Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    17. Ožujak 2018. 07:42

Ja sam jučer bila kod endokrinologa, korigovao mi je dozu metformina za inzulinsku rezistenciju, i dao mi je Inofolic.
    Kaže da je to jako dobar preparat koji reguliše rad hormona inzulina, TSH, i što je jako bitno FSH. U sebi ima i folnu kiselinu što je dobitna kombinacija kod začeća. Posebno se dobro pokazao kod žena sa PCOS i neredovnim i dugim ciklusima.

Ana Donna
    17. Ožujak 2018. 08:46

Išao muž napokon po uputnicu za spermiogram...mora na Firule, a čula sam sad od prijateljice a čitam po nekim forumima, da nalazi nekad ne pokazuju 'pravo' stanje...da bolje odemo u Cito...jel ima netko iskustva sa tim, jel to istina za Firule?

• ANYMANY
    17. Ožujak 2018. 09:38

Ana Donna ja ti zbilja nemam pojma o tome. Ali sigurno znaju druge cure.

Svjesna - super za tebe.

Grizli - nemam ga hahaha. Mislila sam da će uz Lh trakice možda doći koji gratis, ali nije. A već mi je neugodno kupovati testove (imamo jednu ljekarnu samo)

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Liaaaaaa
    17. Ožujak 2018. 11:26

Ana ni ja ti pojma nemam...
    Grizli nema potrebe za betom, došla je prokletnica danas...bez bolova bez ičega se najavila i ušetala...inače imam koma bolne menstruacije da nemogu ni hodati...

Grizli
    17. Ožujak 2018. 12:41

Bilogorka zao mi je sto je dosla, al ajde bar nemas bolove. Bar nesto dobro u svemu tome. 
    Anymany znas kako je meni rekla baba da su prije se zene testirale - piskile su na kalodont bijeli pa ako je promjenio boju al ne znam vise u koju kao bile su trudne. Ja sa umirala od smjeha, al ko zna mozda i funkcionira, nisam probala.Hahaha... Ajde drzim i dalje fige da ne dodje uopce slijedecih 10 mjeseci minimalno.

Grizli
    17. Ožujak 2018. 12:42

Svejsna super za terapiju, nadam se da ce pomoc. 

MalaTajna222
    17. Ožujak 2018. 14:01

Grizli, cini mi se da bijeli kaladont postane plavkast ako je trudnoca, a ako nije ostane bijel. Nisam sigurna . 

• ANYMANY
    17. Ožujak 2018. 14:36

Ahahahaha kaladont je ostao bijel 

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    17. Ožujak 2018. 14:42

Da bi mogli uspješno napraviti ovaj test, potrebna je bijela pasta za zube. Preporučuje se ujutro raditi test jer su tada razine HCG hormona najviše. 

Pomokrite se u jednu posudu, a u drugu stavite malo bijele paste za zube. Dodajte polako urin u posudicu s pastom. Količina paste i urina treba biti otprilike ista. Pomiješajte sastojke dok ne dobijete pastu. Pričekajte tri do pet minuta. 

A bravo ja, ja se fino ispiškila do kraja, ubacila malo paste i ostavila to… nisam ni išla čitat ahahaha

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    17. Ožujak 2018. 14:55

Meni se nije danas pojavila gospoja M a trebala je.
     Sad je odlucila kasnit, neka dodje i odradi svoje da se moze u nove radne akcije😉
    Bilogorka zao mi za M, al treba gledat pozitivno svakako , odma cim prodje kreci u akciju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.