Cure ja mislim da neš ne valja. Ili ja ili Lh trakica. Pišnula sam na nju jučer kada mi je bio 2 dan menstruacije onako iz znatiželje i pojavila mi se i testna crtica. Znam ona mora biti dosta tamnija kao kontrola i da to još nije to. Ali znači li to da ću ja za koji dan ovulirati. A menstruacija mi je tek danas 3 dan. Prošli mjesec mi je bila na 19 DC. Možda imam duple ovulacije tko zna.
Monika koja ti je osjetljivost lh trakice? U prvom dijelu ciklusa folikularnoj fazi referentna vrijednost za lh ti je do 13IU/L pa ako imas osjetljive trakice npr 10 moze biti da zato detektiraju ti lh hormon. Jesi vadila kad taj hormon? Bitno je pratit kad imas skok mozda ti ovakva crtica sad moze biti danima. Nemam puno iskustva s trakicama pa mozda koja cura zna vise
Pozdrav svima,ne pratim nesto ovih dana,u velikoj sam guzvi i frci.Sin mi ostao u bolnici nocas,nisu mi dali sa njim pre nego donesem potvrdu da sam imuna na male boginje.U mom zdravstvenom kartonu toga nema,u arhivi nema,zagubili su,a privatnim laboratorijama treba dva dana da urade antitela.Poludecu!!!Muz mi ide u pon na dve nedelje,plodna sam kad ode.Plus sam vec otpisala,sad potpisujem,nemam sansi ovog ciklusa,a vama svu srecu zeliiim! Javim se kad izadjemo iz bolnice,ne prestajte sa trudom !
url=https://lilypie.com]
Monika koja ti je osjetljivost lh trakice? U prvom dijelu ciklusa folikularnoj fazi referentna vrijednost za lh ti je do 13IU/L pa ako imas osjetljive trakice npr 10 moze biti da zato detektiraju ti lh hormon. Jesi vadila kad taj hormon? Bitno je pratit kad imas skok mozda ti ovakva crtica sad moze biti danima. Nemam puno iskustva s trakicama pa mozda koja cura zna vise
20 IU/L je osjetljivost trakica. Onda ne bi trebalo biti pozitivno. Ovo je naš 4 mjesec pokušavanja. A možda radimo sve u krivo vrijeme.😆
Ja isto nemam iskustva sa LH trakicama, čekam M i trakice pa da prvi mjeseci probam sa njima. Iako iskreno neznam kako bi mogla dolaziti ovulacija dok imaš m, zar je to moguće uopće?
tata me zove zlato baš mi je žao zbog malenog. Neka prođe čim prije.
Mobitel kaže da je danas dan za M, ali za sad nema ništa.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure ja mislim da neš ne valja. Ili ja ili Lh trakica. Pišnula sam na nju jučer kada mi je bio 2 dan menstruacije onako iz znatiželje i pojavila mi se i testna crtica. Znam ona mora biti dosta tamnija kao kontrola i da to još nije to. Ali znači li to da ću ja za koji dan ovulirati. A menstruacija mi je tek danas 3 dan. Prošli mjesec mi je bila na 19 DC. Možda imam duple ovulacije tko zna.
Meni uvijek budu 2 crtice. Na dan ovulacije testna crtica bude jaca od kontrolne al uvijek su tu dvije crtice..
I kod mene su uvijek dvije crtice, sredinom ciklusa su nesto tamnije ali uvijek su tu.
Istu trakicu sam imala na 28 dan ciklusa
Tata me zove zlato bas mi je zao za malog da je bolestan. Zelim vam da sto prije ozdravi i da sve bude u redu. Bit ce drugi mjesec ako ne ovaj bitno da djete ozdravi sada.
Monika meni O zna "setat" u toku mjeseca u zadnje vrijeme iako ranije je bila uvijek 13-15 dan, nakon spontanih se valjda poremetilo. Tako da sad cemo probat sa trakicama. Iako smo mi prakticirali odnose tokom cijelog mjeseca redovite, samo bi bas kad bi primjetila jaci iscjedak imali cesto. Mozda ti O bude odmah par dana iza M. Ja na tvom mjestu ne bi cekala nego nakon odmah kad zavrsi M krenula u akciju
Dulcinela hvala :) Evo jos uvijek su “simptomi” prisutni. Vec dva dana nosim uložak jer me strah da ne dobijem dok sam na poslu 🙈. E da i meni su vec dva dana probavne smetnje (isto uvjerena da sam pokvarila želudac). Ne očekujem 17.-og. tako da imamo još tri/četiri dana za nadu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji