Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    11. Lipanj 2018. 16:17

Tko nam ono treba piškiti test? Minni Cooper ili?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    11. Lipanj 2018. 17:41

_svjesna

MalaTajna222

Cure veceras idem primit stopericu, lh test je negativan pa zato. Folikuli su 19 i 16 mm. Je li mozda to ko radio, da se nadam icemu ili nicemu? 😕🤔

Uh ja sam radila, imala sam jedan od 16mm ti imas dva bravooo!!! Mozda budu blizanci :)))
    Nakon stoperice 36h pauziras s odnosima pa onda nakon 36h slijedi odnos. Mi smo od samo jednog uspjeli na svu srecu.

Cek draga to ti je ujedno i bio dobitan ciklus???

_svjesna
    11. Lipanj 2018. 17:45

MalaTajna222

_svjesna

MalaTajna222

Cure veceras idem primit stopericu, lh test je negativan pa zato. Folikuli su 19 i 16 mm. Je li mozda to ko radio, da se nadam icemu ili nicemu? 😕🤔

Uh ja sam radila, imala sam jedan od 16mm ti imas dva bravooo!!! Mozda budu blizanci :)))
    Nakon stoperice 36h pauziras s odnosima pa onda nakon 36h slijedi odnos. Mi smo od samo jednog uspjeli na svu srecu.

Cek draga to ti je ujedno i bio dobitan ciklus???

Naravno!!! Sretno, nemojte puno cekati nakon sto istekne 36h, ja sam naprimjer primila stopericu u 17h popodne, nakon 36 sati ovulacija se desila u 05.00 ujutro, pitala sam dr kad onda treba da imamo odnos jer naravno necemo valjda tak rano ona kaze slobodno vi taj dan kad dodjete s posla malo se odmorite pa onda.. medjutim ja nisam htjela da cekam puno, pa smo izvrdali oboje s posla taj dan oko 13h i imali odnos doduse malo zategnuto jer je sve utempirano pa psihicki to bas i ne ide, i za svaki slucaj sam ostala lezat pola sata s dignutim nogama..pa smo onda nakon par sati jos jednom spontano hahahah. I eto primilo se :)

tata_me_zove_zlato
    11. Lipanj 2018. 17:50

Svjesna, ista prica kod mene, ali bez stimulacije. Uhvatila ovulaciju trakicama, poklopila se sa nelagodnoscu u jajniku, ja rekla muzu da pozuri sa posla, on dosao, pa sve kao kako cemo, deca su tu... Pod pokrivac, ne zanima me ☺️digla noge isto 20ak minuta. Posle(kad su deca zaspala), isto bilo jos jednom spontano. Dva puta za uspeh cure 🤞🤞

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    11. Lipanj 2018. 17:50

Svjesna, ajme puno ti hvala bas si mi dala neopisivu nadu !!!! ❤❤Naravno na sve sam spremna , idem hrabro pa sta bude. Bas ko sta si rekla i meni je rekla gin..

Grizli
    11. Lipanj 2018. 17:51

Mala tajna stoperica je da folikuli sazriju do kraja, a velivina s eprati da se zna da ce puknut. To se najcesce dogodi izmedju 34-38h da sazriju, a u roku najcesce 24h i puknu.Tako da nakon isteka tih 36h se svakako treba imat odnos u slijedeca 24h, a moze i 36 za svaki slucaj. Drzim fige da uspijes i da puknu i naravno da se barem 1 oplodi. 

• Elenicaa20
    11. Lipanj 2018. 19:31

Pozdrav drage moje.Zaista počinjem bit očajna i treba mi par savjeta.Moj decko i ja smo skupa 4 god.Za 3 mjeseca stupamo u brak.Odnose smo počeli imati nakon 1god zabavaljanja.Ispocetka sa zaštitom a poslije sig jedno 2,5 god samo smo koristili metodu da on završi vani.Medutim od nove god se ne pazimo nikako i do sad se ništa ne dešava.Da li se trebam brinuti?Vec samo razmišljam negativno.Prvo se pitam kako nam se nije desilo svo vrijeme dok smo se samo pazili tako da on završi vani Itd?Stalno sebe mučim.Da li imam rajejjjbrigu?Kad se vama desila trudnoća?Moram da napomenem da on ne radi ovdje nego vani i dolazi svaki mn na 3-4 dana i nikad ne potrefimo plodne Dane po kalendaru.Stvarno počinjem bit očajna.Da li da ne razmišljam o tome il šta već?

Grizli
    11. Lipanj 2018. 20:05

Elena dobrodosla. Prvije svega moras znat da osim ako si starija od 35 godina, normalno je i do godinu dana pokusavat prije uspjeha. Pod time pokusavat znaci ciljano imat odnose na plodne dane. Ne mozes ostat trudna ako odnos nije potrefio onih jadnih 12-24 sata kad mi imamo jajnu stanicu spremnu za oplodnju. Jel si mozes odrediti plodne dane, al da si sigurna da ih imas bas? Imas li redovite cikluse? Puno je stvari koje se moraju posloziti. Nadam se da ces uspjet uskoro, ako ne prije onda za prvu bracnu noc 😉

MalaTajna222
    11. Lipanj 2018. 20:30

Grizli

Mala tajna stoperica je da folikuli sazriju do kraja, a velivina s eprati da se zna da ce puknut. To se najcesce dogodi izmedju 34-38h da sazriju, a u roku najcesce 24h i puknu.Tako da nakon isteka tih 36h se svakako treba imat odnos u slijedeca 24h, a moze i 36 za svaki slucaj. Drzim fige da uspijes i da puknu i naravno da se barem 1 oplodi.

Hvala draga !! Evo primila sam je u 20h , u srijedu u 8.ujutro TO. Ona mi je rekla da svakako i u cet, bas ko sta i ti kazes ☺

Babyq
    11. Lipanj 2018. 21:05

Meni ie zadnja M.bila 15.05 sada kasni dva dana.Ako sutra ne dođe hoće li biti rano raditi test?

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.