Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    11. Lipanj 2018. 10:02

MaybeBaby 😘

Evo i mene i moje tuge. Danas 41 dan ciklusa, u subotu se narucila nekako preko kolegice na privatno vadjenje bete i to drugi grad druga drzava jer ovdje nema.. prije M simptoma nikakvih, tek kad je zakasnila pocelo boljeti dolje i grudi. I jutros se probudim u 7, znaci moram se obuci i krecem u polikliniku, odem u wc i imam sta i vidjeti, M stigla a sa njom i bolovi.. znaci 9 dana kasnjenja M, kao nikad dosad. Danima nosim ulozak, isli u Zg na odmor, i nazad i gore nosila ulozak da ne dobijem u putu da me ne uhvati nespremnu, i nista. I Eto, sto da kazem o nadanjima i svemu ostalom, tu ne mogu pomoci nikom.

Zao mi je, ne gubi nadu molim te. 
    Koliko dugo pokušavate, ti si bila u nekom postupku ako sam dobro zapamtila? 
    Drzim fige za sljedeci mjesec :*

Grizli
    11. Lipanj 2018. 10:22

Maybebaby znam da su ti sve ladje potonule. Al drzi se. Moramo vjerovat da ce sve biti super i da cemo i mi imat svoje smotuljke. Uf bas nam je nekako potonilo raspolozenje na temi. Brzo Mini odradi test da nam posaljes sliku plusa. 
    AllieH hvala na lijepim rijecima i zeljama. Sto je najgore ja od 4 pozitivna testa sam 2 put imala full simptome trudnoce, 2 put uopce nisam i znam da je to normalno, al psiha radi svoje i ne mozes si tu puno pomoc. Mora mozgic to procesuirat valjda i to je to. 

Babyq
    11. Lipanj 2018. 10:44

Grizli drzi se.Ja u prve dvije trudnoće nisam imala nikakvih siptoma.Jučer i danas se koma osjećam.Takva me vrućina pere.Znači ništa ne radim a znoj mu curi niz leđa.Sada dali je to zbog štitnjače vrućine simptoma.....
    Kako je vama cure?

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Babylove
    11. Lipanj 2018. 10:47

Monika cestitke... drzim🤞🤞🤞 da je sve ok 😁😁😁💖💖💖
    Ostale cure sretno 😊😊
    Maybi zao mi je drzi se 💪💪💪😔😔😔

Monikaharmonika
    11. Lipanj 2018. 11:58

Grizli

Cure hvala na podrsci stvarno ste mi ohladile mozak od depre. Danas sam vec bolje, iako sam jutros se rasplakala jer sam isla nesto traziti i nasla sliku mene i mog tate za koju sam mislila da sam izgubila u selidbi. I gotovo isplakala sam dusu i srce. Valjda mi se nakupilo tih emocija, prosle godine sam u ovo vrijeme imala spontani pa me i to malo zdrma, al bitno da su lose misli nestalr i dalje cekam nestrpljivo dan kad cu vaditi bete. Kaze muz sinoc ajde jos malo… Haaalllooo 10 dana je njemu malo. Mislim da cu i prije ici jer su mi cure na temi o MPO rekle da nema smisla uzimat progesteron i odugovlaciti sa M ako postupak nije uspio jer ce mi se opet ciklsu zbrckat tako da moram samo jos odluciti koji ce to dan biti taj dan D. Sto ima kod vas zene novoga? Monika kad imas prvi pregled? Tata tebi je uskoro jel tako? Mini 🤞🤞🤞🤞 za plusic i od srca ti zelim da onaj visnjevac ti bude zadnji alkohol koji si pila za slijedecih 9 mjeseci. 😀

Grizli ne znajući za ovaj plusić ja sam se još prošli mjesec naručila na pregled koji treba biti 21.06. kad sam dogovorila briseve i PAP-u. Doktorica mi  je čak dala i uputnicu za vađenje hormona (2-5 dan ciklusa), a i dragi je prošli ponedjeljak napravio spermiogram koji nije uopće bajan. Sa svim tim nalazima smo trebali na konzultacije na humanu reprodukciju. 
    Mislim da ću ostaviti taj datum zasada. Ako sam dobro računala trebalo bi biti 5+5. Nek me naruči ponovno kad misli da treba. 

tata_me_zove_zlato
    11. Lipanj 2018. 14:42

Grizli, pa ja se salim jer si rekla da nisi za druzenje sa trudnicama. 😁Idem sutra u 17h,bas kazem muzu jedva cekam da zaspimo veceras i da dodje brzo taj dan. Sutra 6+2 ☺️

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    11. Lipanj 2018. 14:46

tata_me_zove_zlato

Grizli, pa ja se salim jer si rekla da nisi za druzenje sa trudnicama. 😁Idem sutra u 17h,bas kazem muzu jedva cekam da zaspimo veceras i da dodje brzo taj dan. Sutra 6+2 ☺️

Uh da hoce meni taj 23.6 osvanuti...
    Opet danas brljavim smedje, nemam pojma sta se desava, danas sam 8+3. Totalno sam psihicki luda i da hocu ne mogu otici dr jer je na godisnjem.
    Drzim fige da sutra bude sve ok i da cujes jedno malo srceko.

MalaTajna222
    11. Lipanj 2018. 15:46

Cure veceras idem primit stopericu, lh test je negativan pa zato. Folikuli su 19 i 16 mm. Je li mozda to ko radio, da se nadam icemu ili nicemu? 😕🤔

Babyq
    11. Lipanj 2018. 15:51

Danas mi je  29 dan.Malo.mi se grci.kod maternice.pa sve gledam dali je stigla M.Baš na psihu sjedne.😕

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

_svjesna
    11. Lipanj 2018. 16:03

MalaTajna222

Cure veceras idem primit stopericu, lh test je negativan pa zato. Folikuli su 19 i 16 mm. Je li mozda to ko radio, da se nadam icemu ili nicemu? 😕🤔

Uh ja sam radila, imala sam jedan od 16mm ti imas dva bravooo!!! Mozda budu blizanci  :)))
    Nakon stoperice 36h pauziras s odnosima pa onda nakon 36h slijedi odnos. Mi smo od samo jednog uspjeli na svu srecu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.