Ja sam jučer bila kod endokrinologa, korigovao mi je dozu metformina za inzulinsku rezistenciju, i dao mi je Inofolic.
Kaže da je to jako dobar preparat koji reguliše rad hormona inzulina, TSH, i što je jako bitno FSH. U sebi ima i folnu kiselinu što je dobitna kombinacija kod začeća. Posebno se dobro pokazao kod žena sa PCOS i neredovnim i dugim ciklusima.
Išao muž napokon po uputnicu za spermiogram...mora na Firule, a čula sam sad od prijateljice a čitam po nekim forumima, da nalazi nekad ne pokazuju 'pravo' stanje...da bolje odemo u Cito...jel ima netko iskustva sa tim, jel to istina za Firule?
Ana Donna ja ti zbilja nemam pojma o tome. Ali sigurno znaju druge cure.
Svjesna - super za tebe.
Grizli - nemam ga hahaha. Mislila sam da će uz Lh trakice možda doći koji gratis, ali nije. A već mi je neugodno kupovati testove (imamo jednu ljekarnu samo)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ana ni ja ti pojma nemam...
Grizli nema potrebe za betom, došla je prokletnica danas...bez bolova bez ičega se najavila i ušetala...inače imam koma bolne menstruacije da nemogu ni hodati...
Bilogorka zao mi je sto je dosla, al ajde bar nemas bolove. Bar nesto dobro u svemu tome.
Anymany znas kako je meni rekla baba da su prije se zene testirale - piskile su na kalodont bijeli pa ako je promjenio boju al ne znam vise u koju kao bile su trudne. Ja sa umirala od smjeha, al ko zna mozda i funkcionira, nisam probala.Hahaha... Ajde drzim i dalje fige da ne dodje uopce slijedecih 10 mjeseci minimalno.
Grizli, cini mi se da bijeli kaladont postane plavkast ako je trudnoca, a ako nije ostane bijel. Nisam sigurna .
Ahahahaha kaladont je ostao bijel
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Da bi mogli uspješno napraviti ovaj test, potrebna je bijela pasta za zube. Preporučuje se ujutro raditi test jer su tada razine HCG hormona najviše.
Pomokrite se u jednu posudu, a u drugu stavite malo bijele paste za zube. Dodajte polako urin u posudicu s pastom. Količina paste i urina treba biti otprilike ista. Pomiješajte sastojke dok ne dobijete pastu. Pričekajte tri do pet minuta.
A bravo ja, ja se fino ispiškila do kraja, ubacila malo paste i ostavila to… nisam ni išla čitat ahahaha
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Meni se nije danas pojavila gospoja M a trebala je.
Sad je odlucila kasnit, neka dodje i odradi svoje da se moze u nove radne akcije😉
Bilogorka zao mi za M, al treba gledat pozitivno svakako , odma cim prodje kreci u akciju
Sortiraj odgovore
Najstariji