupila neku bolnicku Infekciju.
    Sad smo na Rebru do daljnjega, lijece ju antib., upalni parametri se smanjuju te stvarno nadam da ce sve proci I izlijeciti se. Ah :(

• ANYMANY
    17. Ožujak 2018. 18:20

Grizli nemožeš vjerovat ima članak na netu sa 6 tih "babskih priča". Jedna je varijanta gurnuti luk dole, pa kao ako ujutro u ustima osjetiš luk onda nisi trudan. Koma.

Mono baš mi je žao. Nešto je pokupila tamo sigurno. Držite se i liječite. Ti si sa njom ili?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    17. Ožujak 2018. 19:30

Mono drago mi je da si nas nasla i da si se javila. Zao mi je za malenu da je pokupila sepsu. Nadam se da ce brzo ozdraviti i da cete napokon u miru doma. Kako se ti oporavljas od carskog? 
    Anymany moram ja to ici vidit. Ovo s lukom je ocajno glupo. Hahaha. To mozes samo neku bolestinu dobiti.

• ANYMANY
    17. Ožujak 2018. 19:41

Ako ne želiš luk, ima fora sa maslačkom, mislim da je to ipak glupost jer ovdje piše da će pasta postat plava, a na youtube (nevjerovatno)imaš video o cijelom postupku i tamo kao piše ako se zapjeni onda si trudan..

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

_svjesna
    17. Ožujak 2018. 20:49

Cure, evo nalaza na trombofiliju.
    Znam da mnoge imate iskustva, sta znaci ovaj oblik trombofilije? Sta me sve do sada nije snaslo :(

• ANYMANY
    17. Ožujak 2018. 21:07

Svjesna - nemam ti pojma, probala sam googlati i naišla na neki forum gdje je članica stavila takav nalaz. Kasnije vidim da je pisala da je hematolog rekao da je to ipak uredan nalaz. Sačekaj cure, one sigurno znaju bolje.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

17. Ožujak 2018. 21:39

Mono, puno pozdrava i najbolje želje da sve bude u redu i da što prije idete kući i uživate zajedno.❤❤❤❤❤❤❤❤

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

Grizli
    17. Ožujak 2018. 21:40

Svjesna imas trombofiliju PAI 1, i to so homozigot 4g 4g, a ajmo reci kao pravilno bi bilo 5g 5g. E sad ja imam PAI 1 al heterozigot kod mene je 4g 5g.znaci 1 alel je "kriv" i meni je vise hematologa i ginekologa te jedan internista i jedan kardiolog rekli da mi je zbog toga dovoljan samo andol 100 jer je to vrlo slaba trombofilija. Medjutim ako se dobro sjecam jedan od hematologa mi je rekao da sam kojim slucajem homozigota 4g4g kod planiranja trudnoce obavezno andol 100 ili 75 ovisno o kilazi + folna kiselina u aktivnom obliku obavezna, nakon utvrdjene trudnoce daje ae heparin. Bilo bi ti najbolje otic kod nekog hematologa da ti malo pojasnio i odluci s kojom bi terapijom mogla biti uspjesna trudnoca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.