Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2018. 18:32

Truskawka 😂 cool spravica, valjalo bi probati...
    Kad nam je ožujak ovako loš, u travnju treba da sve pršti od ++++++ y🤗

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

truskawka
    13. Ožujak 2018. 20:56

Eto ja se iskreno nadam da ce nekom pomoci..nije skupo a zapravo djeluje kao kucna insemenacija..kupit ovulacijske trakice i pikirat dan..napravit navecer i lec s tim..i ujutro ste trudne 😁😁 sretno svima 

❤N i V💙

13. Ožujak 2018. 22:26

truskawka

Eto ja se iskreno nadam da ce nekom pomoci..nije skupo a zapravo djeluje kao kucna insemenacija..kupit ovulacijske trakice i pikirat dan..napravit navecer i lec s tim..i ujutro ste trudne 😁😁 sretno svima

😂😂😂😂 zvuči tako jednostavno, daj Bože da bude tako

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

Ana Donna
    13. Ožujak 2018. 23:32

kike000

truskawka

😂😂😂😂 zvuči tako jednostavno, daj Bože da bude tako

Više vjerujem mužu nego toj spravici, i noge gore 🤣🤣

• dulcinela
    14. Ožujak 2018. 06:30

Monikaramonika i anavi, zao mi je zbog dolaska vjestice. Neka od cura je napisala predobru stvar. Kad dobijem mengu, zapravo sam prvi dan trudna!! Izvrsna teorija, optimisticno razmisljanje, jer stvarno mozda bas u tom mjesecu zatrudnis i nikad ne znas jel bas taj dolazak menge zadnji, a trudnoca se racuna od prvog dana M.  Zato, samo hrabro dalje cure, bit ce plusic!
    Grizli, hvala na uvijek lijepim rijecima ohrabrenja. Javim vam se s vijestima s prvog pregleda. Sretno i tebi u ovome ciklusu, neka ti donese plus. Javljaj simptome.
    Malatajna,  hvala na cestitkama. Mi smo uspjeli u 3.ciklusu ovaj put. U prvoj trudnoci 9.ciklus. Inace, ovo su izgleda dvije potpuno razlicite trudnoce. Sve simptome koje sam imala na pocetku prve, sad sam trazila u drugoj i nisam ocekivala plus, kad ono bio je plus na 12dpo. Jedina ista stvar je zuckasti iscjedak, zovu ga suncani iscjedak, njega imam i sad kao i u cijeloj prvoj trudnoci. Grudi nisu bolne, malo su vece, nemam jos mucnine. Boljelo me u donjem dijelu ledja i imala sam danima cudne probavne smetnje. Proljev (oprostite na izravnosti) svaki drugi dan, bas cudno, a znam da nisam bila pokvarila zeludac. Eto, svaka trudnoca je razlicita. U iscekivanju sam prvog pregleda, samo da mi potvrdi da je sve ok.
    Profa, upravo drukcije nego inace moze biti dobitno, zato navijamo za tebe! Ja sam ti primjer da je bilo tako. Sretno! 

Grizli
    14. Ožujak 2018. 07:21

Curke ako kojoj treba za muz... Dakle ako ima losiji nalaz spermiograma pozeljno je da muskarac unosi dnevno minimalno 1000 mg L-karnitin. Dokazano je sa velikim postotkom uspjesnosti kod lijecenja neplodnosti da upravo taj spoj koji se sintetizira iz aminokisela zapravo utjece na proizvodnju, ispravnost i brzinu spremija. Mogu ga koristiti i muski koji imaju uredan spremiogram bez problema i posljedica jer sve sto je visak izlucit ce se putem mokrace i znoja. 
    Dulcinela hvala na lijepoj zelji za ovaj ciklus. Moram priznat da odavno nisam bila ovako opustena i neopterecena nakon sto je M zavrsila. Zadnji dana imam bas puno posla, pa valjda i se niti ne opterecujem time, a i krenuli smo na terapije bioenergije i moram priznat da se ako nista psihicki oboje osjecamo bolje. 

MalaTajna222
    14. Ožujak 2018. 09:30

Dulcinela , taj tzv.suncani iscjedak sam jucer imala (bas jako zute boje).zadnja 2 dana imam bolove ko da cu dobiti (inace me boli samo na prvi i drugi dan dolaska M).grudi cvrste ali ne bole nista.nicemu se ne nadam,nista si ne umisljam pa sta bude. Ako mi ne dodje danas i sutra,u petak radim testic.
    Inace ovih dana sam nekako dobre volje( a u pms imam znam biti razdrazljiva). Mozda je to samo zato sta se trudim ne brinut oko svega i svacega , odkako radimo muz i ja na bebi.
    Venea, kako je s tobom?ima li novosti?

• Venea
    14. Ožujak 2018. 10:08

Radila ujutro test. Ništa. Danas je 33 dan ciklusa tako da ju očekujem svaki čas. Mislim da neću više ništa pratiti, kupovati testove, mjeriti temp... svaki put razočarenje. 

MalaTajna222
    14. Ožujak 2018. 10:10

Koliko tibtraju ciklusi inace? Drzim fige da je test bio prerano ❣

• Venea
    14. Ožujak 2018. 10:47

30-35. Tako da nije prerano. 
    Tebi držim fige, nadam se da su tvoji simptomi obećavajući. 🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.